157

Той е

преди 11 години

А сега, малко по-сериозно!Не се хабете, тия циганя ще ги ритнат обратно,ингилизите не са от дащните,явно се е вдигнал шум, това е!Но пък, нека ни покажат нагледно интеграция в действие,дето все акъл ни дават!Наистина ще е голям сеир, ако сега им се изсипе цялата рода, че и катуна, на *** малко му трябва, да му подпалиш фитила,още на другия ден е отпрашил за острова,нема лабаво!Чак ми е кеф, да си им представя физиомутрите на ония британски самсурници, кат видят и другите *** да идват!

156

АНОНИМЕН

преди 11 години

Заселили се били пред катедрала-няма да се учудя,ако разпънат катуни и пред Бъкингамския дворец тогава вече официално ще получат английско гражданство.

155

Той е

преди 11 години

Хахх, смех, смех...

154

Mosad

преди 11 години

Израел на война с Иран не им трябва да ходи. Мосад да внедри няколко от нашите *** зулуси и да гледат сейр. Ще им окрадат оловото от атомните реактори за норматив. Ни радиация, ни куршум ги лови :)

153

Елена

преди 11 години

До Берлин:И да повикат родата да се засели в Англия!Там да си ги интегрират.

152

Анонимен

преди 11 години

само така.хвала на англичаните.да се приготвят за оща САМО 999 999 *** / джипсита.

151

Берлин

преди 11 години

Да са живи и здрави братята българи от ромски произход Руси и Мариана! Да отгледат внуци и правнуци в хубавата си английска къща и хич да не им пука от злобните коментари на бай ***, за които най-голямата беда е щастието на техните успели сънародници.

150

АНОРАК

преди 11 години

Тази улица в ЛОНДОН ли е? А караваната? Да видиш и да не повярваш......

149

Мангото

преди 11 години

Дерзайте дерзайте. И между другото .....за какви "Българи" говорим....... Странно. *** от Ингушетия. Или може би .....китайци от Иран.

148

берем джелезо

преди 11 години

таа афилова кула ного матриал батее ногу джелезо требе се товари и айдее

147

ИСТИНАТА

преди 11 години

Ромопитеците не са БЪЛГАРИ ! Това че са се плодили и развъждали в нашата държава не означава че са от нашата националност.Не сме длъжни да им търпим геноцида и хунството

146

котис

преди 11 години

Тази Българска земя дето и се точите *** никога няма да е ваша дори да изчезнем като нация други ще дойдат то вече я купуват .Кой ще остави тази райска земя на полу хора.

145

Анонимен

преди 11 години

Я да видим сега за сравнение, колко безработни българи са могли да се уредят толкова бързо и така добре в Лондон? Няма да се учудя ако си намери в Лондон и по бързо работа от много други имащи се за работливи българи!

144

Манго

преди 11 години

Ша зимам цялата рода тука в Лондон на партамента!Тука има много жилезо бате!Но нямам куруца нямам?

143

Мангото

преди 11 години

Абе плюйте, плюйте.Така е.Завист ви гори душицата. Почти всички от Вас си мислят... "цъ цъ цъ що и аз не съ сетих да напраа таа далаверка..цъ". Народа е казал отдавна онази мъдрост за Лисицата и Грозденцето.Плюйте,плюйте.Изразявате някакви "родолюбиви"словоизлияния.ТОВА Е МНОГО ХУБАВО АКО Е ИСТИНСКО И ИМАТЕ НАИСТИНА ЖЕЛАНИЕ ЗА ТОВА,ам ..на дела сте гола вода.Чешкате си егото във форуми само.ЩЕ СЕ ОПРАВИ "ТУЙ", ЩЕ СЕ ОПРАВИ "УНУЙ"............говорете си, говорете си. Празни комплексарски болки.

142

АЛФОНС СИТЕРБАКЕ

преди 11 години

ТИЧАЙТЕ ТИЧАЙТЕ ЦИГАНЕВИЧИ КЪМ МЪГЛИВИЯ АЛБИОН,ТАМ Е РОГА НА ИЗОБИЛИЕТО!ЩЕ КРАДЕТЕ НА ВОЛЯ,ЩЕ СЕ СНОШАВАТЕ С КАТЕРИЦИ В ДВОРА НА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА!ЩЕ МОЖЕ ДА СЕРЕТЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ В ПРОЧУТИЯ КВАРТАЛ СОХО ПО УЛИЦИТЕ!ЩЕ СЕ ЖЕНИТЕ ЗА БРАТОВЧЕДИТЕ СИ ОТ ПАКИСТАН И ЩЕ СЕ РЪГАТЕ С НОЖОВЕ С ТЯХ НА КОРЕМ!КЕЕЕЕФ!ЩЕ ЯЗДИТЕ ПРАСЕТА ПО ТУЧНИТЕ ЛИВАДИ НА СЕВЕРНА АНГЛИЯ!ЩЕ ВРЕЩИТЕ ЗА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ НАВСЯКЪДЕ!ТИЧАЙТЕ НЕ СЕ БАВЕТЕ!СМЪРТ НА ГЛУПАВИТЕ БЪЛГАРИ ТЕ НЕ ВИ ЗАСЛУЖВАТ!ВИЕ СТЕ СУПЕР!

141

гербер

преди 11 години

сичкото ром ,бегом към лондон ,там са партаментите

140

ГС

преди 11 години

АНГЛО-САКСОНСКИТЕ *** ДА ГИ ИНТЕГРИРАТ .АКО ГИ ВЪРНЕТЕ ЩЕ ВИ СЪДЯТ ЗА РАСИЗЪМ НАЛИ ЗНАЕТЕ АГЪНЦА АНГЛИЙСКИ .БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ ЩЕ ВИ ГО НАШИБА САМИ СИ ГО СЪЗДАДОХТЕ И САМИ СИ ГО НАБИХТЕ В ЗАДНИЦИТЕ.

139

Хехе

преди 11 години

Като знам как тук се регистрират на един адрес по 100-200 души ,там до нова година ще са поне 300 регистрирани в новата къща. Англичаните за едно семейство скачат , а като в тая къща се окаже цял катун ,какво ли ще правят?

138

Нинджа

преди 11 години

Абе плуете и аз ги мразим ***... обаче едно *** семейство го е направило... тука в англия никой е гледа дали си черен бял лилав или розов гледат паспорта....БЪЛГАРИЯ... пак ние ще го духаме заради тех... кво почнахте да изнасяте.. пак.... нищо не става от Нас..нищо...