27

Правда

преди 11 години

Е, няма начин да не я напълни. Концертът беше обявен 7 месеца и половина преди да се състои, BTV е медиен партньор, магазините Фантастико са спонсори, мине не мине седмица и току се появи съобщение за Лили, я си слагала калиева сол, я направила клип, я пяла на "Да почистим България за 1 ден", я имала нова песен, я била пълна с енергия и между другото - ще пее в Арена Армеец. Всичко е PR и си върви като добре смазан механизъм

26

до22

преди 11 години

че какво и е различното от другите на нейната възраст. че си е увила провисналата кожа и сбръчканите длани с парцалки ли, или че си крие смачкания врат напудрен с бял тебишир през целия клип. баба ми е на нейните години и повярвай ми е по добре от нея и все още има разум

25

Комерсант

преди 11 години

Докато има хора да и купуват билетите за по 90 лв. ще пее жената. Да видиме дали ще напълни Арена Армеец ноември месец ?

24

до 22

преди 11 години

Когато ти на нейната възраст изглеждаш така,тогава говори...Искаш Лили да стане пасивна пенсионерка...какво идиотско мислене...

23

до 18

преди 11 години

Лили Иванова е единствената свестна певица в България...Кой е по-добър - графа и миро ли?

22

Анонимен

преди 11 години

лили ,ако нямаш приятели да ти го кажат или ги е страх да го сторят.. моляте спри да се излагаш, нека хората те запомнят с това което беше.гнусно е.

21

до 18

преди 11 години

Американските поп-тенденции не трябва да се използват в българската музика,трябва да се прави подобно на стил естрада,защото само тя звучи добре на български. Не може да копираме американците,защото нашият език не става за това.От копиране се стига до недоразумения като графа,миро и т.н.

20

Анонимен

преди 11 години

Живото доказателство, че човека не е произлязъл от ***, а е съществувал още през Триаса.

19

Фройдъ

преди 11 години

Неразрешен Едипов комплекс в състояние на предедипова орална фиксация /My way or motorway/. Затова Лили не може да си намери мъж толкова време. Дедал предупредил Икар да не не се занимава с Лили, Икар обаче се подлъгал и сега Лили с недомлъвки разказва какво се е случило.

18

До една

преди 11 години

Не е до клипа .Аз слушам смууд джаз , чилаут , поп и и рок , ама Лили Иванова е тотална щета в музиката от много години.Това нейното е едно викане и грачене.Нищо общо с вокално изпълнение.Да не говорим , че стилът й на пеене е от 60-те и 70 -те години, когато е почнала кариерата й.Тогава може да е била нещо и фактор в бг музиката, но сега е пълна излагация и посмешище.Изкукала пенсия.Мисли се за интересна, но е само досадна .

17

Анонимен

преди 11 години

Браво!!!Оазис в пустинята - чалга!!!

16

една

преди 11 години

Хора, които са свикнали да приемат само очевидното, не могат да разсъждават върху символи! Този клип е абсолютно неразбираем за чалгарите и затова те плюят!

15

Sibel

преди 11 години

ЕЕееее...Защо във всички форуми е пълно с комплексирани, бездарни,злобни същества?????? Хора,които нищо не са постигнали и никога няма да постигнат, се опитват да се издигнат в очите на слепите с безумието на дребните си душици...Това се нарича ОТВРАТ. Колкото до Лили - израснах с нейните песни, защото моят дядо й беше голям фен. Който не я харесва, може да направи нещо много просто - да не я слуша. Факт е обаче, че тя има дух и кураж да твори дори на тази възраст. Спрете се,бе хора!

14

NEL

преди 11 години

...ЕДИНСТВЕНА Е...ЗА РАЗЛИКА ОТ СИЛИКОНОВИТЕ МАЙМУНКИ....ЕДНОДНЕВКИ...

13

анонимен

преди 11 години

Той не е по-велик от нея, колкото и да се мисли за такъв.Лили е част от нашия живот .Велика е.

12

Анонимен

преди 11 години

Много ми харесва!!! Велика е тази жена!

11

Мюзик критик

преди 11 години

Отврат!

10

Анонимен

преди 11 години

на този клип защо не сте сложили реклама, мисля че добре ще е на памперси

9

почитател

преди 11 години

Текста и песента са хубави но клипа е пак някакъв абсурд.Текста е за любов, споделяне и нощ. В клипа обаче не се вижда нищо подобно! Да не говорим че забавен кадър без преливане е доста странно решение, по-скоро голяп пропуск.А някои кадри мязат като от семейство Адамс. Лили Иванова в това черно и с тези черни нокти и тези черни ресни е в типично вамп стил :)

8

Анонимен

преди 11 години

за митко щерев лилито била италианска лимонада от 1961г. много точно го е казал