6

до 9

преди 12 години

Приятел ти май си бягал от часовете по география а? Случайно Днепропетровск се намира в Украйна а не в Русия където Путин е президент.

5

Анонимен

преди 12 години

Др. Путин се уплаши от изборите (на които го "преизбраха") и шума вдигнат около тях. Затова реши да използва добрите, стари, КГБ-ейски похвати, които го направиха президент през '00 - да повзрвиви "малко" невинни, да хване "виновни" и да се обяви за твърда линия към пресъпността, тероризма и западното влияние. Поздравления другарю, със сигурност ще сработи пак... в края на краищата така "работи" от ВОСР насам :)

4

Анонимен

преди 12 години

Do 6 прав си но той си е германец и в неговия труд " Капитала " прави много точен анализ на принадената стойност , лошото е че комунистите го прочетоха както дявола чете евангелието и по скоро си служеха с Карл Маркс и Фридрих Енгелс като икони , защото на ятх им трябваше фундамент върху който да изградят мракобесната си идеология.

3

Анонимен

преди 12 години

В Германия улица "Дзержински" има ли?Има ли улица "Куйбишев"?Има ли улица "Гьоринг" или "Химлер"?Няма,нали?И няма да има,колкото и да тъжиш за това.Германия е сърцето на обединена Европа.4

2

!

преди 12 години

Улица "Карл Маркс" ..тия живеят още в миналия век!Дано няма загинали и тежко ранени хора!

1

до 1

преди 12 години

Никакви мерки не помагат когато си имаш работа с ***.