7

Приятелю.

преди 12 години

До Невеж!Остави клишетата и виж истината.Аз самият съм лекар и с ужас чета за коклюша,който е "отминал","със страхотен имунитет ,за цял живот "и други глупости...Оказа се че от юни досега семейството ни кашля ужасно,не помагат антибиотиците,температурата е ниска или субфебрилна.Ужасното е закашлянето-сякаш някой зверски вдишва отвътре и те кара да кашляш до посиняване.Сега след близо месец кашлица-след закашляне губя гласа си за около 5-6 минути!

6

Анонимен

преди 12 години

Тея *** пускат болести, за да си оправдаят ваксини, които причиняват автоимунитет, МС, аутизъм... аз лично съм засегнат с автоимунно заболяване след ваксина... бях много добър спортист и ученик. след това всичко се срина... :(( има доста материали в интернет, на английски... може да прочетете

5

Бай Ламби

преди 12 години

Тука в Абсурдистан коклюшът не ни засяга, защото всяко дете минава ваксинация с ДифТетКок ваксина и си имаме имунитет. Ама не ни и трябва коклюш , имаме си достатъчно ГЕРБлюш, БСПлюш, СДСлюш, ДПСлюш и тем подобни ***, срещу които за съжаление няма имунитет ...

4

Десен Прав

преди 12 години

Одобрена, ама не и проверена. В мрежата информация бол за това как сума ти народ, ваксинирани с TDAP (или DTAP, зависи) се е разболял в последствие от "уупин' коф". Ама нема кой да чете, а и нали авторчетата от Днес.БГ взимат кинти от вносителите на ваксини. Последния пример е за Cervarix (Gardesil), ако не е така, лично ще се самобичувам публично!

3

Невеж

преди 12 години

Веднъж прекарано заболяването СЕ ИЗГРАЖДА постоянен имунитет. Затова и има ваксина още от 1905 г., а д-р Жюл Бюрде е получил и Нобелова награда за приноса си в тази област през 1919 г. Сега докарахте "специалисти", които отричат това, но не сочите кои са те и дали и те са взели Нобелова награда също. Не плашете хората с очевидно невежи статии.

2

Невеж

преди 12 години

Коклюшът се причинява от бактерията Bordetella pertussis. Все пак опитайте се да разберете разликата между вирус и бактерия.

1

Анонимен

преди 12 години

Туй нещо наречено америка трябва да се запали и ще се решат много проблеми, как всичко лошо все от там идва, ***.