9

Емил

преди 12 години

Спешно се търсят 3000 метли

8

mery

преди 12 години

Това е все пак някакъв шанс за младите да научат нещо и да натрупат поне минимален стаж по специалноста, а също така да се осигури някаква приемственост между кадрите от разричните поколения. Майка съм на двама студенти, на завършващ инженер и догодина на дъщеря с Европеистика и смятам, че това е шанс за тях ако са кадърни и ги харесат, защото нямам връзки да им намеря работа!

7

Свинаров

преди 12 години

Държавната кочинка, е най-добрата кочинка. Всички вътре грухтят, че са гладни, но никой не я напуска.

6

недоразбрала

преди 12 години

КАКВО СТАВА? НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА СЪКРАЩЕНИЯ В ПУБЛИЧНИЯ СЕКТОР!

5

Анонимен

преди 12 години

Работата е супер. Това 400лв е както депутатите вземат "само" 2 хил лв. Ако човек има образование и се настани на хубаво място в общината ще си изкарва поне 5-6 заплати по 400 лв.. така че затова е този наплив от кандидати, не че няма в пъти по-лесна работа, но там се печели наистина само 400 лв...

4

Вили

преди 12 години

Никакви рушвети не се "папкат". На всеки млад човек му е нужен стаж, макар и 400 лв. този поне е платен. Аз участвах по тази програма и съм доволна.

3

mery

преди 12 години

Смятам че тази програма е много добра за младите. По- добре дъщеря ми като завърши Европеистика да работи за 400 лв. в някое ведомство и да научи нещо, вместо да е продавач-консултант в МОЛ или да се спасява в чужбина!

2

Анонимен

преди 12 години

От млади трябва да се учат как се яде на държавна софра. С 400 лв заплата е ясно за какво отиваш държавен чиновник - да папкаш рушвети, да точиш с познати обществени поръчки и да изпълняваш лобистки нареждания.

1

*-*

преди 12 години

Пхахаахааа, 400 лв.! Това ако не е чудесен старт на кариерата за младежите с висше. Чистачките в посолствата взимат по 1000 лв. Ама така де - все пак държавна службица, хванат ли се веднъж може и да прокопсат.