17

,,LARI,,

преди 11 години

DA DOKAJAT KAK ZA 5-T GODINI ,ZAKONNO KAK SE TRUPAT TOLKOVA MILIONI,KATO RABOTNIKAT MU VZEMA MINIMALNA ZAPLATA.

16

Хак ви е!

преди 11 години

Стига сте ревали! Да не се избраха сами тези ***? И си опичайте и малкото останал акъл, че пак идват избори!

15

До 21-и:

преди 11 години

Че то в София к`ви сте всички, бе, ***?! *** върху ***, че и в повече!!!

14

anonimen

преди 11 години

Spokoino be Gospoda deputati Balgaria Parlamentarna Republika li ili Boko Tikvova

13

Анонимен

преди 11 години

е как защо, защото вече когато хванат синчетата и дъщеричките на разните "бизнесмени"да карат автомобили за десетки хиляди лева, ще трябва да доказват октъде, аджеба, имат тези парии тогава няма да могат да снасят в пратийните касички ....затова реват ***, краят на лапането се вижда ...

12

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера , защо едните се натискат да приемат закона , а другите носят вода от десет дерета , за да не го приемат ! Да излезе някой да обясни нормално ! Ако е заради оставката на Боко , нема проблем , може и да закъснеят малко,но иначе е пълна боза !

11

Иван

преди 11 години

За 10 : Не правя сделки над 250 000 лв.

10

Те това е Минке.....

преди 11 години

Те такива *** са начело на държавната машина.....Невероятни нагли индивиди.......Ама начело па каков ПИЧ си имаме......ЕВАЛА .....народе.....заслужил си си го....ПИЧО......

9

Подготвяйте се

преди 11 години

с писанките,че ви чакат още два мандата дращене и чукане по клавиатурата, гладни и озверели пенционери комунисти.Голямото виене на БКП в парламента е, че се светнат като фенери соц.лидерите- крадци, а бясното лобиране на Майчето-питбулката е подплатено то доста пачки.Едва ли има балък, който да й повярва на мантрата която постоянно повтаря,че от този закон ще пострада бедния народ.

8

акуд

преди 11 години

i kva e taq sedjimka deto sa ti varzali sastezatelniq kon. dane bi da pobegne na nedade bez sedjimkata

7

За Иван

преди 11 години

Когато направиш една сделка и по анонимен сигнал ти го нахлузят три ката ,тогава ще го разбереш!ВИЖЗА ЦУЦИ АПАРТАМЕНТИЧА ТОВА НЕ ВАЖИ,ЗАЩОТО ТОЙ Е ОТ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ!

6

Иван

преди 11 години

От коментарите се разбра защо ГЕРБ бързат да приемат закона но не се разбира защо опозицията в лицето на БСП и ДПС така реват против закона.Дайте малко жокери и затова .

5

Анонимен

преди 11 години

Е та тоя като му видя мазната мутра и ми се повдига,дано скоро българския народ ви потърси отговорност ако не той оня горе не забравя-индивиди такива

4

до 2

преди 11 години

По скоро Бойко напляска Сергей...........:))))

3

Анонимен

преди 11 години

Моля Ви господи и дами депутати, не бързайте със закона.Това е единствения начин Б Б да си отиде, щом ще подава оставка да подава.Мечти нали?

2

Анонимен

преди 11 години

Топ новината утре сутринта ще бъде - БОЙ В ПАРЛАМЕНТА!

1

tosh

преди 11 години

Управляващите бързат да приемат закона, тъй като са поели ангажимент към Брюксел, а Борисов вече заложи оставката си, ако народните представители не го приемат в срок. Ето защо се бързало.