18

comet

преди 12 години

Чета коментари тука и се възхищавам на изискания вкус на българина към музиката... То не са изисквания, то не са претенции... Цонке, мила, я напиши ти един текст, та да видим и ние малко класа и висш пилотаж в поезията, а? Слушателю, световната сцена познава парчета, в които се пее само "на-на-на", ама пак са били сред хитовете на МТВ. Ант, хайде да не говорим за генетична обремененост, щото тя понякога се изявява и ментално, ако ме разбираш...

17

mark37

преди 12 години

Лелее , Цонка , Паткан , Слушател и сие ... ВИЕ СИГУРНО ПЕЕТЕ ПО-ДОБРЕ ОТ МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН, ФРЕДИ МЕРКЮРИ, ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ И АДЕЛ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ???? ХАЙДЕ ИЗЛЕЗТЕ ДЕ , ОТКОГА ВИ ЧАКАМЕ ...

16

Ант

преди 12 години

къф българин е тоя, вижте му физиономията - прилича на термит ! писна ми от разни генетично обременени продукти като тоя !

15

щ-фактор

преди 12 години

Aз съм му фен, но ще развалят момчето! @#*л съм ти и шоубизнеса! Няма кво да се правим на много позитивни, парчето си е пълна боза, бозичка ама бозичка:)Успех на РАфи!

14

diavolcheto

преди 12 години

Нищо по-лесно от това да плюете, нали?На никого ли, обаче, не му дойде на ума, че един млад човек, който тепърва тръгва, няма избор какво ще пее: особено след спечелването на подобен конкурс, написаната за спечелилия песен трябва да бъде изпята от него. Независимо от това дали му харсва или не. Просто не може да се каже "НЕ", защото има едни неписани правила в шоубизнеса, които никoй млад, току-що тръгнал по пътя нагоре талант, не би си позволил да наруши.И Рафи не само се справя чудесно в един свят, където подводните камъни са на всяка крачка, но и изспя и изтанцува песента много, много готино!Вие какво искате от момчето?Браво, Рафи, това е само началото, дете!Ще се научиш, ще се справиш: ти си не само много талантлив, ти си и борец!И ако тук има само плюнки, нали знаеш, светът е широк!

13

продуцента

преди 12 години

Много Джъстинбибърски го раздава и това може както да го направи успешен, така и да го провали.

12

Лелее

преди 12 години

Току-що изслушах.... нещото, наречено песен на Рафи. УЖАС!!!! Поредната тотална боза, ама "миксирана и мастерирана в Лондон, Берлин и Лос Анжелис", разбийш ли.

11

Цонка

преди 12 години

Еее само рекламата му е голяма на тоя ***!То всички хора са свикнали да им дрънкат едно и също, докато в край на сметка не започне да им харесва, само си въобразяват, че имат вкус!А сега явно е модерно да се повтарят цифри... браво, много интелигентно и със сигурност много съдържателен текст, не че съм расистки настроена, но това е вече върха на гаврата с публиката.Представям си какви емоции е вложил в написването на текста, ако го е писал той.Вече се плаша, става нещо много сбъркано!!!!!!!

10

Паткан

преди 12 години

На тази песен припевът е 1 към 1 с една песен на Енрике Иглесиас. А кадрите от чужбина придават доста евтин вид на клипа - всичко снимано в България и малко "туристически" кадри от западна столица, примерно, жалко е...

9

Слушател

преди 12 години

Ако с повтарянето на две гласни "е" и "о" и с "уан", "чу" и "фри" се прави поп хит в България, значи чалга изпълнителите са жива класика. Те поне се мъчат да пеят цели текстове, а не да тананикат две гласни.

8

comet

преди 12 години

Когато фактите говорели, и боговете мълчали, казват.Ооообаче никой и нищо няма силата да накара посредствените и неудовлетворени хорица да замълчат. Нищо де, и те имат нужда от изява. А като няма къде - ей на тук например.Песента е супер жизнерадостна и зареждаща. Може никой да не я помни след 20 години, ама никой не ви я представя като бъдещ евъргрийн, нали? Я вземете я послушайте, пък може да ви оправи кривите настроения :p

7

рре

преди 12 години

оффф, баси бозата... даже не я изтърпях до края...

6

Dessi

преди 12 години

Mnogooo yaka pesni4ka. ot takiva pesni imame nujda moderni i dance, a ne obi4ainite bozi. Rafi e sladak i talantliv, a vie samo mu zavijdate

5

фа

преди 12 години

Песента е приятна за слушане, но адски много дразни че певеца се хили перманентно като надрусан...

4

Анонимен

преди 12 години

Приветствам усилието да се прави хубава българска поп музика, но песента му нищо не струва. С две думи - пълен ***. Но все пак е нещо. Има през 3-4 години по една хубава песен, на дивна песента е много добра - 1000 пъти по-добра от този лигльо. Но нека си спомним че и румънците бълваха булмач няколко години докато излезнат имена като ина, акчент и доста други които сега вадят хит след хит! Успех на нашите музиканти!

3

Прасето Гошо

преди 12 години

Хм поредното голямо изхвърляне... В тази песен има единствено добър бийт без оригинална музикална идея а по-скоро микс от заимки от няколко известни хита. Тази песен няма да бъде хит или по скоро няма да надскочи по популярност хитовете на Графа или Веско Маринов. Съжалявам но това е истината да не се самозлъгваме. Последния истински денс хит беше на Миро но и той не можа да мине границата на България. А тази песничка няма и до него да се доближи. Съжалявам.

2

Анонимен

преди 12 години

Браво на момчето и един съвет.Дръж се малко по мъжки, много си лигав.

1

Анонимен

преди 12 години

Прилича на Алф... Алфи...