37

Анонимен

преди 12 години

OT EVROMILLIONI E BEZ DA CHETA RAZBRAH NIAMA DRIGO TAKOVA IGRAL SAM NO VSE 2 PLUS EDNA ZVEZDA SAM PECHELIL GERMANZITE NAPRAVIHA EDNO EVRODJAKPOD NISHO NE STAVA OT NEGO IMAT KATO NASHTO SAMO CHE TRIABVA OSVEN 6 CHISLA DA SPECHELISH DOPALNITELNO 1DO 9 SUPERZALA

36

177

преди 12 години

Кога някоя от тези игри ще дойде в БГ? Имам предвид евромилиони или евроджакпот. Явно никога, защото на нашите измамници, които печелят от нашето тото не им изнася. Къде са сега Бойко Борисов и другите около него да кажат нещо по този въпрос и още повече да направят нещо, за да дадат реален шанс на хората да спечелят като вкарат някоя от тези игри и тук.

35

баба вуна със бастун

преди 12 години

До АнонименПреди 10 години беше друго.И дядо ми е печелил 5-ца преди 35 години ама тогава всичко беше на фишове и беше невъзможно да се транспортират и обработят всички числа за един след обяд на ръка и да се видят кои са пуснати и кои не !Ама и тогава печалбите са били по 10-15 хил лева пари за които комунагите не е имало смисъл да правят магарии.В тях беше ножа в тях хляба, крадяха милиони и милиарди живееха като царе.И всички бяхме равни ,но някои бяха по равни шъ знаеш бабе !:-)

34

баба вуна със бастун

преди 12 години

До чичо МиткоЧиче тук големите печалби са манипулирани и си ги взимат вътрешни хора, затова не се знаят кои са печелившите.

33

ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

Преди 2 седмици пак германец спечели над 27 млн. евро от Евроджакпот ,с много голям късмет ,като улучи само 6 числа от необходимите 7 ! На всеки 13 тиража Евроджакпот дава възможност ,ако няма улучени 5+2 , джакпотът да се даде на онези,които са улучили 5+1 , а ако няма и такива ,дава се на улучилите 5 , и т.н. ! ДА СИ ГИ ХАРЧАТ СЪС ЗДРАВЕ !!!

32

чичо Митко

преди 12 години

до 28В България печелившите сами се крият, затова не ги показват. И повечето се крият не защото ги е страх, че някой ще им вземе парите, а защото не искат роднините им да знаят, че са забогатели, че иначе яко ще ги полазят - заеми, дай за бизнес, дай за къща...ей затова се крият всички :))) И аз да съм и аз няма да кажа на никой.

31

Анонимен

преди 12 години

Що го няма това тука?? Щото на нас никога нема да ни дадат от мравката...

30

White Rabbit

преди 12 години

Този човек дано не го набара мафията... че става лошо.... по-добре да тръгва надалеч сега, докато го забравят

29

Анонимен

преди 12 години

не е нагласено тотото преди 10г съм печелил 6 ца това си е късмет

28

Анонимен

преди 12 години

Честито на късметлията!Кво става с нащо нагласено тотце нещо го позабравихме, те хората нямат пари вече и за тото.

27

Анонимен

преди 12 години

В БГ тотото е нагласено. Заради това не показват печелившите.

26

do choveka ot wallst

преди 12 години

vsushtnost shansa da spechelish ot 6/49 e 10068347520. Matematikata e vajna, no kakto i da e...

25

сиромах

преди 12 години

Докато в България съществуват формати "стани богат" вместо оригиналния формат "стани милионер", както е по света , у нас ще има само богати душевно хора, но не и честни милионери.

24

до 21

преди 12 години

ще се опитам да ти отговоря с този виц, за да не звучи толкова тежко истината за нас и ЕС.В ЮАР решили да премахнат расовата дискриминация и вместо да наричат хората бели и черни взели решение всички да се наричат зелени.Веднъж един автобус се повредил и трябвало да се бута. Шофьорът казал на пътниците:- Хайде сега по-*** да слязат да бутат автобуса!Мисля че това отговаря на въпросите ти :)

23

Wall Street ! Nr.16

преди 12 години

Ne razbiram kakav e prblema daje i edin "na4alnik" na finansova grupirovka , da si opita kasmeta v lotarija ?Lo6o njama! Moje lotarijata da nadjivee Wall Street.....

22

Анонимен

преди 12 години

Браво!Дано е млад, че да им се радва по-дълго.а за Бг тотото- това е партийната каса- по избори особено погледнете колко пъти се печели и какви суми се разиграват. Има клубов на кредитните милионери, на тотомилионерите и на евромилионерите отгоре пише- СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

21

ние не сме ли в ЕС?

преди 12 години

Българите защо нямат право да участват в тази лотария?! Дискриминация, а? Нали е ЕВРОПЕЙСКО ТОТО а ние сме в ЕС!

20

Тони

преди 12 години

Като дойде в БГ латарията аз ще съм първата спечелила.ХаХа

19

Анонимен

преди 12 години

Българското тото е нагласен капан за наивници.Никакъв шанс за шестица на никой простосмъртен.

18

до 16

преди 12 години

Ех, мечти...