15

Анонимен

преди 11 години

По-добрият вариант е намаляващите вноски. Това може да се пресметне много лесно от човек, който има поне основни финансови познания. Става дума при нормално състояние на икономиката, без някакви драстични промени.

14

Анонимен

преди 11 години

До кредиторче2500 лв. брутна заплата са 2017 чиста заплата (осигуровките и данъка са 483 лв., а не 1 500 лв.), но това ***, който не плаща осигуровки и данъци няма как да го знае.в Сф. доста хора получават заплати над 2000 лв. и имат реален осигуриелен доход. на окомер наближават към 10%.

13

Аз

преди 11 години

Към анонимен: Ц, ц, ц, ц.... самодето след 20 години ще си дърт и няма да имаш същите доходи дори за наем, не че ти го пожелавам.. а онзи дето си е плащал апартамента ще си има покрив над главата. Тези сметки си ги чувал приятелю, ама не си ги разбрал. Не важат когато става дума за 1-во, основно, за живеене жилище.

12

Анонимен

преди 11 години

10Да, но след 20 години ще знаеш, че имаш нещо твое. Дом!А не като станеш на 50-60 години да се чудиш къде ще живееш...

11

Тялото

преди 11 години

Изберете под наем и със свободните пари обиколете света. Веднъж се живее, не е нужно да се ограничавате между 4 стени и да бачкате 20 години за банката.

10

Анонимен

преди 11 години

Скоро американците като предизвикат трета световна война, много от недвижимите имоти просто ще престанат да съществуват, щото ще бъдат изравнени със земята. Който се набутал да си купи, сега нека се моли да не стане война. Щото ако нападнат Иран, трета световна е в кърпа вързана!

9

anonimen

преди 11 години

sega ne moga da razbera tova reklama na bankite li e ili kvo,davane akal,daite sigurna rabota na xorata ne im davaite akal,vseki si ima akal i znae kvo trqbva da se pravi

8

Анонимен

преди 11 години

Аз избирам - без кредит! Нямам намерение да пълня гушите на лихвари.

7

ужасТ

преди 11 години

по- безсмислена статия не бях чел! всеки със средно образование и една и половина мозъчни клетки може да направи горните изводи...

6

Георги-НЗ

преди 11 години

Има много *** народ, който в нищетата си тегли кредит и тогава гризва дръвцето.Не може да си проектира в главата ситуацията, че след като преди кредита е бил много зле финансово - то след кредита ще е задължително още-по зле, като при това е развързал ръцете на рази частни и държавни съдии-изпълнители да му правят едни постъпателни движения отзад без вазелин.

5

Георги-НЗ

преди 11 години

А най добре преди да се изтегли кредит да се прочете:1. Лихвата - рак на обществото, автор Владимир Богданов2.Лихвата е кражба , автор Владимир СвинтилаИ след това , който има глава на раменете си - никога няма да има проблем с кредитите, понеже няма да тегли такива и да плаща данък на финансовия елит.

4

Анонимен

преди 11 години

В "белите" страни хората живеят под наем за да не са вързани на едно място! Така като сменят местоработата не се налага да продават и купуват имоти а само сменят квартирата! Не се заробвайте с кредити защото вместо да оставите на децата си наследство може да им завещаете доживотен кредит!От "белите" страни изключвам САЩ защото там си товарят къщата направо и с нея напускат щата! освен това те не са "бяла" страна!! Там е пълно с латиноси евреи индиянци и ***!

3

Анонимен

преди 11 години

Ако предложат вариант със спиране на вноските аз съм навит.

2

прасчо

преди 11 години

А най-добре е лихвите да не са по 11-12 до 18%,защото това убива бизнеса във всичките му форми...И никак не е зле банките да преосмислят отношението си към потребителя,а не в договорите им да има купища капани за наивници........

1

Анонимен

преди 11 години

НЕ избирайте кредит!Правете струвайте ,но не теглете ,бе хора! Банките от лихвите печелят. Наливате пари в един голям казан .Спестявайте ,работете . Със заеми само се набутвате все повече и повече.