26

Анонимен

преди 12 години

Снахите на Политбюро се размърдаха-БСП е пред криза.Трябва да се помага на Партията.Другарите Гоце и специялиста по униформите на руската армия са в схватка кой да стане новия ФЮРЕР.АС какво мисли повелителят им-Москва и другаря Путин.Тази КУНЕВА Е НЕЧИСТА ЛИЧНОСТ!

25

забел.

преди 12 години

И Вълчев май е доста упорит /като за интелигентен и образован човек/.

24

реален

преди 12 години

Тази е по лоша и от "Вампир" не и ли стигна сиромашка кръв та иска още това са последици от плана на САЩ bgsviat.narod.ru/?

23

ИК

преди 12 години

Не бабит а е бандит като се почне от свекъра и ,мъжат и сега тя.Грешка тя е голам бандит.

22

асд

преди 12 години

За 22 години, доста спасители се изредиха, хората обаче константно си обедняваха. При всички. Няма леви, няма десни, няма центристи. Да не се обижда госпожата, че малко хора ще и се вържат. Поне може да си разпределят повече гласове с ГЕРБ и да поизбутат БСП и ДПС в ъгъла. Там където са сега СДС. Но за да е народа добре, трябва да прекара доста дни на площадите, но не като 97-а, организирани от опозицията и вътрешни предатели.

21

Анонимен

преди 12 години

Не "бабит", а "бандит" !

20

Анонимен

преди 12 години

Това че е бабаит го знаем.Това че като еврокомисар не помогна на НИТО един българин, го знаем по-добре!Така че не е хвалете и рекламирайте като развалено сирене.Тя и Кристалина е празна шайба, обаче се пресрами да каже : "Дръжте Дянков далече от Сребърния фонд, защото ще го опука".Но Бойко сутринта по лакейската БТВ заяви, че опитите (харченето) ще продължат.

19

хайде-е-е-е

преди 12 години

Кой пореден брой ще е партията, в която ще се превърне "сдружението" на Вълчев? Дали някъде ги има сумарно /за да разберем колко ни струват всичките/. Ние също можем да смятаме, министърът на образованието ни научи добре.

18

Анонимен

преди 12 години

И пак сте й сложили кривоуста снимка, но поне и червилце сте добавили! Понеделник е все пак, нова работна седмица!

17

Анонимен

преди 12 години

Кривата уста Кунева и Кардашиян. Светлинни години разлика. Махайте я тая.

16

Анонимен

преди 12 години

Пишете без грешки, моля: Тя е кУрав бабаит, а не корав!

15

Анонимен

преди 12 години

Тя е кУрав баба it!

14

заглавието

преди 12 години

"Меглена Кунева е по-корава от много политически бабаити"- равно ли е на:"Вълчев за Кунева: Тя е корав бабаит!"За да е равно, би трябвало той да е казал -"...от много ДРУГИ....."В случая ми прави впечатлевие само заглавието, да речем.

13

Анонимен

преди 12 години

Герберите пък какво де репчат все едно Тиквата не е бил в НДСВ. Точно Царя го легитимира от мутра в политик и му изпра миналото!

12

знаещият

преди 12 години

Колкото и да е странно ,на изборите Тя спечели реално.Не бандита и не бсп-ста .Що се отнася до писаницата на номер 7 ...... не си достоен дори за съжаление !!Толкова заблуден овен ,едва ли ще се роди отново по земите български !!!!Лек Ви ден и дано останете живи след управлението на тия *** !!!

11

Гошо Тъпото

преди 12 години

Кунева ако не се...пласира на следващия народен...вот,ще я взема за кмет.Усмивката й точно подхожда на Кривунделово и ще стане наша...емблема.

10

Антон

преди 12 години

...Тихо мъртвия казал :....... "Не комунист !"

9

До пост № 7

преди 12 години

Авторът на пост 6 отиде до тоалетната. Помоли аз да ти отговоря. Той не мисли, че може да се сравнят тези хора които си изброил с твоя човек Боко-Бонуса. Може би защото никой от тях не е бил пазач на бай Миле и всеки от тях знае повече от 15 думи, толкова, колкото са в речниковия запас на Мутрака. Тези думи не са малко, като за пазач, но единственото правилно изречение, което той може да състави с тях е: "Ти дан`си по убав". Хайде, да ти е честит 12-ти март

8

М.Р.К.

преди 12 години

Вълчев всички сте бабаити за кокала!!!

7

aa

преди 12 години

BALGARIA SE UPRAVLJAVA OT *** AL4NI ZA VLAS I PARI -HORA BES NAZIONALNO SAZNANIE poslednite 23 GODINI sa takiva