28

Месия- жена

преди 11 години

Леки мъже, леки жени, леко, леко, леко... Като пухчета! Бог? Бог!

27

....

преди 11 години

В подзаглавието - "ФренскаТАТА прокуратура ще спре делото срещу бившия ШЕВ на МФВ" ...Не му стига на човека дето кьораво и кьопаво го обвинява, че е мъж, ами сега и някакъв наш безименен недоправен вестникар го изкарва, че бил "шев"!Стига издевателство!

26

мангалски новини

преди 11 години

цирк

25

Анонимен

преди 11 години

За дъртия пръч има поне шест жалби отпреди 15-на тодини и всичко е потулвано! А колко ли жени са си замълчали къде от срам, къде заради пари! Егати и ***! То не може да си най-отворения до безкрайност! Накрая все ще се намери някой по-отворен! При толкова много доказателства и жена му го напусна! И такива дърти престъпници управляват Европа!

24

Анонимен

преди 11 години

Това беше удар по ДСК и по социалистите,да кажат ето те са изнасилвачи и нямат авторитет.Но,на франсетата им е ясно каква е играта.Да оплюеш и окаляш голяма личност е лесно.

23

anonimen

преди 11 години

хм...не виждам защо е нужно да се ровят в сексуалният живот..на когото и да било в този живот? това си е личен избор за всяко живо същество..стига обаче то самото да не го демонстрира пред обществото..така че..много важно колко мацки е оправил господина

22

до 20

преди 11 години

Много сте наивен, единственият 100% начин да се обезопасиш от фалшиво обвинение в сексуално домогателство е да се кастрираш, след което веднага да си направиш харакири и едновременно с това да се полееш с бензин и да се самозапалиш.И всичко тове преди още да си се родил.

21

neznamsikoisi

преди 11 години

ne se li pishe shef?!:)

20

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера що тъпите журналисти неистово се бъркат в личния живот на хората. Абе *** си е негов , дудките на компаньонките -също. Платил си е човека, поиграли са си.Никой не е карал насила.. Кой знае какво станало...

19

bobo

преди 11 години

A be stiga ste se zanimavali s tozi durt popurdeknik beeee!!

18

Стоян

преди 11 години

Не Ви ли е срам да допускате правописни грешки в заглавието !? Сериозно между шеф и шев разлика има!

17

Анонимен

преди 11 години

ДСК за септември изнесе лекции в Южна Кореа,Украйна,Мароко.и е получил много пари.Некяа да не се забравя че е професор.Той и Шомски са най-великите икономисти в света.Могат да ти спретнат компло както си искат,той беше най-големия претендент за Президентския пост срещу Саркози.Сугурно ще излезат нещата скоро как е попаднал в капан.Той мъж,но не сводник и изнасилвач.Във Франция няма забрана да търсиш и да ползваш платените услуги на жени.

16

до 11

преди 11 години

Никой не може да ти спретне такъв номер, ако живееш нормален живот и след работа се прибираш вкъщи при семейството си. Обаче като не му е чиста работата, ситуацията е друга.

15

abe, DSK

преди 11 години

Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство!

14

Анонимен

преди 11 години

Нещата са ясни още от началото кой му скрои този номер.После ДСК е един от най големите икономисти в света,мозък и знанието никой няма да му отнеме.Вижте как американците канят Сарко да им изнася лекции за кризата и икономиката на света, той успя да направи на Франция дълг 1770 0000000 милиарда еро и 1000000 милиона безработни,150000 хиляди предприятия фалирали.

13

Акълмайстор

преди 11 години

Дъртия Евреин пак оплеска работите!

12

Анонимен

преди 11 години

zahariada.blog.bg/politika/2011/12/18/koledni-kyrvavi-incidenti-v-belgiia-italiia-i-norvegiia-glad.868825А знаете ли защо е създаден федералният резерв на САЩ?Поради коя криза е помолен за помощ Джей П. Морган и защо? Всичко се прави за пари. И по-скоро заради ликвидноста на банките. Банките в Америка. Всички революции, войни, тероризъм и политика са извършени само заради тяхната стабилност. А от тяхната ликвидност зависи съдбата на капитализма и елита. Защо има кредитни и дебитни карти? И банките се опитват да ликвидират представата за парите в брой. Това е заради ликвидноста на банките. Това е най-големият проблем на елита. Един японец беше написал "Краят на историята" възхвалявайки новата политика на банките и федералният резерв на САЩ, ИМАЙКИ ПРЕДВИД ЧЕ ПРОБЛЕМА С ЛИКВИДНОСТА Е РЕШЕН. Точно заради този проблем който още не е решен ще доведе до изчезване на парите - и съществуването им само като числа в чип - под челото или в дясната ръка, но дали и това ще помогне - голямо е съмнението. Но ще го направят с определена система.

11

whoever

преди 11 години

Днес.бг, да не сте се надрусали, верно, че пишете 5 за 4.Едно 5-годишно дете пише по-грамотно от вас!?Иначе, тоя дърт пергиш заслужава да се срине отвсякъде!Да се беше определил - политик, или да си развява оная работа навсякъде!Имал е избор....

10

Анонимен

преди 11 години

И френското правосъдие не е по-различно от българското.Важното е да имаш пари,да си някакъв фактор в обществото и адио, и майната им на морал.правосъдие и закони.Те са за простосмъртните.

9

Анонимен

преди 11 години

Аз като в една новина че е неграмотно написана,изобщо не я чета.А в случая,само в заглавието има 2 грешки,не знам за ШеВа,обаче и не съм наясно коя е тази организация МФВ...Жалко е...