73

Анонимен

преди 11 години

Закъснели открития. Щеше да има файда, ако бяха извадили досиетата 89-90 година. Сега е прекалено късно. А и не е интересно вече.

72

@@

преди 11 години

а защо не ги съберем на куб и да ги застреляме ????

71

Антимафия

преди 11 години

Агентите създадоха партиите(ДПС например),мутрите,"приватизацията",кредитните милионери,станаха "бизнесмени",сандикални лидери ,сега с пипалата в Синода учат хората на смирение.Нищо не се е променило от времето на Ботев:О, мой боже, правий боже!Не ти, що си в небесата,а ти, що си в мене, боже -мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланяткалугери и поповеи комуто свещи палятправославните скотове; не ти, който си направилот кал мъжът и жената,а човекът си оставилроб да бъде на земята; не ти, който си помазалцаре, папи, патриарси,а в неволя си зарязалмойте братя сиромаси; не ти, който учиш робътда търпи и да се молии храниш го дор до гробътсамо със надежди голи; не ти, боже на лъжците,на безчестните тирани,не ти, идол на глупците,на човешките душмани! А ти, боже, на разумът,защитниче на робите,на когото щат празнуватденят скоро народите! Вдъхни секиму, о, боже!любов жива за свобода -да се бори кой как можес душманите на народа. Подкрепи и мен ръката,та кога въстане робът,в редовете на борбатада си найда и аз гробът! Не оставяй да изстинебуйно сърце на чужбина,и гласът ми да преминетихо като през пустиня!...

70

Zaga

преди 11 години

Nai lo6oto e 4e prodalzavame da ziveem s tezi negodnici i prodaznici ,tova e predatelskata ma6ina na rusnacite ili OTMA6TENIETO NA BREZNEV predatelia vinagi e predatel.

69

сера!

преди 11 години

ааах Буклуууууук!!!!! това е човекът, който каза че 400лв. заплата в България е висока заплата! *** пълен!

68

Анонимен

преди 11 години

Забележка: 160 000 живи днес ...

67

Анонимен

преди 11 години

При 160 000 бивши агенти на ДС, живеещи в София, молим живяли в София преди 1989 година да не се обаждат. Не е имало семейство в което да е нямало агент на ДС. Понеже елита ни който ни управлява е такъв, никога не гласувам за комунисти и тяхните отрочета.

66

Ще потръгнем !

преди 11 години

Много вярвам, че след последната порция досиета държавата ни ще тръгне напред. Сигурен съм , че това е причината за да тънем в мизерия. След три дни ще забравим за Данев и другите като него, но Комисията по досиетата ще продължи да харчи по 5,3 млн.лв. годишно за нищо. Не се сещам нещо да се е случило , след като се били разкрити толкова много досиета на сътрудници на ДС.

65

Пенсионер

преди 11 години

Да не им се зачита за стаж годините на доносничене на всички развечеки.Да си търсят парите(осигуровките) от Съветския съюз и съпричасните служби.

64

до 67

преди 11 години

Да, ако ги бяхме наредили 89та до стената -нямаше кой да плаща на червените драскачи в този форум :)

63

Victimized

преди 11 години

Някой в коментарите преди мен беше питал , как така всички бивши агенти на ДС са с мазни и противни физиономии ... Отговора е лесен , ДС-то си ги е подбирало , най безскрупулните , готови да предадат и майка си дори , хора които умеят да лъжат и да пазят тайни съответно . Никой не е ставал случайно агент . Това е причината , такива *** да нямат място в нито едно учреждение с обществено значение , особено премиер и министър на вътрешните работи ... Хората да се замислят това ли исакат ?

62

чичо Тиквичка

преди 11 години

Жалка картинка, от президент до овчар на границата - всичките мекерета, легенджии и предатели с ибрикчийски похвати. Зарязвам си пенсийката от 234 лв и отивам портиер при Белускони. Там има хубави мацки, включвам се при набора да помагам с каквото мога...

61

Безнадежно

преди 11 години

Ако ги бяхме наредили всите агенти на (кгб) на стената 89г ,България щеше да е друга!!!

60

48julia

преди 11 години

Стига със старите спомени и старите лафове.Каквото биле ,било,да не започваме дискусия кой от къде е и кой какъв е?Виждаме днешното" управление" и знаем от къде са,но какво от това?.Божидар Данев сигурно е бил от ДС,както и повечето кадърни хора тогава,защото такива са търсели,но Божидар Данев е един от най-ерудираните и компетентни българи.Явно,че казва неща,които не харесват на Бойко Борисов и компания , и ето поръчката, да се извадят досиетата на БСК,но всички виждаме как затъваме отвсякъде.

59

Анонимен

преди 11 години

58, *** те всичките са били разузнавачи

58

Анонимен

преди 11 години

Абе всички шефове от преди 8 ноември, останали пак на ръководни длъжности са верни на тоталитаризма. И так управляват, ха!

57

Анонимен

преди 11 години

Затова ни е такава уродлива демокрацията - защото е градена от комунисти,комунистически доносници и ченгета!

56

Анонимен

преди 11 години

Моля Ви извадете ги на всичките, зада е ясно че 20 години и повече на ръководни позиции са все представители на ДС. То е и ясно, иначе отдавна да има критерии, по които се работи, а не предишните: критерии, които нищо не означават. И заплатата на никого не еобвързана с тоа какво може, а какъв е какъв е бил, като някога. Още когато тръгнах по Институциите, заради една лекарка, ми стана ясно, кой ни управлява. Да бяха казали, да не си загубих времето.

55

Изненандан

преди 11 години

А стига бе. Така се изненадах.......

54

Българин

преди 11 години

ТОТАЛНА ЛУСТРАЦИЯ,ВЕДНАГА!И В МЕДИИТЕ,И В УНИВЕРСИТЕТИТЕ!ЗА ЕДНА СВОБОДНА И ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!