132

Анонимен

преди 9 години

ТИКВОЧИТЕ,не само са прости,но са и нагли!Не се и учат!Кажи му ТИКВА и го остави!

131

ДО 168

преди 9 години

ТОВА Е РЕШЕНО ВЕЧЕ И С Е Р Е Г Е Й Ч О ИЗПЪЛНЯВА КРЕМЪЛСКИТЕ ЗАРЪКИ.ИМА--НЯМА ДВА МАНДАТА НА СЕРЕГЕЙЧОИ ЩЕ ДОКЛАДВА НА СЪНАРОДНИЦИТЕ СИЧЕ В ЗАДУНАЙКАТА НЯМА ВРАГОВЕ НАКРЕМЪЛ,А САМО *** И ЦИГАНИСТИ...

130

Ъц

преди 9 години

до AntoanetaА, ако утре в Брюксел решат, че БГ трябва да престане да съществува като държава и министър председателят, министерския съвет и президента (също част от "Оранжерията) ще трябва да изпълнят препоръките на Брюксел, тогава какво правим?

129

Името

преди 9 години

А така, поргижете се за умиращите деца, щото тия дето ще живеят ги чака светъл и изпълнен с премеждия и приключения дълъг и пълноценен живот в България...

128

ДО 161

преди 9 години

ОТЕЧЕСТВЕНОФРОНТОВСКИ ***,ИМАЙТЕ ПОНЕ ЕЛЕМЕНТАРНО ЧУВСТВО ЗА МЯРКА.КАЗАЛА ВИ Е 120 ГОДИШНАТА ЧУМА,ЧЕ ЩЕ СТЕСЛЕДВАЩИТЕ *** СЛЕД ЧЕРВЕНАТА КУКУМЯВКАБАНКЕРКА,Е--ЩЕ БЪДЕТЕ,НО СЛСД НЕЯ.ЧАКАЙТЕ СИ РЕДА.ТУК СЕ ПИШЕ ЗА САВСЕМ ДРУГО ВИЕ ЛАКОМО ПРЕМЛЯСКВАТЕЩО СТЕ ОБЛИЗАЛИ ОТ КРЕМАЛСКИТЕ *** ЗАДНИЦИ...ЧЕРВЕНА ГНУСОТ О Т Е Ч Е С Т В Е Н О Ф Р О Н Т О В С К А !...

127

Antoaneta

преди 9 години

ДНЕС.БГ не е разумно да се подигравате на премиера защото наи малкото тои се вслушва в съветите на Брюксел и изпълнява .А кои досега премиер вършеше това? Е като ще сме в Европа така ще е ...........................на хорото.Само дето ни трябва дисциплина .

126

поли

преди 9 години

а на мен ми писна от простотията на бокич,тоя не бих го наела и за портиер,има милиарди с неговата цветелинка що те не развържат кесията те ,просто вече ме гнус от неговата наглост

125

Анонимен

преди 9 години

До 162 - 5 млн могат да се изперат за 24 часа, сумата не си струва медийния цирк. По-вероятно е да е истина. Въпросът е, защо държавата сама не построи такава болница с парите, дето ги отделя всяка година за лечение на деца в чужбина?

124

Анонимен

преди 9 години

Какви дарите ли ,какви 5 лева? Пране на пари,Боже,боже ,божичко!!!!!

123

Анонимен

преди 9 години

Дано да има повече такива достойни българи, че вече ни омръзна от крадци и душмани. Само не ми е ясно после как ще намерим и достойни лекари и сестри, че вече са останали предимно алчни и безцеремонни. Може ли да си в болница и да няма кой да ти сложи капки в очите след скорошна операция. Дебелогъза сестра да казва "да добре" и после я няма никаква и това в пета градска. Срам за цялото съсловие. Стига са тръбили, че са ниско платени, болните да не са високо платени или пенсионерите.

122

восироб

преди 9 години

и борисов е състоятелен но не дава. само иска да взема..

121

Неш джио

преди 9 години

Тоя бойко има отчайващ вкус за жени. или са стари или са вулгарниМутрочалгария

120

anonimen

преди 9 години

boko tikvata ne moje da nameri pari za bolnitsi,za BDJ,za predpriyatiya kadeto naroda da se lekuva ,da patuva po evtino ida raboti za da moje kato se pribere v kashti da ima da sloji neshto na masata,da se nahrani kato horata,no namira pari za magistrali.Sadbata na BDJ e obrechena kato na Kremikovtsi,vsichkite relsi,motrisi i vagoni na skrap.Sramota e dami i gospoda narodni /OPRAVNITSI/

119

Анонимен

преди 9 години

Данък върху даренията. Гениално. Този, който го е измислил, да го пратят за присаждане на съчувствие и да му имплантират милосърдие.

118

Анонимен

преди 9 години

ПАК ЛИ СА НЕДОВОЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СВИНЕ----ДА ПУКАТ ...НА КОЙ ЛИ МУ ДРЕМЕ ЗА ТАЯ ***.

117

Анонимен

преди 9 години

А бре 147 ти *** ли си или на такъв се правиш? Да не мислиш, че тая снимка е правена сега при този случай.Е така ни манипулират журналистите, или със заглавие или със стара снимка.

116

Анонимен

преди 9 години

Комунисти видяхте ли, че трябва да млъкнете?По ваше време строяха ли се магистрали и онкологични центрове? Не нали!Ето, че по времето на ГЕРБ се строят не само магистрали а и болници защото за нас здравето на народа е от първостепенно значение.

115

преди 9 години

Коментарите са временно недостъпни, извиняваме се за неудобството.

114

Анонимен

преди 9 години

Оставка за мутрата Борисов и съд!

113

???!!!

преди 9 години

Болшинството от пишещите тук въобще не четат статиите. Поглеждат само снимката и започва голямото плюене.А тук става дума за последното желание на едно починало дете.Поне заради паметта му, минете на друга статия и там изливайте чувствата си.