74

EIS

преди 12 години

До АВТОРА НА: "Жената може и да прави две неща едновременно, но нито едно от тях не струва и пукната пара." Не забравяй, че жена те е родила, а според това, което си написал, животът ти "не струва и пукната пара"! Преди да напишеш нещо, вземи че помисли малко и тогава споделяй "интелигентните" мисли, родили се в "дълбините" на мозъка ти! Колкото до темата, хората имат силни и слаби страни, без значение от пола. Перфектни хора няма, за това двата пола се допълват.

73

До 83

преди 12 години

Ахахаа, правят го, правят го, но с други :) само постно ядат само извратеняците!

72

Анонимен

преди 12 години

82Жената е всичко друго освен рационална.

71

Анонимен

преди 12 години

Според мен лошото е , че само си мислят за с*кс, ама май не го правяяяяят."Едно е да искаш, второ да можеш, трето и четвърто-да го направиш" Цитат от Николай Хайтов.

70

Да 77-ми

преди 12 години

Прав си! Пералнята те чака да си дойдеш кой знае от къде, да ти смъкне смрадливите чорапи, *** и прочее, сама си ги слага, купува си прах и...като си изпере, сама си простира. През това време една ютия чака да слязат сами гащите ти от простора и да ги изглади без ничия намеса.Не отричам качествата на мъжете, но жената е по-интуитивна, по-рационална, защото наистина трябва да прави много неща едновременно. Мъже питат как изваждаме вратата от пантите, за да ги смажем, за да не скърцат.

69

Жена

преди 12 години

Не разбирам как тук толкова жени плюят срещу мъжете и твърдят че мъжете мислели с долната си глава!?! Малоумно!!! Нима вашите бащи са били толкова безмозъчни, а майките ви съвсем лишени от сиво вещество да изберат бащите ви и да ви възпитат в този дух ?!? Жената избира мъжът, а не обратното! пп. в случая не защитавам мъжете или моят личен избор, , а баща ми / нямам разбира се интимни отношения - да не би някоя да реши/ на който искински се възхищавам , и категорично отхвърлям простотията на

68

Анонимен

преди 12 години

abe jenite sq shtot zavijdate i pochvate da vikate:,,oo ama te imali mozuci?"i vie imate mozuci no mislite samo za grim drehi i t.n.

67

хехе

преди 12 години

" Мъжете мислят за секс на всеки седем секунди"Хайде да не са секунди ,а минути. Ако на всеки седем минути каквото и да върши мисълта му се отклонява по посока секс ,то колко разумни мисли може да измъдри един мъж???!По мое мнение мъжете има разум до 15-20 минути максимум след секс и после пак го губят.

66

анонимен

преди 12 години

Мъжете били по-умни,кой измисли тази глупост.В повечето случаи мислите с "долната глава", а в другата дали има нещо -никой не знае!

65

Анонимен

преди 12 години

76Все си мислех, че от доста години насам, пералнята пере.

64

На 70

преди 12 години

Ти пак симислиш за оная си работа и за мита, че колкото ти е по-голям, толкова си по-голям мъж. Светът е по-голям и в малките неща са сложени всички неща, които ги има в по-големите.Успешните исторически мъже-пълководци са били дребосъци. Жената може да готви ипере едновремнно, да гледа децата, едновременно, връщайки се от работа, защото така ТРЯБВА-не може без това. Мъжът избира какво да прави. Оставаше жената да е и ловец! Тя е ловец за мъж, който да бъде баща на деца.Жената е по-организирана.

63

сдг

преди 12 години

От последното разбрах че жените нямат големи проблеми кой ще ги ***,дали този който пази земята от нападения или този който я превземе,с*кса си е с*кс за тях.

62

реалистка

преди 12 години

защо,пред футбола да не се мисли по-добре бе 68,гледаш някакви си там дето гонят една топка за да я ритнат,пфу-ай без такива примери че вашите пазарувания за дрешки се изтъркаха ,другото което исках да ти кажа 69 го е написал :)

61

Анонимен

преди 12 години

70Аналогията с компютрите само доказва тезата, че жените са 'малко' ***. Идеята, че колкото по малко е нещо, толкова е по съвършенно, може да хрумне само на жена.Жената щеше да умре от глад, ако беше се опитала да играе ролята на ловец.Жената може и да прави две неща едновременно, но нито едно от тях не струва и пукната пара.

60

доброжелателно

преди 12 години

Чакай да поставя нещо по-сериозно и полезно от материала в статията, дето е общи приказки, Самый сильный страх мужчины youtube/watch?v=slw2zAeaBWg

59

Анонимен

преди 12 години

"Зад веки успял мъж, стои една жена".Даже и зад Джон Атанасов стои майка му-ирландка, учителка по математика, а не баща му. ФАКТ!Хубавото е, че природата е измислила как да се допълваме, а не да се противопоставяме.

58

Анонимен

преди 12 години

Това, че мозъкът на мъжа(допускам това да е в черепните им кутии)е по-голям, не е аргумент, че са по-умни. По-съвършените неща са по-миниатюрни. Пример-компютрите и еволюцията в техните размери, обратно пропорционални на възможностите им.Жената не е допускана от мъжа никъде векове на ред, защото, ако няма кой да му готви, той е готов умрял. Големият мозък не го прави по-работлив и рационален - доказателства-всички религии са обладани от мързеливи мъже;мъж не може да прави едновременно две неща.

57

до 68

преди 12 години

Не се изхвърляй, и в момента 70 % от жените в света нямат достъп до образование, не се допускат реално в обществените структури и дори не ги зачитат за хора. Още стотина години задължително образование за двата пола и... няма да сме живи, за да си говорим.

56

Анонимен

преди 12 години

до реалисткаЗнаем как мислите - в МОЛа пред някой ***. 3 часа мислене да го купи или не го купи. Хубаво, че най великите умове в познатата история не са били жени, че и досега нямаше да открием електричеството.

55

реалистка

преди 12 години

а дано са открили че имат мозък защото ми писна да мислим вместо тях :)