36

Ястреб С*

преди 11 години

С 2 тухли разрешавам проблема за винаги!

35

Анонимен

преди 11 години

на такива, властите не им обрищаха внимание до скоро в България. Б този случай сигорно подателя на жалбата е била вашна личност........

34

ognqn

преди 11 години

za tova ne se zanimavam s jeni.

33

Цвети

преди 11 години

Надявам се само да попадне в затвора,защото от приятели знам,че точно такива *** ги "обичат" най-много и се редят на опашка за да го ...докоснат!!!!

32

лай-лай кучка

преди 11 години

Във взаимоотношенията деца - възрастни , виновни са винаги възрастните , а на този"човек" да не му се прощава в никакъв случай , извинения за *** няма.

31

Ана

преди 11 години

Детето отива да си купи закуска, защото все пак това е лавката в училището, а попада на изверг. И , забележете, не е било само то! Ужас! Каква вина има едно 11 годишно дете? Че може би се е подлъгало с обещание,че ще му бъде дадена безплатна кока-кола? Или безплатен сандвич? Хайде стига, дъртака е виновен. Колкото и по-големи да изглеждат децата, ако си човек с акъл и морал, изобщо няма да ти мине през ум да блудстваш с дете бе!

30

Ришко до 44

преди 11 години

Демонстрацията на тъпомислие е най-вече характерна за комплексарите ,а такива за съжаление ги има ив този форум.

29

Мамантос

преди 11 години

До 43. Ти просто си ***. Кой си ти да раздаваш жестоко "правосъдие"?! Нещо за християнство чувала ли е злобната ти кратуна?

28

До 44

преди 11 години

***,Ти ли си бе, майна? Стилът на мислене те издава дори тогава, когато забравяш да си напишеш името.

27

анонимен

преди 11 години

трепане и плитко заравяне на подобен ***..нищо друго не ги оправя тия болни мозъци

26

Анонимен

преди 11 години

Жените на всяка възраст са ***, но като ученички най-много. Но това, че жените са с нисък интелект природно не го оправдава! Точно поради техните недостатъци те трябва да бъдат предпазвани!

25

Анонимен

преди 11 години

ще го размажа от бой...бавен, жесток и методичен бой...малко по малк0о ще го натроша от бой, ще внимавам да не го млатя много по главата, та да не би да има късмета *** бързо. Крайниците предимно. Фрактурите болят много. Ще умре адски бавно и адски болезнено...

24

чичо Дичо

преди 11 години

На това момиченце със сигурност не му е за първи път.Ама родителите са виновни за възпитанието на децата си,а не да се сърдят на някой друг.Няма виновни деца има виновни родители!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!!!

23

Мартин

преди 11 години

Смърт чрез скопяване и навиране на скопеното в гърлото !

22

Анонимен

преди 11 години

до 36:Като не можете да се пласирате при "отворените" мацки, налитате на ученички (в случая деца)!!!

21

Реалист

преди 11 години

До 34Редно или не тва е факт - а и кое колко е редно са морални категории - законово нещата стоят така - 15 години е възрастта за съгласие за секс - това е решил законодателя :)

20

eee

преди 11 години

ако този го осъдят искам да натикат всички *** в пандиза за дето раждат на по 13-14-15 а мъжете им са на по 15-17 години !!! за едни може за други не а? значи ако е българин в затвора,а ако е *** му се дават помощи...*** ни управляват !!!

19

Еly

преди 11 години

До 33:Извратен ***! Пожелавам ти да имаш дъщеря на 11 и така някой да я обърка, да видим как ще се чувстваш!

18

Анонимен

преди 11 години

"И какво лошо има в това 15-16 годишна да излиза с 25 годишен?"Ами не е редно. Защото един мъж на 25 само ще я използва за секс. Това говори лошо за него - че не може да си намери никоя на възраст от 18-24 и отива при глупавите ученички, които на всеки връзват.

17

Анонимен

преди 11 години

Абе то вече не можеш само по външния вид да определиш кое на колко е. 11-12 годишни се клепат с разни гримове и изглеждат на 18-20. Слагат разни подплънки за големи цици и тръгва да търси батковци. За съжаление и аз попаднах в капана на едно такова. Каза че е на 18, а по късно разбрах, че било на 12. За щастие на време се усетих. Така, че трябва много да се внимава, защото не знаеш кога ще му омръзнеш и ще скалъпи някоя историика, ей така да се отърве от теб и да ти сложи петно за цял живот