104

Анонимен

преди 12 години

Не меси децата ! А ако пострада домашен любимец , значи стопанина му не го е научил на елементарни правила за поведение ! А пък , ако си спомнаш в Ирак колко човешки жертви на приятелски огън имаше ?!

103

До 98

преди 12 години

Вие *** ли сте или се правите на такъв? Кво е*ане ви е в главата????Кастрацията премахва агресията и намалява броя на безпризорните кучета. Замислете се малко преди да пишете такива коментари.

102

До 105

преди 12 години

А тази антифризова попарка дето я давате на бездомните кучета може да попадне в погрешни "ръце". Може да се натрови нечие домашно куче, а дори дете.

101

Анонимен

преди 12 години

Добре в София, ами в другите градове кога?!? Кметовете що спят,ами не взимат пример от Фандъкова??!?? В нашия град кметицата ни отново е от ГЕРБ, ама файда никаква - пълно е с ***! Госпожо Николова - вземете пример от колежката си и действайте!!!

100

Анонимен

преди 12 години

смърт за бездомните ***!

99

Анонимен

преди 12 години

Само трепане на ***, които нахапват не само деца, ами жени и старци!А кучкарите да спрат да се *** с песове.

98

Анонимен

преди 12 години

Гнус ме е от хора изпълнени с толкова злоба искащи смърт,за каква европа сме тръгнали

97

.....

преди 12 години

Choveka ostava slqp i bez edin krainik do tova vodi nekadurnoto ni opravlenie kak za tolkova godini nemojeha da si svurshat rabotata kolko takiva sluchai ima za kakvo im plashtame danaci nqma da se opravim nikoga trqbva nai nakraq da izleznem s pushkite no togava v zatvora sigurno shte ni pratqt

96

Анонимен

преди 12 години

Ако трябва да избирам между хората и кучетата , с две ръце избирам себе си ! Да ежива и здрава антифризовата попарка ! А не са ли гнусни онези кучковъди и кучкозащитници , които викат "Смърт за *** " ? Значи кучета и котки може , а прасета не ?

95

до 101

преди 12 години

Въпреки, че лично аз нито давам рецепти за убиване кучета, нито смятам да се възползвам от някоя, съм част от българските "***", на които уличните кучета пречат. И съм хапан от ***, и се чувствам застрашен от глутниците на улицата! И понеже съм просто същество (разбрах от теб), искам най-после този проблем да бъде решен. А защото ти си позволи да споменеш моята "*** проста, ***" ти предлагам да емигрираш наистина, и то далече! *** нещастен...

94

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова,дай личен пример и набутай в апартамента си десетина кучета та да ти стисна ръката!Говориш такива простотий,че не е за вярване как си се докопала до поста и стана кмет на София.Вместо да се правиш на умна,намери крадците присвоили парите на данъкоплатеца,които са били предвидени за построяването и поддръжката на приюти и същите тези лапачи бъдат осъдени.А на садистите и ***,които предлагат проблема да бъде разрешен с агресия мога само да кажа,че са уникални ***!

93

Анонимен

преди 12 години

Ееех българино,като ти чета коментарите,ми става жал за теб...Кажи му българско *** и емигрирай!Тръгнали да си дават акъл един на друг как да избиват животните,пречели им,нахапани били!Вашата *** проста,***!По просто същество от българина няма,убедих се за пореден път!

92

Анонимен

преди 12 години

Не зная колко струва една модерна сграда (примерно жилищна кооперация), но 6 000 000 за кучкарник ми се вижда множко?! Вярно, че поръчките по ЗОП са апетитно парче, ама...Преди 15 години ни обясняваха, че в рамките на 2 години уличните кучета щели да бъдат кастрирани, и за около 10 години популацията щяла да се свие по естествени причини. Това време отмина, а броят на *** се е удвоил. Очевидно или теорията е погрешна, или изпълнението куца. А НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА НАЛИВАМЕ ПАРИ!

91

до 84

преди 12 години

"В повечето случаи сито куче няма да тръгне без причина да напада" Освен ако не защитава територия, или се уплаши, или се доказва за по-висок статус в глутницата! От кого и как е "доказано", че "няма да има толкова проблеми" ако са нахранени. Аман от доморасли специалисти! Пфу!

90

Анонимен

преди 12 години

Защо само ги кастрират? Досега не съм чул някой да е изнасилен от куче.

89

Продълж. на 96

преди 12 години

Има и други вредители:1. Защо само в някои сайтове се спомена за причината,поради която жената от Малинова долина е хранила псетата със сурови кокали,та да са зли? Тя живеела в полупразен блок,а стадата от ***,чиито катуни са наоколо напират да се самонастанят в непродадените нови апартаменти! Успеят ли, не можеш с години да ги изкараш оттам,пак поради примирипу*тките от Хелз.комитет.2. Глутница от 10 *** нападна в съда охраната на двоен убиец, за да го освободи! Медиите премълчаха това!

88

Аз съм кучелюбител,

преди 12 години

но когато става въпрос за улични *** съм ЧОВЕКОзащитник!Омръзнаха ми фалшивите природозащитници и лелките-примрипу*тки,които са готови да те ритнат,ако посмееш да погледнеш накриво някой гангренясал, агресивен ***.Не 8, а поне 108 *** могат да бъдат заловени за 1 ден в онзи район,ако се действа експедитивно!Да пратят ловните дружинки!Защо никой не пише как ще се справят със стадата ***,които тормозят същия район,а катуните им са в съседство с дипломатическата зона и Студентския град?

87

Sladurka

преди 12 години

Chudq se i ne moga da razbera, zashto horata po sveta pravqt jivota si udoben, konforten, krasiv, i zashto v Balgaria vsichko e maka, teror, neshtastie...nqkakvo nakazanie li e tazi darjava?

86

Анонимен

преди 12 години

Някой знае ли новата лятна рецепта против изпотяване на *** с антифриз ? А между другото ми е много мъчно , като видя изпотена котка през лятото ! На тях как им действа ?

85

Неутрален

преди 12 години

Псевдогрижи към бездомните кучета са всъщност грижите на ръководената от г-жа Фандъкова община, която по закон е длъжна да се грижи за овладяване популацията на безстопанствените кучета чрез ваксинация и прибиране в приют.Кривоизпълнената грижа, а именно само ваксинация и връщане на мястото, където е живяло кучето, е точно "Псевдогрижа". Така Общината оставя на нас, живеещите на това място, да се превърнем в убийци или не, наблюдавайки и "радвайки се" как кучето умира, или грижейки се за него.