Българите са най ценната нация в света за научни изследвания, тъй като за две десетиления са приели повече химикали от другите на глава от населението - повече и от китайците. Синедрионът с любопитство наблюдава как все още мърдат и разсъждават кое им е по изгодно - демократичен комунизъм или традиционен.
в Рила , азот няма , концентриран фураж също, телетата пасът билкова трева и млякото ухае на еделвайс и планински цветя , прасетата пасът край езерата и то само коприва и за рзнообразие , дива детелина, кошерите с пчели ми преработват радиоактивният прашец в планински мед ! СТАНФОДСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ не е на ясно с ПРИРОДАТА :)))))) Бъдете здрави и яжте БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО !
Изследванията на Станфордския университет, а и много други изследвания в тази област (ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ) се финансират от МОНСАНТО, основните производители на ГМО!
от Станфордския университет да промиват мозъците на тъпите американции, ние не щем да ядем ***, макар че цяла европа ни заливат с тях. Гледайте какво купувате, четете етикетите и бъдете здрави!
Био се наричат храните отгледани по естествен път. Без химически торове, не са ГМО и не са от оранжерия. С други думи напълно естествени. Напоследък са доста популярни в цивилизования свят и това безпокой големите корпорации от картела фуутинкорпорейтед. Ако природните храни се наложат на пазара печалбите им рязко ще паднат. Добре им е известно, че планетата би могла да ни изхрани даже да станем 10 милиарда и без техните ГМО и химии.Но те се водят от максимата "Който владее храната владее света"
защо ли не го затворят този университет... всеки знае какви нишестета опаковат в магазините и колко по вкусни са градинските домати, домашния хляб и прочее. не е нужно да се правят изследвания, за да се знае, че в сиренето отдавна не слагат мляко.
Биохраните са абсолютен балон и производството им е много по-ресурсоемко. Нищо екологично няма в тях.
Аве писателите ве ... първо научете кво е "био" и тогава драскайте ве ... Излиза че "конвенционалните" храни не са "био" ами са например от железо
а тук, в българия, само етикета и цената определя, кои храни са био и кои са конвенционални! иначе в производството им няма никаква разлика!
Био храните не са по-добри от конвенционалните