25

alex

преди 11 години

Не знам откъде си измисляте подобни глупости.Например за Хайдрих.....Атентаторите не са от Лидице,даже не са и чехи а словаци ако трябва да сме точни.В никакъв случай не са професионлани убийци.Разкрити са след предателство.И ако някой е ходил в Прага....посетете църквата Кирил и Медодии....доста интересни неща има

24

До вергил

преди 11 години

Къде ги четете тия измишльотини ?

23

Анонимен

преди 11 години

Пълни глупости !

22

вергил

преди 11 години

Ние сме били съюзници на Германия.И именно тогава южна Добруджа се присъединява отново към България.Освен това германците са щели да ни предоставят Македония и част от Беломорието.Това че четеш глупостите на комунистите относно омразата на Хитлер към славяните си е твой проблем.Благодарение на Хитлер Словакия и Хърватска получават независимост.И двата народа са славянски ако не знаеш.И в Русия са се били против болшевиките а не против руснаците.Не случайно във Вермахта е имало 2 милиона руснаци.

21

До 42

преди 11 години

Претопени...изтребени....все в г.з след като на наше място ще се появят още по-долни и непотребни същества... Света така се развива : орди диви племена погазват развити цивилизации...и на тяхно място възникват долни войнствени държавици...които се мислят за свръхразвити и по най-най понеже имат барут или тилифони...

20

Куропаткин

преди 11 години

Какви траки, бе хора, какви готи ? Занимавал съм се с история цяла живот и не ми е ясно вие от къде черпите вдъхновение да си ги говорите тези неща, не визирам само господин 40, а повечето ултра-десни ултра-леви ултра-wtf.Съжалявам ти няма да промениш възгледите ми нито аз твоите, остани си жив и здрав и знай, че историята най-лено се манипулира, особено старата.Уважам мнението ти, но НЕ го споделям.

19

Анонимен

преди 11 години

защо Русия да не прави същото в Лондон?нещо сте в грешка *** от днес,бг Литвиненко беше национален предател и си получи това което му се полагаше !

18

Анонимен

преди 11 години

не се пише некви, а някаквине се пише и голема, а голямагражданино,,СОФИЯНЕЦ,,

17

Анонимен

преди 11 години

"Кога правителствата разрешават покушения?"Винаги, когато се налага. Зависи само точно за кво покушение става въпрос. По нашенски е поради омраза, завист, некви пари и едни такиви дребнави работи. Голема дръжава - големи покушения. За полза на корпорации и такива едни международни дружества. Навсякъде правителствата са от хора, а не марсианци. И навсякъде някой мрази някого и някой пречи на друг...Но винаги става въпрос за престъпления от алчност.

16

FELDMARSCHALL

преди 11 години

Хайдрих е най-великия губернатор на протекторат Бохемия и Моравия. Чехите си живяха много добре по негово време, а *** и евреите от Чешко бяха пратени там където им е мястото. Днес България се нуждае от такъв човек!

15

Куропаткин

преди 11 години

Абе хора, помислете малко за какво си мечтаете.В програмата си Хитлер посочва, че жизненото пространство за Райха е на изток, на териториите населени със славяни, които той смята за долни колкото евреите. Немаше да има "***" , но немаше да ни има и нас вероятно или щяхме да сме робско население от 3 ръка, както и до сега впрочем.

14

Pink Floyd

преди 11 години

Wish You Were Here .. сега нямаше *** да изнасилват, убиват и поругават гробове, нямаше кучета да убиват хора, нямаше да има ***, сеещи СПИН, нямаше да има чалга, гоце, серго, бойко...

13

Анонимен

преди 11 години

Докато скапаните ингилизи и алчните американци са подготвяли *** атентати, руснаците са се борили с "кафявата чума".

12

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е човешкото съзнание да еволюира на следващото ниво, където няма политика власт и пари! Хората трябва да осъзнаят че докато отказват да поемат отговорност и продължават да избират други да мислят вместо тях положението никога няма да се промени!Политиката трябва да бъде заменена от науката и логиката!Хората трябва да се трансформират от пасивни избиратели във активни граждани!

11

до 16

преди 11 години

И с какво си по различен от тях след като и ти говориш за смърт за убииства.Преди 9,09,1944г. имало ли е награди за главите на тези които не са съгласни с тогавашната власт,имало ли е убиства без съд и присъда,имало е и значи ти си същия като тях искаш да убиваш да си върне с какво си по различен от тях.Такива като теб сте по лоши и от Сталин и Хитлер те понеса имали кауза,дали е правилна или не това е друг въпрос.

10

Ачо

преди 11 години

Али Агджа -обработен от КГБ ?Папата поляк много зле влияеше на поляците русофоби!

9

a

преди 11 години

Този от снимката е бил рядък *** и съвсем правило са го очистили

8

evgeni

преди 11 години

В Атина убиха един истински човек,в пълния смисъл на думата и то защото не се срамуваше,нито страхуваше да каже Истината. Той бе убит по поръчка на Ватиканът и "Вселенска патриаршия" чрез "чужда" служба.

7

Цар от село

преди 11 години

Едни работят и плащат и нямат никакви права (аз като не си платя тока ми го спират, като не си платя осигуровките не ме лекуват) други не работят, крадат, убиват и правата им са гарантирани от закона. Аз не говоря само за *** просто искам за всички ни правилата да се еднакви. А може много просто и демократично да се направи като имаш 2 деца изоставени в ръцете на държавата, повече да нямаш право на НИКАКВИ социални помощи, общинско жилище и др. Забележете 2 не 22 имаше и такъв случай.

6

Избиха ги, нали?

преди 11 години

Избиха ги! Безакълните англичани изтребиха ценни хора, които просто са се объркали в онзи исторически момент. Вместо да действат в Чехословакия, където хората са културни и разбрани, Хайдрих и компания трябваше да дойдат при нас, ние щяхме да им кажем с кого имаме проблем.Хак им е сега на англичаните - столицата им стана нещо средво между Бангладеш и Столипиново!Ще търсят Хайдрих, ама няма да го намерят!