9

Анонимен

преди 11 години

Без хапче няма спонтанен секс без рискове.

8

Анонимен

преди 11 години

Българските жени като цяло не приемат контрацептиви, оттук и проблема с рака трябва да се търси някъде другада. В Германия 80 процента от жените са на хапче. Всяко момиче го получава от майка си още на 12 години, за да може да контролира живота си и да избегне рискове.

7

vivian

преди 11 години

Наистина има страшно много млади жени болни от рак на маточната шийка. Говоря за жени под 25 години.Това е ужасно. А холмоналните таблетки, които влияят на една такава фина настройка като хормоналния баланс, наистина не е ясно до какво могат да доведат в крайна сметка.

6

До 4

преди 11 години

*** ще викаш на родното си село! Стой си в Сидни, мий чинии и изобщо забрави, че има България! Много си смешен! Още пристигнал не пристигнал и почва да плюе по родината! Да знаеш пък чужденците как гледат на такива. :-)) Защото в момента ти си никакъв! Нито българин, нито австралиец.

5

1

преди 11 години

otkrivatelq e balgarski evrein.

4

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРСКА СЛЕДА ЛИ?!?!?! Това смятам знаете че само вие си го знаете в едно такава забутана страничка, НО не и някой друг извън ***, разбира се. И не само за това, също и фелейтоните за компютъра, разни космически апарати и т.н.Навън дори учени хора образовани като чуят България?!?! Това град ли е???Това ви го казвам аз вижял в западна европа и преместил се в Австралия, Сидни.Това са фактите. Е!

3

AVA

преди 11 години

До АзНапротив, пише се, че след приемането на хормонални хапчета се увеличава рискът от рак. Но други лекари го отричат, а и хората мислят само за мига и не ги е грижа какво ще стане в бъдеще( като че ли то никога няма да дойде).

2

Аз

преди 11 години

Като никой не го казва, ти как го прозря самичък бе, умник?

1

Анонимен

преди 11 години

Хормоналната контрацепция води до рак ,затова има толкова много болни млади жени,ама никой не го казва,защото знаете ли за какви пари става въпрос?