102

анонимен

преди 12 години

Това за ел.енергията аз помня,че народа построи всичко за да има ток и водоснобдяване и други удобства за нормален живот,но откакто дойде тази криворазбрана ДЕМОКРАЦИЯ първите демократи я продадоха най-безотговорно на външни фирми.БЪЛГАРИ-УПРАВНИЦИ ПАК ПИША ТОВА Е ПРАВЕНО С БЪЛГАРСКИ ТРУД И ПОТ И НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ХОРАТА И С ТЕХНИЯ ТРУД.ТОВА Е СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД,Р А З Б Е Р Е ТЕ ИСТИНАТА Е ТАКАВА.ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ Е ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА ОТ ТЕЗИ АЛЧНИ УПРАВНИЦИ.

101

Българин

преди 12 години

Хора, не се заблуждавайте, че нещо ще се промени в близките няколкостотин години. Тази *** българският народ само си мърмори по форумите и коментарите, и "протестите" стигат само до чесане на клавиатурата. Качествените българи вече ги няма, а тук остана само ***. 99% от хората им дай само чалга и да се напият - и това е народ??? От ***, народ не става. Не искам да ме разберете погрешно - и аз съм българин, но имам много точна представа за ситуацията.

100

скш

преди 12 години

Протестите не са насочени на където трябва и това е направено умишленно - не се оставяйте да ве подвеждат - всички цани -на горива -на парно - на ел и вик и всичко за което се сетите има акциз и ДДс- там е заровено кучето -близо 50 % от цените се прибират от държавата - разбирай - крадът се от малка шайка разбойници начило с мутра.Лукойл обяви цена на изхода на рафинерията -1.65 стотинки -за най масовото гориво.Някой да ми каже къде е горницата..С ялови протести няма да стресним никой .

99

Анонимен

преди 12 години

Гадни монополисти! Да им приседне дано, че заради тяхната лакомия хората останаха на тъмно и на студено, защото нямат пари да си платят сметките! Превърнаха обикновени неща като парно и топла вода в лукс! Лично за мен не е нормално при средна заплата от 600 лева (даже и по-малко) да получаваш сметка за парно в размер на 200! Алооо, г-да, ние да не работим само заради вашите яхти, любовници, екскурзии и т.н. Съвсем се оляхте и скоро ще си платите!

98

Бургас

преди 12 години

Не само ЧЕЗ, ами и всички чужди електрически компании ЕВН и Еон. ДЪРЖАВАТА да си вземе всичко, да има една компания само и тя да печели, защото явно има печалба.Защо изобщо ги продадоха и разделиха България !?Няма да има тези проблеми, нямаше да има разни комисии и регулаторни органи - управлението на цените щеше да е лесно и да се спестят държавни пари за хрантутници...

97

Анонимен

преди 12 години

Властниците са яхнали народа и заедно с монополистите си изтискват.Ако им е мило, зоща не ги изгонят? Зашо ли ?!

96

рашо

преди 12 години

Тия са платени клакьори на Топлофикация! Най-големите монополисти и мошеници!

95

glo

преди 12 години

По медиите не дават почти нищо за пrотестите има някакво инфо затъмнение

94

енила

преди 12 години

НЕК ъдърници

93

Nina

преди 12 години

Не може да замразяваш доходите, а да не замразяваш разходите за битово потребление. Ако заплатите на хората са адекватни, няма да има проблем да се вдига тока. Но в ситуация, в която половината заплата на хората отива за вода, ток и парно, не мога да разбера управляващите! Забелязала съм, че освен цена за електроенергия, експлоатационните дружества тихо-мълком си вдигат цените на услугите. ЕВН извън всяка логика, смята цените за такси за договорите на инсталирана мощност, която е много по-висока

92

Анонимен

преди 12 години

Вън монополите от моята родина,и също намалете заплатите и привилегиите в Аец козлодуй,иначе каква файда имаме от тая централа-едни да взимат огромни заплати и пенсии в Аец а другите да си броят стотинките за тоя скъп ток!!!!!!!!!!!!

91

Анонимен

преди 12 години

natroshete elektromerite im i tva e.obesete projnicite koito sa vzeli komisioni i problema e reshen.

90

Анонимен

преди 12 години

А на колко от вас ЕОН им пратиха нежелано съобшение за неплатен ток, въпреки че е плачен и въпреки, че никога не сте им давали номера си или пък съглсието за СМС досаждане? Ако бяхме една нормална държава до сега да се образувало дело срещу ЕОН и мобилните оператори за разпространение на личните данни.

89

Анонимен

преди 12 години

При нас не са чеС ама няма значение аз съм Българин и си подкрепям народа следователно тия чез ли са кФи са да се разкарат!

88

Анонимен

преди 12 години

Отвратитена бълХарска пасмина! Нещо или се прави или не, от приказки по мрежата файда няма.... Писна ми на *** от мързеливи оплакващи се търтей, всички рИвът, ХВАЩАЙТЕ СЕ ЗА РАБОТА, А КАТО НЕ ВИ ОТЪРВА НА УЛИЦАТА С БУЗДУГАН! Кво искате ?! Пак 2ма човека пред парламента да променят нещо?!

87

Тодор

преди 12 години

Не съм правил лично проучване за ЧЕЗ, но едно мога да кажа със сигурност - концесията (или тъй нареченото публично-частно партньорство) на Софийска вода с VEOLIA е пагубна за потребителите. Множество западноевропейски градове (сред които Руан и Щутгарт), ползвали "услугите" на концесионера се отказват след това? Защо ли - неслучайно!youtube/watch?v=dLaVwYjfejwПрепоръчвам линка, макар че филмът е на немски! След като човек го гледа разбира защо VEOLIA трябва да се изрита веднага.

86

novo na4alo

преди 12 години

Novo na4alo za nazionalizma e nazional demokrati4nata partiq. Ste glasuvam za neq

85

ЧЕНГЕТО "ИВАН&q

преди 12 години

....КАРАКАЧАНОВ , Е ......"НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРУДИЯ"/с партийно поръчение от БКП/бсп/...да неби да се развали бизнесите на ГЕРГОВ, КОВАЧКИ, ЗЛАТЕВ и др./ТРЪГНЕ ЛИ ДА СЕ РАЗРАСТВА ПРОТЕСТА -----ДА БЪДЕ РАЗЦЕПЕН ОЩЕ В ЗАРОДИШ!!!СТАРИ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРЦА......УЧЕНИ В КГБ/дс!...не нам...не нам.....Иванчо

84

Анонимен

преди 12 години

Нали искахте раздържавяване, приватизация на енергото, ще падне цената на тока, ще инвестират в абонатни станции, трасета, стълбове, табла , какво ли още не, ще взлезнат много пари в бюджета, абе общо взето най-хубавото нещо на света е приватизацията. Накрая разбрахте ли какво значи приватизация. Оказа се че всички париватизации са в ущърб на държавата(тоест всички нас) с цел да се облагодетелстват конкретни хора. В конкретния случай Ковачки,Кадиев,Овчаров,Борисов и цялата Бг мафия.

83

!

преди 12 години

Бях на доста протести и дори хората от близкото ми обкръжение разбираха за тях от мен- не е от медиите или от интернет. Истината е, че не всички ползват интернет или гледат телевизията. Единствения начин е доброволците да минават по вагоните на метрото или по градски транспорт и да раздават листовките или да се слагат такива в пощенските кутии- смешно е да очакваме подкрепата за протестите от продажните и услужливите Бг медии!