12

далавера в софия

преди 12 години

Слънчевите панели са слаба работа. Тоя Диков ще каже ли какви комисионни взема , та да не се напъваме да го слушаме. Градът е застроен по най- невъзможния начин. В гетата няма как да се разминат двама души, а за коли да не говорим. Центърът е в ужасно състояние, а той тръгнал да ни казва за климатиците. Ясно, взема комисионни от топлофикация.Далавера е да работиш при Фъндъкова. Жената нищо не разбира и всеки си краде на воля- то било председател на СОс, то главен архитект.

11

!!!!!

преди 12 години

Що не сложат по една перка на всеки балкон и г-на да ходи да им духа?То бива лобизъм бива ама тези граници нямат!

10

Анонимен

преди 12 години

saniraneto e goliama dalavera za miliardi efekta e nylev .celta e ili da vi saborit jilishtatata ili da vi dadat kredit ot banka 20,000 hil.leva i da si plashtate,cialata rabota e zarobvane ot kapitalizma da ste zavisimi robi kato krepostni seliani da ne shavate kato ima da davate.

9

Анонимен

преди 12 години

е нормално за какво иначе Андрей Иванов е в СОС толкова време. поне да успее да уреди някакъв дял и за неговите компании.

8

Анонимен

преди 12 години

Днес отидох да си платя сметката на топлофикация в касата на кв. Гео Милев.За мое голямо учудване установих сградата си е същата, табелките на топлофикация също. Изненадата беше още един нов посредник. Касата вече не е на топлофикация а на Браво инвестмънтс.Компания за плащане на битови сметки Значи затварят и касите вече. Интересно защо никъде нямаше индикация за това.

7

До #1

преди 12 години

Как откъде?! Получаваш креди с префернциална лихва поне 10%. Щом не сте взели до сега доброволно ще ги вземате административно. Обезпечението е апартамента, След което на улицата. Митряла живеещ под наем е по-послушен!

6

wasd

преди 12 години

Както казва Диков - сега му е времето. Нали брадчед му има фирма за волтаици, а комшията за саниране. Произведения ток естествено е за износ, нали българите плащат като попове ток, че и на *** даже. Саниране и соларен панел - струва колкото апартамента, скока на данъка да е 100%

5

lyka

преди 12 години

TOIA BORISOV NI SASIPA V KRIZA SA DA SANIRAME SVALI MI KOZATA OT GARBA PARI NAMA ZAPLATI NE RASTAT GLAD HORA SE SAMOYBIVAT AZ SE IZVINAVAM NA VSI4KI BALGARI 4E GLASYVAH ZA PARTIA GERB

4

Анонимен

преди 12 години

Аз не знам до момента, който и да е обикновен човек, дори и да има пари, да е успял да се пребори с бюрокрацията в България и да си е монтирал слънчеви фотоволтаици или малък ветроагрегат, за да намали поне малко зависимостта и сметките си към енергата - така както е в Германия или Австрия примерно. За големите мошенници инсталиращи с декари мисля няма смисъл да говориме дори, но на обикновенните хора всячески упорито се пречи.

3

Анонимен

преди 12 години

Разликата между папагалите и медиите - папагалите повтарят някои звуци и думи, медиите повтарят всичко и почти винаги добавят по нещо свое, понякога и чуждо, ако им се плаща...сега остава да цитирате "закон за задължително саниране, монтаж на ветрогенератори, слънчеви и лунни панели за всяко домакинство". Може да се помисли и за индивидуални пречиствателни станции, както и лични мини заводи за преработка на отпадъци. Който няма възможност - конфискация на имуществото и общественополезен труд!

2

Анонимен

преди 12 години

Може! Ако общината ги постави безплатно! Част от хората едва съществуват ,вие искате саниране и слънчеви панели да ви плащат??? Че да завишите и данъка на жилищата после...Сега ли е времето точно за тия кражби?

1

Анонимен

преди 12 години

Ха да ни е честит ток по 20лв. но за това екологичен да дрънка. явно тея сгради ще са първенци по скачащи от тях самоубийци.