117

NAINA

преди 12 години

KAZAH - 6TE JIVEEQI PAK 6TE E 6AMPION!!!

116

BABA VUNA

преди 12 години

AZ PUK ISKAM DOKTORIATA S VSI4KITE SI PACIENTI DA SA TAKIVA DOBRI , VNIMATELNI I VSEOTDAINI, A NE SAMO S TAZI 4ERNA , GROZNA MUTRA. I BABA IMA NUJDA OT POMO6T, AMI TAKA DE.........

115

Liybo

преди 12 години

Не разбирам защо плюете момчето ??? И какво ви е виновен той за вашето състояние като цяло ? Аз не го познавам ама силата му за живот е много голяма и браво . Нови титли се съмнявам да има понеже травмата е много сериозна и ще е нужно поне 3 години да се вдигне на пълно. Какво ви е виновен той че вие не се развивате и не използвате шанса да напуснете държавата при положение че сте учили Нали сте кадърни на вън ще ви оценят.Но не забравяйте 1 АКО СТЕ КАДЪРНИ УСПЯВАТЕ АКО ЛИ НЕ НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ДРУГ

114

MIMI

преди 12 години

BAGA TI MOJE6 I GOSPOD E SAS TEB NEKA RODITELITETI SE GORDEQT 4ETE IMAT JELAQTI KASMET OT SARCE

113

MIMI

преди 12 години

za6to prosto nemojite da badite hora ane zverove i da podkrepite 4ovek az sa6to blagodarq na gospod 4ego varna sred nas nego poznavam no mnogo pati plakah za nego i moleh gospod damu pomogni dase opravi zatova mu kazvam bravo na nego i negovoto semeistvo koeto e donego

112

:(

преди 12 години

Дано се оправи момчето! И дано си е взел поука да не се вре с отрепките наедно в тия заведения! И стига толкова спорт! Достатъчно е постигнал там . Нека си намери друго препитание.

111

Звездна

преди 12 години

*** 136 да иде на "Дневник" да прочете истинската информация и види истинската снимка. Лекарите не дават гаранция за Багата. Той е произнесъл само едно изречение и го отнесли, казвам: отнесли обратно в стаята му. Целият цирк бил за журналистите и лапнишараните като 136.

110

Звездна

преди 12 години

До 136: Аз съм ясновидка бе, ***! Не си ли чул за Звездна? Ще чуеш, като ти направя магия да те хване запек и дойдеш при мен да я развалям. Телефона ми ще намериш по вестниците.

109

Анонимен

преди 12 години

@v celta: В какво е успял този *** бе? Аман от недоразумения и грешки на природата като теб да кълнат. Дано пък твоите деца да приличат на този "мъж"!ПП Никой от нас не му е желал нещастието - всеки сам избира съдбата си.

108

v celta

преди 12 години

Zvezdna, pojelavam ti da 4ue6 komentari za sobstvenite si deca..... ot zloba 6te umre6 i bez da te narugat spoko ;)

107

v celta

преди 12 години

Благой е преди всичко човек, само за тва трябва да му стискалме палци!А вие, ми кво да кажа, нещастни сте и тва ясно личи от постовете ви.Дано станате по-щастливи като видите чуждото нещастие, *** гнусни...

106

v celta

преди 12 години

a la mierda madrid срам ме е от такива хора като тоя дето е постнал този меко казано олигофренски коментар.... Кои сте вие да съдите бе мухльовци, неуспели в живота! Ясно ми е какво ще кажете, той Багата си го е търсил и се прави на голям по заведенията. И така да е, кво? Успял ли е, успял е, добър спортист ли е, хубав мъж ли е- ДА! Значи има право да има самочувствие, това, че по заведенията е пълно с комплексари,които си мислят,че са непобедими, това ли са децата, на които майките е разплакал?

105

Звездна

преди 12 години

Не се карайте, бе! Тоя *** още не е излезал от болницата и вече голем го вади. Не видити ли, че едвам се крепи на кривите си крака? Лекарите са го изправили, закрепили прав за снимка и се поотдръпнали от него, докато фотото щракне. Стопени мускули не се възстановяват, а и сърцето му е готово за инфаркт, защото ще отхвърли белега от порязването. Докторите не са го още предупредили за това. Ще тренира, ама само на сън! Има да рови по контейнерите...

104

a la mierda madrid

преди 12 години

jalko 4e ostana jiv,kolko lli maiki e razplakal

103

бай ганя

преди 12 години

ама той прави крос преди работа!

102

от 128

преди 12 години

Грешка - на светлинни години си след тях

101

до 123

преди 12 години

Прав си, ама не съвсем. Спомни си как започва "История славянобългарска". Може да си най-успелият в чужбина, ама имаш само една родина. Предпочитам да тъна в мизерия в България, ама няма да се откажа от нея. Заради такива "успели българи" като теб са писали и Алеко Константинов и Добри Войников. Може да знаеш езици и да имаш образование, ама не си чел или разбрал българските класици. За това за мен не си нищо повече от тези, които плюеш!

100

бай ганя

преди 12 години

123, не разбирам какъв ти е проблема?! Като си някакъв смотльо върви в статиите за изкуство и опера, чий го дириш тука?! Биел се човека - такъв му е спорта, това играе, ако имаше и 1% от неговата дисциплина нямаше тука да пишеш книги, откровенно ти казвам не съм ти чел поредния роман. Яд те е че човека се оправя ли какво не мога да разбера в сащ съдели някой, че се бутнал в дискотеката, децата учели за доктор и инженер..ми браво, ама това не е заглавието на статията.

99

Питър

преди 12 години

Абе, 123, кой знае какъв си гладник и ти и правилно ти казаха хората не пиши книги, нито си интересен, нито имаш какво да кажеш явно. "нанасял болка" ами първо това е боен спорт, като не ти харесва гледай балет, никой не те кара да идваш тука и да пишеш романи. Представям си ако те нападнат някъде: "не ми нанасяйте болка, за сетен път се уверявам че съм *** ***", айде скрий се вече под полата на мама.

98

преди 12 години

Ще се върне, ама в шестък!!!От този вече НОРМАЛЕН човек не става!!!