379

Анонимен

преди 12 години

До @16България е и е била апетитно парче от земната територия от много време насам и това си личи най вече от провежданата политика от всички правителства и най вече от последното.Как иначе в такава бедна държава премиера за един мандат ще се обогати с 2 милиарда и по точно откъде.И не само той,а всички,които провеждат геноцидната политика по отношение на българския народ,а и не само на българския.В това число са много държави и по големи и по малки. pg1569952***gmail

378

Искрен

преди 12 години

Тук чета изказвания на пълни ***, да ги ударели че температурите падали, на американците много им станало и т.н. Идиотчета, недорасли с осакатени от тревата мозъци - запукат ли се с ядрени бомби всичко свършва, цялото човечество загива, света ще бъде отровен с радиация, затова и за толкова време САЩ и Русия не се запукаха, това е война, която не може да бъде спечелена. Затова на американците и евреите им е кофти, че Иран ще имат ядрено оръжие, защото няма да могат да ги командват и изнасилват

377

Гелето

преди 12 години

Ами добре, като не искат другите да създават ядрено оръжие, тогава САЩ и Израел трябва да са за пример и първи да унищожат своето! Не е ли така?

376

до Наблюдател

преди 12 години

Н евреин ми намирисваш. То еврейското племе се слави като най-големите лъжци и измамници. Доказали са го многократно. Защо да им вярваме. Лъжат както обикновено. А според ЦРУ Иран са спрели да работят по ядрена програма 2003г. И Япония и Германия имат възможност да създадат ядрено оръжие, но не го правят. Значи ли, че и тях трябва да бомбардират. Сетът да стане по-нормално място за живеене, трябва да спре еврейският терор. Явно тази държавица с този пропаднал народ трябва да изчезнат от земята.

375

Читател

преди 12 години

Като чета написаното дотук, май въпросът няма да е кой кого, а кой ще изпревари. Щом Йоан го е предсказал преди 20 века, значи може да се окаже вярно. Дай Боже, ние да не се забъркваме, защото има подобни индикации.

374

Фактите руска преса

преди 12 години

Към момента няма технология, която да гарантира прихващане и унищожаване на балистична ракета-носител с ядрена бойна глава за по-малко от 4-5 минути, а времето за поразяване на цел в Израел от иранска територия е по-късо. Технологичното време за ответен удар е 2-3 минути, което означава, че има време за насрещен пуск, но не и за защита. При евентуален удар, нападението ще бъде едновременно към няколко цели, което прави защитата практически невъзможна.

373

Наблюдател

преди 12 години

Израелските специални служби вече потвърдиха, че Иран разполага с всички компоненти и инсталации за производство на ядрено оръжие. Едва ли можем да се съмняваме в данните им, защото те са най-малко заинтересовани от подобна "лъжа". За Израел тази информация е жизнено важна и е въпрос на оцеляване, а не само политическа риторика. Независимите коментатори посочват именно този факт като възпиращ евентуално нападение над Иран от САЩ и Израел. Времето за попадение от Иран до Израел е под 3 минути.

372

Богослов

преди 12 години

"След хиляда години Сатана се развръзва, и прелъстява народите, и ги събира на бой. Те заобикалят станът на светиите и възлюбленият град. Огън пада от небето и ги разрушава. Дяволът се хвърля в огненото езеро." - Йоан "Откровения" - АрмагедонМожете да тълкувате по съвест.

371

Анонимен

преди 12 години

Е ми да атакуват иран нали били силни , много силни , да го тества ме путин как понася удари .

370

Анонимен

преди 12 години

ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ИЗРАЕЛСКИЯТ ЦИОНИСТКИ ВЪПРОС СТАВА ВСЕ ПО СПЕШЕН ,ЗАЩОТО ТОВА КРАДЛИВО САТАНИНСКО ПЛЕМЕ ЮДЕЙСКО СЕ САМОЗАБРАВИ И Е ВРЕМЕ СВЕТЪТ ДА СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТАЗИ ЦИОНИСТКА ЧУМА И ДА СЕ ДЕЙСТВА КАРДИНАЛНО ,АКО ЩЕ И С 100-НА ЯДРЕНИ КРИЛАТИ РАКЕТИ СРЕЩУ ТЕРИТОРИЯТА НА ЕРЕЦ

369

СМЕШНИЦИ СА САЩ

преди 12 години

АМЕРИКАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ СА ОТНОВО ВЪВ ВИХЪРА НА КАМПАНИЯТА СИ ЗА ОПРАВДАВАНЕ НА ВЕНТУАЛНО НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ ПОРЕДНАТА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА С ЦЕЛ АЛЧНОТО И НАГЛО ЗАГРАБВАНЕ НА НЕЙНИТЕ РЕСУРСИ ПОРАДАИ ФАКТА, ЧЕ ОТ САЩ АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ СТАВА, ТЕ ОТДАВНА СА ФАЛИРЛИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ НЕПРЕКЪСНАТО СИ ПЕЧАТАТ ПАРИЧКИ АБСОЛЮТНО БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ И ТО ДОСТА ОТДАВНА (МЕЖДУ ВПРОЧЕМ, КОИТО ДОРИ НЕ СА ТЯХНА СОБСТВНОСТ, А НА НЯКАКВА ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ, НЯМАЩА НИЩО ОБЩО С ТЯХ). ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ.

368

Анонимен

преди 12 години

Някои писали тука и деня на войната ,а бе хора спрете се война с Иран няма да има ,тази войнстваща риторика се появява винаги преди предстоящите преговори с Иран по ядрената му програма ,знаете ли защо награбиха да съдят в Изрел бившия им премиер Ехуд Олмерт с всякакви измислени обвинения ,защото по негово време Иран официално стана ядрена държава ,да Иран освен ,че е ядрена сила е и закриляна мощно от Китай,още преди 2 г. Ахмадинеджад каза ,че Иран не може да бъде нападнат да ви говори нещо тов

367

Анонимен

преди 12 години

Американците направиха много филми как страната им за малко не е унищожена от нещо ,и в последния момент те геройски я спасяват - чиста пропаганда нали ???? Аз пък си мисля дали най после няма да има истински филм в който тази сбирточ от цял свят наричаща се велика нация не изчезне от лицето на земята ????? Дано го гледат този филм скоро ,, господарите ,, ,, полицаите ,, ,,умиротворителите ,, на света !!!!

366

муспи

преди 12 години

От Ложата се дочу следното: Тъй като има голяма вероятност да пострада изсраел, да направиме така че България да се окаже под ракетен (атомен де) удар. Това е тактическа хитрост на НАТО, да се проведе Третата световна на Балканите, главно в България. Българският народ може да бъде сигурен, че НАТО ще го защити и положи под ядрения си чадър, защото, имало ли е само нещо което Европа да е отказала на България?

365

Богу да се помолим

преди 12 години

Хвала на Бога, че Великата Руска мечка се събуди(най-после)Иначе убийците и професионални разрушители на независими държави отдавна да са нахлули и в Ливан, и в Иран.Но нека имат терористите едно на ум, че Иран не е нито Либия, нито Ирак, нито Виетнам, нито бивша Югославия, нито България ако щете, все страни които американците успешно сринаха.А и ПУТИН не е горбачов, нали?!!!

364

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 12 години

Аятоллах Хаменей: "Войната започва след една седмица."ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НА 12 АВГУСТ СВЕТА ЩЕ Е ВЪВ ВОЙНА.Цената на петрола ще скоче до космически размери.Долара ще се срине.АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ ОСТАВА ДА СЕ МОЛЯТ ДА НЯМАТ "ЗАСАДЕНИ" В ДВОРОВЕТЕ ИМ АТОМНИ БОМБИ. Това ще е краят на империята наречена САЩ и съюзника и Израил.Изненадата за богоборците ще е голяма.С техните камъни по тяхната глава.ИДВА ВРЕМЕТО НА АРМАГЕДОН - 12 АВГУСТ 2012 !!!!

363

ааааа

преди 12 години

Това го чета вече 2 години. Все еднин и същ материал се набива в главите на населението на тая планета. Като повториш една лъжа 100 пъти, тя се превръща в истина. Така искат да се оправдаят пред обществото за елиминирането/подчиняването на още една незвисима държава като Иран.

362

Мамантос

преди 12 години

Какво ли ще стане, ако няколко "Шахаб"-а ударят ядрения център в Димона, Негев?

361

Богослов

преди 12 години

Сбъдването на предсказанието за Армагедон изглежда все по-близко и реално.

360

djeri

преди 12 години

SVOBODA ZA INDIANCITE NEGRITE, ISPANOGOVORQ6TIE,I VSI4KI NACII V USA ,USA NA 50DARJAVI DA SE RAZPADNE SVETAT DA MIRNE