51

СмаХнат

преди 12 години

Който се е пробвал да взема пари по тези програми знае какво се казва бюрократщина, и много малко е процента на отново кандидатствали. По-добре лизинг или кредит отколкото ОП. Бойко да си гони общините да усвояват - бизнеса има нужда законодателни стимули за да работи.

50

Иванчо

преди 12 години

Хайде де! Нали бяхме сред първите по думите на Дянков.

49

Анонимен

преди 12 години

ami davaite da gi otkradnem de ,tva sa pari za kradene.

48

Анонимен

преди 12 години

Вижте само кой разпространява данните,Ивайло Калфин,имам някакви спомени че този мишок наскоро взе участие в нещо,аааааа сетих се,загуби изборите за президент,значи е позаздравял от боя който яде и пак започна да надига глава,ей това тия от БСП нямат отказване,стана за срам пред цяла България и още има очи да дава изявления и да прави коментари!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 12 години

Опааа, нали бяхме първенци.

46

6666

преди 12 години

Пълни глупости на квадрати!При тези палшоци дето ни управляват нищо не може да се случи.Само простотии раждат тъпите им глави и народът ще става още по-беден.Народее , ама много си ***!

45

ani

преди 12 години

Пълни глупости! Нашето слънце каза, че сме винаги първи! И..по- важното е , че другите трябва да се раняват с нас- по /без/доходи, /без/работа, /без/ паричие...но и по агресия, лъжи, преливане от пусто в празно...и най- вече по нарцисизъм.

44

гица

преди 12 години

трябваше да почнете с пояснението ,че информацията е от другаря калфин за да не си губя времето с опити да вниквам в написаното!

43

ОБЕЗВЕРЕН

преди 12 години

ПОСЛЕДНИ НА ОПАШКАТА,НО ПЪРВИ ПО КРАДЕНЕ

42

бачкатор

преди 12 години

Комунистите национализираха България след 1944 година.След псевдопреврата,който си спретнаха приватизираха национализираното и трудът на хората през комунизма.Сега имат парите и могат да участват с 20% в проекти от Еврофондовете и да прилапат милиони,които пак народа и децата му ще връщат.Обикновеният човек няма достъп до фондовете,защото е с празен джоб и длъжник на банките .Комунистите претоплена храна не ядат-изхвърлят я,а народа рови в контейнерите за да открие" четерилистната детелина."

41

Мина

преди 12 години

Как така на упашката сме по усвояване на европари. Борисов само с това се хвали, че усвоява европейскити и строи магистрали и то много голяма цели 19 км. А пътищата в страната са дупка до дупка, сигорно има пътища от Живково време не ремонтирани. А тая магистрала е най-скъпо струваща до сега. Ето така Борисов ги усвоява, къде ли отиват...Народът е беден, едва преживява, а той лъже че уж гради България, гради ама друг път, я вижте какво прави Литва, а ние пак на опашката, аман от такива управници

40

бренеке

преди 12 години

Калфин,Кал-фин.Хвърляш кал с финес срещу Герб.Не,че съм много доволен и от Герб,но от твоята комунистическа партия съм отвратен,поради манипулациите и плоските лъжи, с които поддържаш тонуса на наивния си електорат.Върнете откраднатите пари на хората,за да могат да се включат в Европроектите със своите 20 % самоучастие.Хората са обезверени и не вярват вече на партии и ЕС,защото са задлъжнели към вашите банки.

39

ГЕРБераст

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ...

38

dkf

преди 12 години

#35,истината е, че сме на опашката по усвояване. В последните 2 г. има известен напредък, но като цяло сме зле. По-зле, отколкото го представя мутрата. В негова защита (пу-пу! - пепел ми на езика) обаче трябва да отбележа, че основната част от вината носи предишното правителство. Лошото е, че ГЕРБ не ускориха процеса на усвояване, колкото се очакваше от тях.Накратко: мутрата се хвали повече, отколкото е реално свършената работа.

37

Бъни

преди 12 години

Ние сме богати на нас кинти не ни трябват . От нови работни места нямаме нужда . Само стригане му е майката .Абе ШЕБЕЦИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ 3 КОАЛИЦИЯ И ГЕРБ ? Да ви кажа че ония крадяха и го деляха на 3 а тия крадът и хранят неколцина пишман депутати . ГОЛЯМО ВАЖНО ЧЕ ЩЕ ДАДЪТ ПАРИ БОРИСОВ ЩЕ АСВАЛТИРА С ВАСКО ЧИРЕПА И ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ТРАСЕТО НА ПАРИЖ ДАКАР като асвалтират всички магистрали у нас . Аиде маимуните ходум марш към урните да гласувате за Бъфи Тиквоф ,Цецо Лажецо и Мони Лудото иха

36

зъл

преди 12 години

Глупости! Аз на кой ще вермам на некви измисленяци от ЕС или на премиера Слънце, който казва, че усвоявал наред и даже скоро лунната пътека по морето щел да асфалтира. Ама ха, това е компромат!

35

IVO

преди 12 години

DOBRE DE KALFIN VIDIAXME GERB A TI KAJI SEGA NA NAS PROSTITE VIE KOLKO BIAXTE YSVOILI CHE MAI IMASH DEMENCIA

34

ebloo

преди 12 години

dago lapate na *** haha turci mrasniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

33

112

преди 12 години

Колеги стана ясно къде са 1.4 милиарда от резерва на НЗОК за магистрали и други " значими " обекти на които Борисов трябва да режи лентички и да се показва.АКО ЕС НЕ ВЪЗТАНОВИ ПАРИТЕ ПОРАДИ НЯКОЙ НАРУШЕНИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТИТЕ. КАКВО ПРАВИМ ЗА БОРИСОВ И МС ИМА БОЛНИЦА " ЛОЗЕНЕЦ" А НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДА МРЕМ

32

$

преди 12 години

Това за 2007 година ли е? Не е. И какво се е променило тогава? Само локумите по-дълги....