26

A1

преди 11 години

Не се чудете защо ни е такъв ПРЕХОДА и защо настящият ни ЕЛИТ се състои от мутри,***,доносници и шмекери на дребно,както и елементарни партийни тарикати!КУКЛОВОДИТЕ ТАКА ГО ПОРЪЧАХА,НАГЛАСИХА И ИЗПЪЛНИХА!А СЕГА СЕДЯТ ОТСТРАНИ,НАДИПЛИЛЕ ПАЧКИ,ИМОТИ,И ДЖИПОВЕ,ПИЯТ СИ ПИТИЕТО КРАЙ БАСЕЙНЧЕТАТА И ВИ ПОДКОКОРОСВАТ-НАЛИ ИСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ ВЕ,НАЛИ ИСКАХТЕ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА...?ИСКАХМЕ,НО НЕ ВАШАТА ПСЕВДО-ДЕМОКРАЦИЯ,И НЕ ВАШАТА ФАЛШИВА ПСЕВДО-ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!

25

Има един епитет

преди 11 години

Казва се МРЪСНО ченге, това изчерпва отношението на хорага към ченгетата!

24

Спортистка

преди 11 години

Да се проверят за членство към службите на Дс и всички спортисти и президенти/председатели на федерации.Да се провери инж. Данчо Лазаров - президент на Българската федерация по волейбол, дали е бил агент на службите и по точно на ВКР.

23

До 26

преди 11 години

Драги, не пиши, че лсва умствената Ви недостатъчност

22

Хаджи Ахил

преди 11 години

До 9 - Съвсем не беше задължително да си ухо на ДС за да се издигнеш по онова време. Това е оправдание за некадърници, които оправдават некадърността си с това, че не са били агенти на ДС и за това не са се издигнали.

21

Е,...и..!

преди 11 години

Аз също съм бил !---25---Всички в Бг са комунисти и *** ,ТИ към кои си ...?

20

тъжното е...

преди 11 години

Тъжното е ,че в БГ всички са ченгета........Целият ни т.нар"елит" е ченгета, техните синове и дъщери, роднини и баджанаци...Кой не е ченге или с роднини ченгета примерно в това правителство..... За предишното изобщо не говорим.....та дори и в правителството на Филип Димитров/между нас казано мисля,че и ФД е ченге/. Ето затова страдаме. И вината пак на е на нас българите.На първите демократични избори трябваше да изберем СДС, а не Луканов...така ни се пада..сега вече ще разчитаме на еволюцията...

19

Анонимен

преди 11 години

От 1998 управляваше СДС, като вметка го казвам сами си правете изводите

18

Расъл у Расник

преди 11 години

Имам забележка: в заглавието думата"бил" е неуместна, тъй като бивше ченге и бивша *** на всички е известно, че просто НЯМА.

17

Анонимен

преди 11 години

"Красимир Ранков е бил агент от VI на ДС".И какво от това?Голям праз за зимата!

16

Анонимен

преди 11 години

Аман,то човеци не останаха.

15

Соцпорнография

преди 11 години

Повръща ми се от такива хора,издигащи се по стълбицата на успеха като стъпвали с мръсните си обувки в/у главите на доста невинни хора пратени по затворите.

14

Анонимен

преди 11 години

Стоя комунизъм вече ми писна от 20 и кусур години нали няма ДС комунисти и не знам си какво та ? Бай Тошо взема една държава след нас е само Албания по показатели оставя една средноевропейска държава. Хайде сега кажете защо все назад вървим и още има за крадене от лошия Тодoр Живков.

13

Ben

преди 11 години

*** от герп просто ни занимават с никому ненужни неща. Пълнят ни главите с глупости като отвличат вниманието от истинските проблеми. Боли ме фара, че са били агенти.

12

до 9-ти

преди 11 години

E точно обратно,по онова време ,некадърниците така се издигаха ..долни твари такива,заради кариера отиваха невинни хора по затворите ...

11

Девиз на доносника

преди 11 години

Ние сме като поп Кръстю.За да си добре натопи другарче.На това му се казва "лоялна " конкуренция.

10

Анонимен

преди 11 години

Голямата работа, че са били агенти на ДС. Ами тия милиционери и комунисти дето днес управляват, те са крепяли живковизма и милиционерщината. При тях освен милиционери други няма

9

topor

преди 11 години

Към Анонимен, 5Не сме били всички доносници. И затова живеем в "другата" България, за разлика от тези , които са били. Но по-лошото е, че сега третокласни БотушКаишковци ни управляват.

8

Анонимен

преди 11 години

Гнус, гнусна работа! М/у другото БТВ не е Босфор ТВ а е ДС ТВ.

7

Анонимен

преди 11 години

А оная мумия Елена Петрова какво има, освен че кара пияна и от Босфор ТВ покриха случая? Ако бяха хора на място щяха да я извадят от сериала, а не да я налагат като пример!