47

Nasko

преди 11 години

Тя не е...най-добра,Nо 1......., Тя е УНИКАЛНА !!!

46

TEREZA

преди 11 години

Mili 3lobni Balgari -3asto otri4ate LILI -nesposobnite 3lobeiat tsial jiwot !!!!!!!!!!!!!

45

ЦВЕТИ

преди 11 години

Радвам се ,че бабата на някой си изглежда добре,но това е друга тема. А кака пее тя/бабата на едикойси/,защото това да пееш като Лили е дар от Господ! И ако някои дребни души още не са разбрали това ,то поне да не се излагат и да спрат да пишат пошлостите си по форумите!

44

Приятел на ЛИЛИ

преди 11 години

ТЯ върви по своя път ГОРДО извисила глава над помията, която я залива. ТЯ не се обръща към миналото, защото има своето УТРЕ по-добро от ВЧЕРА (концерт в зала АРЕНА АРМЕЕЦ и десетки нови песни). ТЯ си избра УТРЕ-то, а ВЧЕРА остави на тез, които времето отдавна отхвърли и изпрати в забвение. ТЯ е ТЯ - ЛИЛИ ИВАНОВА и е 1 вече половин век !!! Доказва го при всяко появяване на сцената, а тези които се правят, че не го забелязват заблуждават единствено и само себе си.

43

ВН

преди 11 години

За повечето хора - ТЯ е ИКОНА, нарисувана от ръката на художник, рисуващ с цветовете на чувствата на хората към НЕЯ. За други - ТЯ е СТРАХ и ЗАВИСТ, защото не могат да бъдат като НЕЯ и защото съзнават своята незначимост, съпоставени с НЕЯ. Но ТЯ не се интересява от това - ТЯ има СВОЙ СВЯТ, СВОЙ ПЪТ и СВОЯТА ПУБЛИКА за която живее и твори. ЛИЛИ ИВАНОВА - любимката на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

42

МУЗИКА 38

преди 11 години

До анонимен: Този 38 е онзи, който знае и може! Та той ти казва: като не можеш да разбереш за какво говоря отиваш и питаш знаещите и/или четеш за да знаеш. НЕ, "тази на снимката" не е кич, казва се Лили Иванова и е living legend и е поп артист. Само да те светна безплатно: Всичко изброено е в спектъра на попмузиката: jazz, soul, r&b, blues, latino, rock, dance. Това е 90% от ефира, сцената и пазара, останалите % се разпределят на метал тресни и техно/електронни звукови импресии (парчета). :)

41

Анонимен

преди 11 години

Според мен тази не може да пее и никога не е могла. Натрапена е на българите от комунистически продуценти преди години и сега продължава по инерция да мята помията, която прави по хората. Нищо по-различно от чалгата. Чалга от миналото. Пък и не мога да го разбера този 38 за какво говори като пише за някакъв "кич". Че тази на снимката не е ли "кич". Може и да има нещо общо с попа, но едва ли и с рока. Аз под рок разбирам съвсем друга музика.

40

До 37

преди 11 години

"Уважение означава положителните чувства и тяхното показване на висока оценка и почит към човек или група, общост, нация и т.н."- Wikipedia. Харесвам Куин и Шостакович. Това чалгар ли ме прави? Не мога да уважавам Л.И., защото се държи по неадекватен ЗА МЕН начин. Това злобар ли ме прави? Не мога да уважавам хорa, които ми казват - като не харесваш, не слушай и не коментирай.Това комплексар ли ме прави? Според мен Л.И. не е културна и готина, а покварена. Ако бъркам - OK.

39

.

преди 11 години

Не слушам Лили, но я уважавам и още повече уважавам това, което някои от вас плюят - че пее на стари години. Толкова дълго време от живота си да запазиш страстта към музиката, гласа си, феновете си, това изисква не просто добър ПР, а истински талант. Все, който я плюе, е комплексар, който си мисли, че с лоши думи се издига в очите на другите. Убедена съм, че повечето, които го правят, тайно я харесват или поне уважават, но от конформизъм и глупост си изливат душевната помия по нейн адрес.

38

МУЗИКА

преди 11 години

Музиката няма нищо общо с кича наричан с много имена, но у нас е "чалга". НИКОГА не може да има "обединяване" на поп и рок с кича. Това са различни стилистични и културни "религии". Крайно време е в България (нищо, че е на кръстопът и много объркана) хората да се ОПРЕДЕЛЯТ и РАЗГРАНИЧАТ кой кой е и какъв е! Бъдещето е в мини или макси културни общности, които си живеят в тяхна собствена държава. Например според мен: в България НЯМА чалга, има културни и готини хора и само те имат значение:)

37

Анонимен

преди 11 години

Дългогодишното изпростяване на българския народ е факт,който се потвърждава и от коментарите на голяма част от пишещите тук.Сутринта гледах интервю с една много нашумяла млада френска певица Изи/за приятелите си/,която не можеше да си позволи сравнение дори с Едит Пиав.Знаете ли коя е Едит Пиаф?Легенда на Франция.А вие уважаеми злобари и комплексари,които харесвате единствено чалга простотиите,кого уважавате?Недоразумението Азис и компания.И нищо друго.Не сте образовани,нито интелигентничалгари

36

ЙОРДАНКА Христова

преди 11 години

Без тебе аз се забавлявам и ДАЖЕ минус ти не давам!A тебе нека те тресе9 по Рихтер до деветдесе!

35

ЛИЛИ Иванова

преди 11 години

Минус който ми даде 7.5 по Рихтер да го разтресе !

34

ЛИЛИ Иванова

преди 11 години

Елате на концерта ми и се забавлявайте ! Стига с тези разделения на чалга и поп и естрада! Музиката е създадена за да радва ! БЛАГОДАРЯ

33

Анонимен

преди 11 години

абе лилито що не се събере с професор вучков ще са атракция

32

опс

преди 11 години

NEL не мисля че и лилито не е чалгарка има доста подобни песни , а и държанието и не е много различно

31

Анонимен

преди 11 години

Няма отърване от това вмирисано 100-годишно ***.

30

до27

преди 11 години

да така е. помня последния концерт,как четеше текстовете от една тетрадка и някой песни изпя на запис,ама на тоз излагането ще е по голямо

29

NEL

преди 11 години

...до 26.....ЩОМ НА ЧАЛГАРКАТА АЛИСИЯ ВХОДА МОЖЕ ДА Е 20 ЛЕВА ЗА 5 ПЕСНИЧИКИ НА ЛИЛИ МОЖЕ И 200000000000000000000000 ДА Е........

28

Go

преди 11 години

*** провлачената и спряла "песен".