117

nikicska

преди 11 години

Много се радввам,ако може всички *** от БГ да се махнат и да им дадат апартаменти. вили..яхти само и само да се разкарат. В UK живях около 3 г. и е почти невъзможно да намериш нормална работа,където може да се изявиш. Повечето изкарват много малко за стандартите и са ниско квалифицирана работна ръка без права, за разлика от други *** като пакистанци, индийци и др. малумна ***.

116

До Менгеле

преди 11 години

Ако съм от управляващата световна върхушка ще инициирам световна среща на лидерите за да подарим на тази прекрасна и онеправдана *** общност една държава(най-добре остров). Има толкова пустеещи територии в света.От всички държави ***-там,да си направят *** правителство,президент,училища,полиция,да се плодят на воля и да се крадат един друг....въобще да построят една велика Циганария. И естествено строг визов режим за останалия свят. Ще се приеме с мнозинство и невиждан ентусиазъм.

115

до 147

преди 11 години

Не става само с мислене, а с действие! Направи своя принос и се постарай да информираш колкото се може повече *** за тази възможност!

114

гьобелс

преди 11 години

До Менгеле много си прав ако всички мислеха като теб щяхме да сме Швейцария на балканите

113

Анонимен

преди 11 години

*** *** , навсякъде искат наготово. *** *** , слагат петно на цялата държава.

112

rrrr

преди 11 години

оооооооо ама да идат всичките наши *** и да им дадат домове, една година им е много на англичаните да изреват на умряло от тях, оффффффф поне ние да се оттървем от тях, пък току виж, живота в БГ потръгнал :)

111

Братя

преди 11 години

Организирайте се и разпространявайте добрите слова в махалите! Нека да отиват Германия, Великобритания, Швейцария, Франция и ко! Да лежат на техните данакоплатци, че да олекне нашата система и барем се посъвземе икономиката ни! Да се върнат поне част от 2-та милиона работоспособни българина, които се трудят за чужд просперитет и да изградим една страна с нормален стандарт на живот! Както се развиват нещата в Европа, определено трябва да използваме този шанс!

110

Problem

преди 11 години

Porblem yes??? Ще видите сега вие какво ни е на нас в Румъния и България! Ние затова нямаме добра социална система, защото:1. Цялата ни система съвсем ще рухне 2. Според конституцията - както е в България, Румъния и всяка една страна нямам как да се ограничават помощите за даден етнос.Те са толкова българи и румънци, колкото и великобританци! Искате свободна европа, без граници за безпроблемен износ на стоки и внос на евтина работна ръка - айде да видим колко сте силни сега!

109

Менгеле

преди 11 години

В България има около 1 милион ***. Ако тази гмеш я няма ще се случи следното:1.Минимум битова престъпност2.Празни затвори и бързо правосъдие защото 80% от делата са за *** престъпления3.Празни социални домове(95% *** в момента)4.над 60% по-малко разходи за здравеопазване защото болниците са пълни с *** без осигуровки(което ще освободи огромни средства за инвестиране в съвременна апаратура и сгради)5.Доходите ще скочат поне 3 пъти защото сега всеки работещ храни 4 ***

108

bulgarka

преди 11 години

Skupi bratq i sestri, ne vijdate li omrazata kum nas. Ne useshtate li kraq na bulgarskiq narod. Za sujalenie nablijava. Bog da ni pazi kogato stanat poveche ot nas. Politikata e takava !

107

Анонимен

преди 11 години

*** няма националност. Дали ще е български, румънски, фрески или какъвто ще да е *** си остава ***! Трябва да се предприемат спешни мерки в целия ЕС за справянето с тази напаст!

106

ВСИЧКИ

преди 11 години

Отиват някъде да се трудят, да търсят работа, да се борят с живота....а *** даже и го афишира публи4но 4е е отишъл там да цоца на социала. И са дяволи големи - с цялата тумба деца понеже знаят 4е заради децата рахатлъка им е в кърпа вързан. Номер 133 работи там от години и плаща данъци като поп и нищо не му е подарено, а тоя отива и за 2-3 седмици жилище, помощи на готово. Сега за всяко дете като вземе помощи и като не плаща ток, вода, газ и данъци ехееее - пей сърце! Голяма наглост!

105

Ъц

преди 11 години

Абе, кога най-сетне Щатите и Канада ще свалят визовите ограничения, че то индианските им резервати се обезлюдиха. ))))))))))))

104

Анонимен

преди 11 години

Много лесно може да се сложи ред. Да приемат да се дават "детски" за повече от едно дете само ако имаш основно образование и за повече от 3 -средно, и както до 18 год. нямаш право да гласуваш, същото да важи ако нямаш основно образование. Това ще доведе до 2 неща:1.Ще спрат да раждат и да бълват *** в геометрична прогресия(иле ще умрат от глад)2.Партиите ще спрат да ги ухажват и толерират *** защото няма да са гласоподаватели 90% от ***.

103

UK

преди 11 години

От 21 години живея в Лондон. Винаги съм работил и плащал данъците. Познавам десетки други българи които са тук от много години, всички работят и плащат данъци. А сега тумба от *** *** ще дойде и ще получи всичко на готово. Винаги сме били горди българи в която и да е страна но заради такива ще трябва да започнем да си крием националноста.

102

Анонимен

преди 11 години

да ги взимат всичките, щото много знаят как се дава акъл, ама като им цъфне *** на прага и им се сецва ентусиазма

101

Dido

преди 11 години

До турчин 81ей *** , мога да ти кажа , че си таковал единствено на майка си кафявата точка, каквито и глупости да бълваш с миризливата си уста си оставаш РОБ в България хахаха *** и данъците ще и плащаш на България . Пък и не забравяй , че ти си тоя който е чужденецът в страната ни и ако решиш да се върнеш в Турция не си никак добре дошъл там и не само *** ще таковат ами и ти си в това число. Затова че си мълчи и си трай защото никак няма да ти е розово...

100

Анонимен

преди 11 години

abe iasno mi e kvo e ostanalo v kenefa...shtom mangala bega....

99

bolka

преди 11 години

На показаната снимка има 10 полицая. Вероятно и още, които не са обхванати от обектива. Защо така? Толкова ли са опасни нашите ***? Не виждам да са въоръжени с колове, брадви и ножове, а има толкова засилени мерки? Или ги пазят от англичаните?

98

Анонимен

преди 11 години

сега е момента англетата да покажат как се интегрира *** ... щото това не е като да интегрираш беден на научен, интелигентен и готов да се интегрира източно европеец. Тва си е гнусна ***, която 10 века вече не подлежи на никаква интеграция, *** вместо да грачи европееца трябва сам да се убеди в това, сега е момента. Заставам твърдо зад правата на *** да получи социални помощи в Англия, и да не бъде дискриминиран. Халал да им е!