58

к

преди 12 години

Строят с парите на работниците.Много има които не могат да си вземат заплатите от така наречените работодатели-мутри.

57

!!!!!!!!!!

преди 12 години

КЪМ 54 ,БРАВО АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ 15 ГОД. ЖИВЯХ В ГЪРЦИЯ И БЯХ И ВЪВ ВРЕМЕТО КОГАТО СТРОИХА МАГИСТРАЛИТЕ 2000 ГОД. БЕШЕ РАЗКОПАНА КАТО ГРОБИЩА,ТОГАВА ВЛЕЗЕ И ЕВРОТО ,И СЛЕД ОЛИМПИИСКИТЕ ЗАПОЧНА ДА СЕ ЧУСТВА КРИЗАТА.ГЪРЦИЯ Е ПАРАДОКС-БЕДНА ДЪРЖАВА БОГАТ НАРОД!

56

анонимен

преди 12 години

Една добра новина !

55

неам нерви

преди 12 години

Абе как не ви писна на дежурните от Позитано само едно и също да бичите в този форум денонощно. Изобщо не съм фен на ГЕРБ и ББ , но за пътищата, евала !!! Само платени драскачи могат да отрекат очевидния факт , че магистралите стават , че метрото в София е в пъти повече от предишните управляващи и всичко тава в тежка международна финансова криза . А при Станишев , Доган и Сакса какво беше -Батко и Братко , Цанков камък , Големия шлем ... все нагли болшевишки обири !!!

54

Анонимен

преди 12 години

дай да изберем теб за премиер, като си толкова ефективен?

53

Анонимен

преди 12 години

С толкова пари някой некорумпиран премиер щеше да построи 10 пъти повече магистрали и за 2 пъти по-бързо. Борисов използва политиката, за да финансира близки до ГЕРБ банки и фирми. Цената ще я плащат бедните и бъдещите поколения, както стана и в Гърция сега.

52

Playa

преди 12 години

ГЕРБ поне си спазват обещанията за Инфраструктурата.Кога от началото на тая Демокрация някой проект е ставал предсрочно ???По времето на Костов и НДСВ нямаше пари една улична лампа да и се смени крушката......

51

Анонимен

преди 12 години

LE LE UJAS KATO 4UQ 4E NESHTO E PRESRO4ENO I PORANO 6TE BADE PUSNATO ME OBHVASHTA PANIKA V BG TOVA GOVORI 4E E PRETUPANA RABOTATA I LIPSA NA KONROL A LIPSATA NA KONROL =KORUPCIQ

50

Анонимен

преди 12 години

tova e dobre

49

Анонимен

преди 12 години

BOKO TIKVATA PALNI NA TURCITE DJEBA I LIPSA NA VSQKAKAV KONROL EVALA NA TURCITE LIPSATA NA KONROL I KORUPCIQ 6TE E TAKA

48

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ пълнят джоба на милионерите със строителни фирми като замразява и орязва пенсиите и заплатите.

47

Анонимен

преди 12 години

Правителството да вземе мерки за охрана защото другарите в момента злобеят и нищо чудно да почнат да взривяват и други подривни дейности с цел дестабилизация!!!!!!!!

46

ГЕРБер

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ!;)

45

Анонимен

преди 12 години

За периода, за който ББ ще направи 68 км, Царя и Станишев направиха 50 километра магистрала Плодовитово - Стара Загора, 30 км Бургас - Карнобатна и една много голяма част от магистрала Марица. Така че за магистралите не виждам за какво се дуе ББ и защо му се прави ЕВАЛА!!! Не е направил нищо повече от останалите, само сряза лентата на част от Марица!

44

Анонимен

преди 12 години

по - добре недйте да я пускате предсрочно. Да не стане както с мостовете, които се напукаха и течат, но защо ли нищо не съобщават по новините.

43

Йй

преди 12 години

даже и нещо да се забави , колко да се забави 1 година ? 2 ? въпреки че не се бави , а става даже по-рано .. а преди това ? 20 години ли се бавеха нещата че не помня добре ; )

42

йй

преди 12 години

само доста объркан човек психически , може да почне да плюе , когато новините са добри ... вие сте ограничено черногледа челяд ;) успех в живота , но с този начин на мислене , няма да стигнете далече бейбита : )

41

до 41 - Панталей

преди 12 години

ЩЕ ХОДИМЕ, ЩЕ ХОДИМЕ... НЯМА ДА СЕ ВОЗИМЕ. :-)))))))))))))))))))))

40

Анонимен

преди 12 години

Ама Бойко каза ,че през 2012 ще ходиме на море по магистрала!А тук пише,че ''Пусковият срок на трасето "Ямбол-Карнобат" (лот 4) е януари 2013 г., като е договорено изпълнителят да бъде готов с първите 16 километра още през лятото на следващата година.''Май пак шменти капели нещо?

39

anonimen

преди 12 години

samo predsro4no puskat i posle predsro4no stavat dypkite