43

Божидар Божков

преди 9 години

Как пък един агент не взе микрофона и, преди да го обявят, не каза: Да, бе, агент бях, писах едни доноси там, такива бяха времената, съжалявам. Няма такъв. Всички до един отричат, мажат, сучат, все не били, все неправилно ги осветили, все не знаели, все очудени едни такива откъде-накъде ще са агенти. И все се заканват да предприемат мерки. И как един осветен агент пък не се оказа чистач, перач, зидар, а все намазани пехливани.

42

аноним

преди 11 години

Кой ще задължи евреите да ползуват собствените си имена? Та нима "наши" политици нямат по два паспорта - един за Парламента и друг за Кнесета?

41

Барух Ашем

преди 12 години

Бърза справка в масивите на Мосад показва вербуван 1977 група Кидон отдел АЛ оперативен офицер извършил вербовката Ефраим Халеви .

40

Иво

преди 12 години

Щом си със картонче" значи много г-н PR, и означава, че си ДОЛНИЩЕ с голямо Д...

39

НФБ

преди 12 години

цялата власт е в ръцете на Дон боко и вицето му дон цеко....ще се появят едни картончета а ще изчезнат други за влъзките на СИК ВИс ИПОН....и за ролята им в прехода!Стадото си блее, а кервана си върви както дон боко иска!едничките Уфси дето се отклонят от стадото се прибират набързи от верните кучета на дон цеко!Индже войвода и неговите кърджалийски банди ряпа да ядат пред новия ред дето се задава!

38

Индже Войвода

преди 12 години

Като мътен порой се спуснаха кърджалиите от Бакъджиците надолу в полето. Напред беше Индже с дружината си, а след него, с диви викове и пламнала стръв на вълци, наваляха без ред на луди коне кърджалиите на Сиври билюкбаши, на Едерханоглу, на Дели Кадир и други главатари. Рядко беше се виждало такова страшно сборище: анадолски турци, зебеци, кюрди, даалии и капъсъзи. Хора, събрани от кол и въже, грозни, страшни, някои облечени само в дрипи, тъй че месата им се виждаха, някои в скъпи дрехи, натежали от сърма и гайтани. Нож и пищови бяха затъкнати в пояса на всеки един, но имаше и оръжия, които сякаш не бяха за война, а за сеч и за убийства: старовремешни алебарди с широки остриета като на сатъри, железни куки, боздугани, къси и дълги брадви. Когато тая орда се смъкна в полето, вдигна се такъв прах, че отдалеч можеше да се помисли, че се задава буря. А времето беше хубаво, току-що се пукаше пролет. На север Балканът изправяше синята си верига, огряна със слънце, спокойно очертана и тиха. Ако някой се спреше и се загледаше нататък, щеше да забележи, че тук-там из горите пламват кратки огньове - издигне се някъде тънка струйка дим и секне. С тия огньове дервенджии и харбалии обаждаха на селата да бягат, че кърджалиите идат.

37

Анонимен

преди 12 години

Треперете , демокради! Путин се развихря! Он шъ въ управи, хамерикански перекендета! Димо , па Димитру,па фсичките един по един до един!

36

открит

преди 12 години

открито мнение - агент провокатор, та да се разприказват околните

35

Isuf

преди 12 години

То да нямаш доверие вече никому в тази държава,Така излиза поне от това което изнася комисията !Ама кел-файда като излизат данните след 23г. близо,а не както направиха демократичните страни (като германия примерно) ,там досиетата на Щази бяха достъпни за всички хора без изключение още през 91-92-ра година на миналия век.Сега след дъжд качулка.Какаво се получава на практика,БСП (БКП) умишлено вадеше досиетата 1-но по 1-но,в момент когато не желаеш си с тях,хайде хоооп досието цъфнало !:)))))

34

Самюел

преди 12 години

Да бе,то така лесно ДС ще му позволи да стане милионер,я да каже какво е работил преди 89-та г. и какви са били доходите му,М? ;)

33

doc. N. K.

преди 12 години

Гадно, нещастно еврейско ***!

32

Тихомир Томов

преди 12 години

За такива като него е нормално да са служили и на дявола . Те не са и не се чувстват българи , независимо , че са родени тук . Не случайно онези в Тулуза ще ги погребват в тъй наречените "свети земи " .

31

do snejana

преди 12 години

skapana komunistka sudrana......

30

eh,idioti neidni

преди 12 години

tezi ot ds sa dolni,mrusni,vonqsti i prosti gadove,dolu bsp,dolu ds,dolu 4ervenata sgan

29

car

преди 12 години

*** народнояди! Някой да има нещо против?

28

агенти

преди 12 години

Всички евреи в България са агенти на израелските служби!

27

Анонимен

преди 12 години

Снежана , какво ли би станало преди 73 години в Европа . Дали този мазен евреин Максим Бехар , би правил милиони давани от седероидите , а народа да работи за 500 лева !!!

26

Снежана

преди 12 години

И аз питам: къде са администраторите на този сайт, спят ли? Или чакат някой да вземе мерки?

25

Снежана

преди 12 години

Какво ли би станало, ако коментарите в мрежата са възможни само под истинското име??? Всичката тази помия и криворазбрана "свобода" на словото просто ще секне и всички ще се изпокрият като мишки. И ти, нещастний ми "Shtutzstafell-SS" (какво ли означава този псевдоним?) повече няма да можеш да сееш омраза, а най-добре ще е да те няма изобщо!

24

Бен Арон

преди 12 години

Този форум няма ли модератори, антисемитизмът тук е отвратителен.ако някой си направи труда да сметне, евреите доносници са доста малко като процентно съотношение.А това *** Максим е типчното ДС доносниче - погелднете обаче кои го позлваха и ползват!