66

Кунева и файтон

преди 12 години

Поредната пародия в политиката...

65

Луд Гидия

преди 12 години

Тя е нагла уроспия и кукла на конци. Ама сте уфси, та не видите кукловодите и.

64

пешо

преди 12 години

пръмова наистина прилича на бабаит: вълнясала и грозна като анадолски мъж борец!

63

Анонимен

преди 12 години

Въвеждаме матура по рисуване и музика", обявява в интервю за "Монитор" Сергей Игнатов, министър на образованието.Хе хе хе хее е е...Да не би отрочето ти да го няма никакво по математика,бълг,химия, физика и затова да искаш матура по рисуване и пеене та с тези предмети да влезе във ВУЗ и да учи за доктор? Еле пък като дръпне една чалга пред комисията-шестицата му е в кърпа вързана...Ама то стремежа да изпъкнеш с нещо е голямата работа...

62

бай Иван

преди 12 години

Убава булка...

61

леко гневен

преди 12 години

Стига с тая Кунева бее!!Дайте нещо за Кардашиян по-добре!P.S.Ама гледайте да е за Ким, че за роднините и не ме интересува!

60

Анонимен

преди 12 години

Вълчев, не се излагай, бургазлия си все пак!

59

Рекет

преди 12 години

Хайде сега, родителите, приготвяйте пари за частни уроци на децата и по рисуване и пеене! Иначе отиват директно в техникума по хигиенизиране на улиците!

58

Ван Гог + Моцарт

преди 12 години

Ако Сергей Игнатов и кабинетът му не излязат до месец с голяма художествена изложба плюс симфоничен концерт в тяхно изпълнение, да считаме, че са си подали оставката!

57

Анонимен

преди 12 години

Матура по рисуване и музика? Добре ли сте там, в министерството? Значи ще разваляте дипломите и ще снижавате успеха само защото детето няма слух и дарба за рисуване? В тази област всичко зависи от дарбата Божия, а не от старанията на ученика. Министър Игнатов може ли да нарисува натюрморт? А заместниците му различават ли ре мажор от си бемол?

56

Анонимен

преди 12 години

Само не разбрах, как Кунева беше независим кандидат за президент след като през цялото време си е била член на НДСВ? Сигурно и тя като държавните администратори със свои компании, хем е там, ама хем не е! Извинете г-жо, но ние НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!

55

Анонимен

преди 12 години

Бастаааааааааа

54

прасчо

преди 12 години

Жена,която крие името Пръмова.....има далеч по-страшни неща за криене...Може да е баба итка,ам аз и вярвам,колкото на Гоце и Дмитриевич......Просто поредната маша,която трябва да върне Големия Червен Дървояд на власт......

53

Анонимен

преди 12 години

Мамка му, навремето нямаше да мога да изклася, щото не мога да рисувам, нямам дарбата по дяволите.И нотите не познавам.Пълен *** съм.Двойкаджия.И като не изкарам матурата по пеене и рисуване няма да мога да кандидатсвам за висше поради слаб успех.А имам дарба на техничарче, ама това пеене мам ка му..........Проводниците и те искат да им пея, ама няма как да стане щот с двойка не може.Абе тез писюнгери наред ли са, там в министерството!??!!!

52

high

преди 12 години

Тоя лузър, който с корупция и некадърност превърна образованието в машина за правене на пари на няколко комунистически и рушветчийски издателства, който докара училището до пълна анархия.***- има ли луд, който да им вярва????!

51

до 57

преди 12 години

Тя не е кьорав,а крадлив и нагъл "бабаит",чийто подписи в ЕС ще висят и на праправнуците ни!За едния пост и власт това нещо е готово да продаде и майка си!Завръщането на лукановизацията-това е тази .....!

50

Анонимен

преди 12 години

Комунистически ДЗВЕР !

49

миро

преди 12 години

и двамата са използваци,мушитрънки

48

ДядоIT

преди 12 години

я БАБА-IT :D

47

ФизкОлтурник

преди 12 години

а по физическо няма ли матура......