44

Анонимен

преди 11 години

Виновните са и от двете страни, защо въобще трябва да се водят спорове? "Човек, като е глупав е за дълго, колеги" казваше професора в университета. Аз съм за налагане на намерки, санкции и т.н. И когато ни посторят писти на, които да си правим кефа ще спирам навсякъде и няма да превишавам скоростта ... много, а до тогава "карайте смело и безотговорно" и безавариини киломентри на всички мотоциклетисти ;)

43

Анонимен

преди 11 години

Важно е аз да не съм част от математиката или статистикатаНапоследък видяк много катастрофи. Жалка картинка.Но видях и джипари, които се надбягваха в насрещното... Не съм съгласен, че рокерите са винаги виновни. Аз не съм рокер. Не карам мотор. Но много автомобилисти карат така, все едно, че сами на пътя... Чудя се къде са пътните полицаи... и за какво става дума въобще...

42

попов

преди 11 години

Пишете глупости. В ЕС преди повече от 10 години имаше близо 50 000 убити по пътищата. 31000 не може да е с най-много жертви - математика.

41

Пешеход

преди 12 години

Че у нас ограничение за мощността на 1-ви мотор си имаше, но го махнаха преди 2-3 години.А прегледи си имаме от памти века, само че са на две години, вместо ежегодно, както при колите.

40

Любо

преди 12 години

Истината е че ЕС трябва да събира пари!!! А ако ти е писано да се прибиеш с мотор може и да е 25 куб от тия с ***. Не знам какво търсите под вола теле постоянно в Бг се карат изключително малко мотори и смъртността по пътищата идва от некъдърност, лоши пътища и най важното СЪДБА !!!!

39

GIXXER

преди 12 години

Мотористите не загиват заради технически неизправни мотори, а от заблеяни шофьори или от надценяване на собствените си възможности. ЕС и тоя пръдльо Калас не могат с нищо да ни помогнат.

38

Rocker

преди 12 години

Не се карайте, всяко стадо си има черни овци ! Но мотористите се задружни за разлика от други ... справка - катуница, мото-съборите, поздравите между тях и т.н ....... някой чалгар който си е купил мотор, да дава газ до първото падане, да вдига шум по нощите и т.н ... не е МОТОРИСТ :)

37

49

преди 12 години

до 26 - ето това е потвърждение , че масата т.н. "мотористи" сте комплексари и с юмруци решавате всеки проблем, жалко е че както навсякъде така и сред мотористите има свестни хора , за които мотора е начин на живот но едва ли много от тях се присъединяват към "походите" именно заради масата комплексари

36

49

преди 12 години

до 28 - Рокер - проблема с повечето Бг мотористи е че те са хора с комплекси, и си мислят че като вдигнат много децибели с това ще се повиши IQ - то им, тъй като в многото шум няма да се разбере колко грама мозък носят. За съжаление това важи и за много т.н. "автомобилисти" - Бг комплекс за малоценност, един "***" ако се качи в мощен автомобил става *** на много по-голяма степен, но той си е *** и като пешеходец

35

49

преди 12 години

do motorider - за да ти отговоря трябва да съм *** като теб, цялата пасмина в Бг, която смята че всички проблеми се решават с юмруци е най добре да се изнесе някъде (напр. в беларус или сев. корея) където този тип поведение се възпиема най добре

34

Гражданин

преди 12 години

Продължение:А за безумните пешеходци трябва да има глоба когато пресичат като овце където и да е по улиците без значение до тях дали има пешеходна пътека на 20 метра или не ....Относно полицията и тях трябва да има кой да ги следи не може да влизаш в улица която е забранена и в двете посоки без колан и без включени фарове(зимата видях такава случка).Другото което трябва да се забрани е отварянето на врати и слизането на пътници на светофари и в задръствания....Амин..

33

Гражданин

преди 12 години

На пътя има място за всеки! Карам кола и мотор и смятам, че трябва да има нормални технически прегледи за всички. Също така смятам че трябва да има нормални пътища и писти където да се кара по-бързичко а не със соц ограниченията от 40 кмч.Аз лично единствено скоростта надвишавам други правила гледам да не нарушавам.Но има разни комплексари с уж по-луксозни автомобили, който смятат че пътят е техен и всички са им длъжни. Аман от чалга по светофарите и вибриращи от немощ Хавтемобили...

32

Moto rider

преди 12 години

Няма да отричам, че има *** които избиват комплекси с мотори. Виждате ненормалниците които профучават рисково и държат мотора на прекъсвач на светофара. Не виждате обаче културните мотористи, защото просто те се движат с потока коли 80-120 извън града, не се набиват на очи, обикновено са уважавани хора със статут и пари, лекари, адвокати и т.н. наричате ги рокери и ги наричате ***, а не сте прави ! Те са ХОРА КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ !!! Просто имат хоби което обичат и което вие не разбирате.

31

гробар

преди 12 години

и за да съм коректен. Ще припомня и случаят с пияният *** от Добрич, който без книжка, с чужда кола излетя с превишена скорост(100км/ч) от пътя и прегази момче на 15 години, на спирката срещу пазар чаталджа-Варна. Присъдата на варненският 'съд'-година и нещо в затворническо общежитие открит тип. Кога ли, някой ядосан и отчаян баща на жертва, ще застреля пред всички убиеца на детето си? Аз бих го направил, ей така, за да видя как умира, и за да види той, какво е да умреш без време.

30

гробар

преди 12 години

до-мото ездач. аз и като пешеходец, понякога чукам по прозорците на колите, които искат да ме убият. Понякога ги и изритвам по вратите. Искало ми се е и да ги нападна с нож, или друго оръжие, защото тази порода шофьори, а и ездачи, разбират само от тежки телесни повреди. Тестостерона ги кара да мислят, че им е позволено всичко. Българските съдилища го потвърждават. Помнете убитото момиче на пешеходната пътека в центъра на Варна-моторист със 110 км в час я уби. Присъда-условна.Не убивайте, това е

29

gopd

преди 12 години

не сте ли усетили истинската тръпка,нямате никакво право да ги ебавате*

28

Moto rider

преди 12 години

До автомобилиста: пич повече сме от колкото мислиш, а жена ти умира да слезе от раздрънкания ти джип, за да я "повозя" .... забравих да те попитам ония сгазените мотористи на камарата на пътя от теб ли са ? хахахах *** :) Омразата ви е само на приказки по форумите, на пътя се снижавате и мигате като мишки, ако ти почукам на прозореца на джипа ше се наакаш :)

27

гробар

преди 12 години

моториста и джипариста, не се карайте. един дол дренки са всички, които не зачитат законите за движение по пътищата, и законите на физиката. Ппожелавам ви дълъг и безинвалиден живот. Моля пазете пешеходците и другите участници в движението. Смъртта при автокатастрофа е бавна и болезнена понякога. Често се агонозира с часове, и имаш време да разгледаш разкъсаното си тяло, мислейки-КЪДЕ СБЪРКАХ.

26

гробар

преди 12 години

Ами то, могат да им издават и разрешително за оръжие. Нали убиват и се самоубиват с моторите си.(същото важи и за собствениците на коли, в чиито глави няма нищо)

25

автомобилист

преди 12 години

направо изкарвам джипа и почвам да ги газя! колкото по-малко мотористи останат толкова по-малко от тях имат шанс да загинат!