247

Анонимен

преди 12 години

Значи Станишев е добър премиер, защото по негово време пенсиите се вдигнали с 20-30 лева? По тая логика най-добрия премиер е Костов, щото вдигна заплатите и пенсиите 10 (десет) пъти - около 1000%. :-)

246

Анонимен

преди 12 години

TIKVO shestiti 8-mi mart

245

ГЕРИ

преди 12 години

Точно по Нова година убеждаваха пенсионерите, че няма пари за пенсии, а всеки божи ден се говори кой какви бонуси е взел и кой какво ДДС е източил. Защо си мислят горе управляващите, че някой им вярва?! На никого вече не вярваме.Тези, които си самоназначиха бонусите ги били заслужили, защото много били работили. Добре, нима леля, чичо, стринка и пр...не са работили през тия години, през които сега управляващите дори не са били родени? Лелее, горко на 30 и 40 годишните след години.Бог да ги пази.

244

Марко Тотев

преди 12 години

Върни първо ти всичко което открадна в комбинация с Дянков и след това вземи парите на предишните.Нали властта е в твои ръце,можеш да го направиш.Как могат в Италия да съдят Берлускони за неща от преди 20 год.а тук не може.Няма воля за това.Тук крадеца вика дръжте крадеца.Затова никога няма да се оправим.

243

Распутин

преди 12 години

Бойко е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР от 22 г. насам,който СЕ ОПИТВА да озапти партизаните!Под партизани разбирайте присламчващи се към всяка власт "клиенти",които отиват там ДА КРАДАТ!В България има 100 и повече годишна традиция ДА СЕ КРАДЕ от държавата!НИКОЙ ДОСЕГА не си е мръднал пръста да спре партизанлъка.Напротив,идването на власт се празнуваше с фойерверки!Жив свидетел съм за синовете на Масларката 2005 г. в с.Лозенец, на морето. Където имат хотел - Тарфа бийч. Половинчасова заря! А враговете Борисови е време да замълчат! Колкото повече калабалък правят, толкова Борисов излиза по-силен! Показва РАЗЛИКИТЕ С ПРЕДИШНАТА КРАДЛИВА ***. Като Феникс е...Та докато Бойко води такава политика(доста умело и популистки,между другото) той НЯМА АЛТЕРНАТИВА! И ще печели избори колкото си поиска, и докогато си иска. Въпросът вече е може ли да постигне КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО на следващите избори?

242

Анонимен

преди 12 години

Върнете парите, дайте ги на болните и пенсионерите!** Не вярвам! Тове връщане е преместване на пари от единия джоб в другия.

241

РЕЙТИНГА СИ.

преди 12 години

МУТРИТЕ ПЛАТИХА,ЗА ДА ВЗЕМЕ БОРИСОВ ВЛАСТТА,С ЦЕЛ ДА ДООГРАБЯТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ ДЪРЖАВНАТА БАНИЦА.А ТОВА,КОЕТО ОСТАНА Е СЕРИОЗНО ПЕРО,КОЕТО НЕ СЕ ПИПА ДО ПОСЛЕДНО- ТОВА СА ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ, ГАРИТЕ,ЛЕТИЩАТА,ПРИСТАНИЩАТА,БУЛГАРТАБАК,КОЙТО Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ОТРАСЪЛ,КРЕМИКОВЦИ,ЗАРАДИ СЪОРЪЖЕНИЯТА И ЗЕМЯТА МУ ПР.БОКО ПРОДАДЕ И ПРОДАВА ВСИЧКО ТОВА,ОТ КОЕТО СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА НАЙ-БЛИЗКИЯ МУ КРЪГ МОШЕНИЦИ,КОИТО ВЕЧЕ НЕ СИ ЗНАЯТ БРОЯ НА ПАРИТЕ,ДОКАТО НАРОДЪТ ГЛАДУВА И МИЗЕРСТВА.А БОКО СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ

240

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 12 години

КАКТО БОРИСОВ КАЗА В ИНТЕРВЮ ЗА ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ТОЙ Е ПОПУЛИСТ И НИЩО ДРУГО ОСВЕН РЕЙТИНГЪТ МУ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА.МИСЛИ ЛИ НЯКОЙ,ЧЕ МУТРАТА Е ИСТИНСКИ ЗАГРИЖЕН ЗА "ПЕНСИОНЕРИТЕ,БОЛНИТЕ" ИЛИ ОТНОВО РАЗЧИТАЙКИ НА ТОТАЛНОТО ИЗПРОСТЯВАНЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ,ТОЙ ЩЕ СИ КАЧИ РЕЙТИНГА С ТЕЗИ ПРИКАЗКИ, А ТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТОЛКОВА БЕДНИ,КОЛКОТО ТОЙ ГИ НАПРАВИ.ЗАЩОТО ТОТАЛНАТА МИЗЕРИЯ В ДЪРЖАВАТА Е НЕГОВО ДЕЛО.ТОЙ РАБОТИ САМО ЗА СЕБЕ СИ И УЛТРАБОГАТИТТЕ СИ АВЕРИ- МУТРИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ КАТО НЕГО.

239

Анонимен

преди 12 години

На предишните морала го разбрахме одавна.Но те поне вдигнаха заплати и пенсии.А къде е вашия морал, бе?Нали за това ви избрахме.Защо ни излъгахте,че сте по-морални от другите?Защо цените на храните,ток,парно и всичко за каквото се сети човек непрекъснато вървят нагоре,а вие нищо не можете да направите.Не можете за нас,но за вас може.Прибрахте десетки и стотици хиляди,а някои дори станаха милионери чрез подставени лица.И резерва стопихте,затова ще видим индексации на кукуво лято.Наглеци!

238

Анонимен

преди 12 години

***,всички те разбрахме,че си мъжка к...а!Въртиш се,както ти изнася!Марш *** в забвението!МАСАЖИСТ на уши!

237

Анонимен

преди 12 години

Прави ми впечатление,че ТИКВИТЕ са станали днес рано!За да не можеш да спиш,значи нещо не е наред !хахахахахаха ОСТАВКА!

236

Анонимен

преди 12 години

-Царя е гол !Едно дете извикасочейки със пръсти напреде се натика -Царя е гол !Някой повторитихо и страхливои спря да вика браво -Царя е гол !обади се третипосле четвърти, петии каза-детето е право -Царя е гол !ревна тълпатазаляна от смяхтропайки по земята А Царя вървешедоволен пред тяхдоволни вървяхаи царските хора Пак стана зрелищеномерът отново минаВервайте той обещано с Дела се размина И никой от тиядето се кискахаи дето се смяхавзор не обърна да види встранида види назадче всички са голии креят от глад А Царя смирене сит и обути много богати много надут

235

Трухчев

преди 12 години

Безсрамни ***, и това ли стана форум на крадците и лъжците? Какво построи Станишев? Падналата козирка "шатра" на централна жп-гара в София? Или разрушеното вече летище в Пловдив? Или ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО? Или Цанков камък? Какво точно направи Станишев, освен наследство от задължения за плащане? Тунел под Шипка или "...три първи копки, и един БАИР..."? И Станишев ДОСТОЙНО продължава "Работническото дело" на Виденов!

234

Гичка

преди 12 години

Браво на Станишев! Вдигна двойно, пенсиите и заплатите, 8 млрда резерв остави, заслужават си бонусите!Като искат герберите да сравняват това:Eдните взимаха и пълниха резерва, другите взимат и празнят резерва! Едните увеличиха пенсии и заплати двойно, другите замразиха пенсии и доходи. Едните намалиха външният дълг до рекордни стоности другите, увеличиха за пръв път от Виденов насам външният дълг като вземат заеми под формата на ДЦК! Едните намалиха безработицата до 4% другите увеличиха безработицата до 12%!

233

Главен популис

преди 12 години

Боже, Божкееее за сметка на болното дете Пи-АрОня ден гледам по телевизоро как Тиквов си прави Пи-Ар и е довел болното дете в Мин. съвет за да му каже пред камерите, че му дава държавни народни пари за лечение и чрез болното дете да заклейми бившите колко са лоши ...... Накара децата да му благодарят пред медиите!!!!! ..... Ама те лошите увеличиха двойно пенсиите, оставиха 9 млрд. резерв, намалиха външен дълг, та и да са взели бонуси простено им е........А тея сегашните убавци, според Григор Лилов в предаването на Милен Цветков каза , че администрацията е взела само за 2011 година 116 милиона лева. . . !!!

232

Анонимен

преди 12 години

Боце к'о става бре? Нали обещаваше:Досиетата в интернет, възможно най-бързо... к'во стана!?! Олигарсите в камионетки... к'во стана!?!ЛЪЖЛьО!

231

от некъде си

преди 12 години

"Аз не искам БСП да върне 7-8 милиона за 4 години, които е взело, защото според мен, те са ги заслужили - над 10 милиарда здравен и фискален резерв, най-нисък външен дълг, ежегодно увеличаване на пенсии и МРЗ! Както в една фирма при добри резултати се раздават премии, така е и с държавното управление. Ха, сега Бойко, искам да върнете 118-те милиона, които си краднахте за 1 година, милиардите от фискалния и здравен резерв, които изхарчихте незнайно как, безотчетните по 2500 лв. в пликчета за гориво и представителни, които си вземате... Държавата е в отчайващо състояние, по-зле не може и да стане, щом се каните да сложите ръка и на парите от Сребърния фонд! И всеки друг, който твърди друго, е или платен драскач, или все още заблуден гербераст!"

230

Гичка

преди 12 години

На по тея гейбърски мамини убавци /бонусисти/, Маслайркова изглежда светица.....а тя може и такава да си е, като се знае кой я обвинява....

229

Главен популис

преди 12 години

Л.Местан е душесмутен от апартаментите на ЦветановГ-н премиер, преди да поставите въпроса за хонорара на опозиционни лидери, които никога не са били на каквато и да е длъжност в изпълнителната власт, поискахте ли от най-приближения си кръг да върнат онези тлъсти хонорари, получени от тях, и с които оправдават необяснимото забогатяване с N-броя апартаменти, например? Или премиерът не е знаел и за техните хонорари, както се оказа, че не е знаел и за бонусите, раздадени от министрите. Последното ни хвърли в истинско душесмущение, в недоумение. Оказва се, че министрите са по-куражлии, по-ербап и от премиера

228

ВИКТОР

преди 12 години

*** трепери и злобее, значи турките добре са го опънале ... значи всичко е на прав път, ша са катурнат мафиотете