97

Анонимен

преди 11 години

В никакъв случай англичаните не бива да възпрепятстватсвободното предвижване на граждани от европейския съюз.Нека повече български *** да се възползват от правата които им дава Великия Европейски Съюз.Винаги е хубаво да чуеш как български и румънски ***,араби,африканци и секва *** създава проблеми в старите демокрации,защитаващи правата на малцинствата.Всичко на тоя свят се връща тъпкано.

96

Хакер

преди 11 години

До турчинТурчин по-кротко! Вече ти знаем IP-то. Ние бългрите може и да не сме света вода ненапита и затова бели можем да правим. Лесно ще разберем кой стои зад това IP... вече не си в безопасност.

95

Те имат Права!

преди 11 години

Ако решат да ги връщат в България , *** да заведат дело в Страсбург и да осъдят Англия за дискриминация и за неспазване на директивите за свободно движение и пребиваване в ЕС !

94

ДО 115

преди 11 години

При преброяването ,нали бяха ---стотина хиляди ...?

93

ДО 112

преди 11 години

Не знам ще живеят ли в мир с останалите, но мястото го има:))) да се надяваме че всичките ще тръгнат към Лондон:)))

92

БПФ

преди 11 години

Когато седем *** получат жилище за сметка на британските данъкоплатци, това е скандал.Когато 1 000 000 *** тероризират и грабят Българския народ, държейки го в страх и бедност, това е ТОЛЕРАНТНОСТ и ИНТЕГРАЦИЯ.Да спасим Отечеството си - от *** пълчища и управляващи родоотстъпници - днес, сега, за да не се срамуват от нас предците ни, за да не ни проклинат внуците ни !!! Търсете ни във ФБ.Български Патриотически Фронт

91

Дай боже!

преди 11 години

Ако има още желаещи *** за Лондон, аз им купувам билета (условието е никога вече да не се връщат)...

90

Анонимен

преди 11 години

Пращайте още. От Англия явно не ги връщат! Ударихме кьоравото!

89

Анонимен

преди 11 години

До ***,защо не изтриете коментар 81, с цялото си право мисля, че наслагва етническа омраза. Аз ако напиша с...т за 81 дали ще махнете моя коментар????

88

ЕИМ

преди 11 години

Или Англичаните са толкова прости и не правят разлика между Българи и ***. Или наистина няма такава.

87

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега да се опитат да ги интегририат. Не знам дали ще им се получи.

86

онбашията

преди 11 години

добре де, ако изселим всичкото *** у англия, тук ще затънем в розов социализъм, а англичаните ще изтрезнеят, ще се излекуват от толерастията и отново ще станат империя. не е ли по-добре ние да се излекуваме от толерастията и да станем империя? да си ни връщате черните бе ей, англичани крадливи!

85

Анонимен

преди 11 години

Министрите трябва да гарантират, че Великобритания не е лесна мишена за социален туризъм. Даването на убежище не е предвидено за някой, който търси лесен живот на разноски на данъкоплатците", заяви Синклер.- Прав е човека , а тука *** са свикнали от десетилетия да живеят на наш гръб Да им е..... м...... *** ***!!!

84

2

преди 11 години

за Европа това са българите. и после как да не каже човек: РОМЧЕ ДА СИ В БГ, ЧЕ И В ЧУЖБИНА, че и по комунизма пак бяха добре

83

Анонимен

преди 11 години

Правителството ни не беше ли в Йеруслим всъщност?

82

Добре!

преди 11 години

Нека ромската инвазия да започнеееееееееееееее............ СЕГА!

81

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

DOBRE 4E IMA ZAPADNA EVROPA DA SPASI ROMITE INA4E BARBARITE SLAVYANI ARABI TURCI CHTE UNICHTOJAT I MALKOTO OSTANALO OT ROMAN EMPIRE

80

Анонимен

преди 11 години

Прави сте, братя англичани - никакви помощи или поне умерено раздавайте помощи. Сега просто трябва да интегрирате тези ***, за да видим и ние как става това, та да го приложим и тук. Успех и чакаме с нетърпение резултатите(((

79

Killuminati

преди 11 години

До 88: Нали знаеш къде отиваш директно след това ако продължаваш - АДА, straight into the lake of fire - така, че по-добре се покай човече, приеми Христа и не съгрешавай повече.

78

Anonymousss

преди 11 години

Ето и други снимки по темата .Потресен съм... tinyurl/c43vrxs