112

иииии,

преди 9 години

тоя като го видя вече на снимка и повръщам!

111

tosh

преди 9 години

с нелепите си коментари само обеждате тежката драма през която е преминал бащата.Този случай е доказателсвто, че има достоини хора в тази държава, а останалите крадци рано или късно ще бъдат изправени пред Народния съд. Дали съдът ще е тук или горе времето ще покаже.

110

ХА ХА

преди 9 години

Пост 91 кърти.10 човека са се оприличили като ***.

109

БорисOff

преди 9 години

От снимката разбирам следното, атанасова го е хванала здраво за топките и големия чак се изпотил д..а :)

108

Гб

преди 9 години

Към богаташите, които са прочели материала.Господа не чакайте да умират децата ви, за да разберете че парите не струват без да помагат. Няма да ви ровим с парите ви. Дайте ги на България и българите, учете ги как да станат богати и как да успяват. Само тогава парите ви ще помогнат.

107

Анонимен

преди 9 години

Дарителя е костов с комисионната от нефтохима.

106

Хей, 126!

преди 9 години

А бе 126, маани ти хотела на Станишев в Царево - ти ела моя хотел да видиш на Градина!Четири етажа, бако, басейн, фитнес, туй инклузив - онуй инклузив, еееее!Направо на плажа!Е в тоя хотел, начи, бех отседнал!За седмица ...

105

никоя

преди 9 години

не може да ме зарадва тази новина. не може да зарадва никой нормален човек. вместо да се строят детски площадки и куклени театри, ще строим болници за онко-болни деца. кой ги разболя? прекрасният живот в България! егати държавата - разболява си народа, щото не и пука за него, па после търси благодетели дето да строят болници и да си погребват децата...плюя на тази държава и на ония мазни лицемери от снимката :(

104

Мъжа и жената интимн

преди 9 години

Нали добре звучи:Мъжа и жената интимно?Кот съ напъват.

103

Анонимен

преди 9 години

Мирише, някой комунист се е усрал.

102

edim

преди 9 години

TUK SAMO KOMUNISTI LI IMA? PLUVATE SAMO.

101

Анонимен

преди 9 години

А Б.Б. Като е милиардер какво лично дарение е направил, за каква благородна кауза е помигнал като е дал лични средства ? Няма такава, той само *** и с чужда пита помен прави !

100

Ха ха хааааа

преди 9 години

Статията не се препоръчва за комунисти над 60 год.

99

Интересно

преди 9 години

Госпоицата или госпужата, с тез устнички що че прави на премиера?

98

До джон

преди 9 години

Задай този въпрос на комунистите или обедня последните 3 год. Ако е така си за прокурор щето само престъпниците обедняха последните 3 год.

97

Тъй, тъй

преди 9 години

Браво мутро.Трябва АКТИВНО да участваме в прането на пари.Келепир майка, келепир.

96

опорочавате идеята

преди 9 години

Добре де, дарител строи детска онкологична болница. Но защо отново слагате тъпата снимка на тъпия пожарникар? Той не е дарителя! Със снимката на пожарникаря само опорочавате идеята на дарителя да дарява!

95

Анонимен

преди 9 години

ВСИКИ ДЕТО ЦЪКАТЕМИНУСИ ЗА Б.Б. ВИЖТЕ ХОТЕЛА НА СТАНИЩЕВ НА ЦАРЕВО

94

Ха ха хааааа

преди 9 години

Днес бг махнете снимката с Б Б че някои комунисти може и да не осъмнат. Задавят се от злъч и мечти за старите крадливи времена. Дойде ново време, дойде ГЕРБ и мафията бсп няма бъдеще. Другари вземете си хаповете, сложете памперсите и лягайте да доживеете до изборите да видите закопаването на столетницата смръдлива.

93

С мас ...

преди 9 години

А бе това с оня ми ти поглед на снимката не е чак педофилия - да речеш, нали така, ама че е някаква "филия", нали така - филия си е. И то - с мас ...