37

БоСимеонов

преди 11 години

Така ще се сплашват неудобните за ГЕРБ хора.

36

Бучко

преди 11 години

Не се притеснявайте - в ничий дом няма да влязат! Уверявам ви! Затова границата е толкова ниска - за да се размие всичко! Къде ще намерят съдия и прокурор с разлика между получено и закупено за по-малко пари! Нали 250 хил. лв. за 15 год. са по около 1500 лв над заплатата месечно - кой юрист е получавал по-малко! Кой прокурор, кой член на парламента! Нали всички министри и премиери и кметове директно отиват в затвора! Не вярвайте! Това се прави така за да не сработи!

35

Каубой= Краварче

преди 11 години

Много угоено това добиче на снимката.

34

до пенсионера

преди 11 години

Алооооу пенсия ! Ако не правиш сихе с работодателя си да ти брои под масата разликата от 180 до 300 лева никой няма да те пипне! капиш! АМАН ОТ ТАРИКАТИ! АЗ СЪМ ЗА С ДВЕТЕ РЪЦЕ!

33

anonimen

преди 11 години

...............................................................................................................,a sega go mahnete

32

българин

преди 11 години

Пенсионера,ти вярваш ли си или целта ти е другите да ти повярват. Няма възможност да съществува такъв закон,какъвто е в главата ти,защото ще блокира на третия ден от пенсионери с Москвичи,какъвто явно ти не си!

31

Пенсионер

преди 11 години

Отивам на бензиностацията и си пълня разервоара на Москвича до горе - 60л х 2,70 лв и плащам 163.00 лв и хоп прангите. Ти от къде имаш този Москвич и с пенсия от 150.00 лв пълниш резервоара.Плащам за ток,вода, парно и за чистачка ... за м.Март 300.00лв с пенсия от 180.00лв и хоп конфискация на апартамента. Ти от къде имаш пари за разходи.Чрез ГЕРБ КЪМ ПЪЛНА ИЗБОРНА ПОБЕДА!Ох ЗАБРАВИХ ДНЕСКА ДА ФОТОСИНТЕЗИРАМ за да се нахраня. Дали ще ме вземат в ЗОО градина за експонат.А съседа пие и бира..

30

А дано

преди 11 години

Най-много да ми вземат банкат.Иначе нямам нищо.Да пукна ако лъжа!

29

българин

преди 11 години

То си е много притеснително!Бившите управляващи засилиха народа в трета глуха и крадаха до безумие,сега пак зад гърба му искат да се крият ,***!

28

Адвокат

преди 11 години

Аз ще си призная, че имам много клиенти , които от близо 15 г. се притесняват от приемане на такъв закон. И за разлика от бръщолевенето на депутатката Мая кукото никой от тях не е от бедните.

27

Анонимен

преди 11 години

тия индивиди като тоя ако са в прозиводството ня да изкарат и за хляба за деня.Това ли беше жалкия индивид който не искаше да се приеме закона за защита на хората с линейките 2011г???Ти ли бе ще решаваш съдбата на хората-до къде я докарахме драги българи

26

българин

преди 11 години

Ей,анонимния,я си пий хапчетата и заспивай,ще получиш някой инфаркт от интерпретациите си!

25

Демократка

преди 11 години

Не мога да разбера в кой век и в коя година живеем- сигурно сме след 9 септември 1944 до 10 ноември 1989 година. И пак се симнявам.Но тогава са конфискували ниви, фабрики, къщи, вили ... за собствениците нищо.Няма го само ОФ - авангард на властта.Очаквам скоро да разкрият и лагерите в Скравена, Ловеч и ...Нали съдът е гаранцията за ДЕМОКРАЦИЯТА и защита на индивида и неговата собственост.Предлагам да закрием съдът и следствиетоС този закон кой ще е водещият Да пребъде ГЕРБ и в бъдеще!

24

българин

преди 11 години

Много работи пропускаш в желанието си да плашиш народа,анонимния!Например,че ще си обект на проверка ,само ако комисията има основание да вярва ,че разликата между имуществото и приходите ти е над 250хил.лв.

23

OMG

преди 11 години

Тия ГРЪП много ми писнаха вече

22

българин

преди 11 години

Не се крийте зад гърба на народа!Приемането на този закон ще е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК за българския народ! ИДВА ВИДОВ ДЕН!!!

21

нагушен

преди 11 години

Застрашително се увеличава броя на двойните гуши.

20

нагушен

преди 11 години

Застрашително се увеличава броя на двойните гуши.

19

анонимен

преди 11 години

А ако съм си купил банка,ще ми я вземат ли?

18

BIVSH GERBER

преди 11 години

eeeeee terziiiskiiii xubavo li e na kupanka da te xranqt i cqla darjava da se griji za vas koi ede na kupanka a poznai ...........za vsqko prase idva koleda xaxaxa