47

иванов

преди 12 години

Ами вие имате граждански свободи и канализация на село? Яз живях в 70-е години на село в Русия и се кыпих в ванна , ако знаешь какво е това. В 90-е година във българско село не намерих нито водопровод вътре в къща, нито канализация , нито обзавеждане,/пода в къщата от бетон/, нито отопление, до къщите дори градинки нямаше освен так там дива кисела слива. Браво , че знаешь как живеят Русия на село.

46

До 49

преди 12 години

Ха ха, тя "Арабската пролет" вместо да иде там, където я насочва Обама, взе че отиде в САЩ. Де го чукаш, де се пука - някой подклажда огъня другаде, а му се пали чергата.Явно много им е на ниво демокрацията в САЩ, та се появи "Окупирай Уолстрийт" и в "най-демократичната" държава в света, се наложи да громят собственото си население, което протестира

45

До 49

преди 12 години

А ти джудже на интелекта, ти каква съдба имаш?Я се огледай каква съдба имаме всички българи и помисли за себе си.Лишават ни от исконни права, натикаха ни в миша дупка и в "прехода" измряха толкова хора, колкото не са измирали през войните....

44

Анонимен

преди 12 години

джуджетата в кремъл ще имат съдбата на кадафи - арабската пролет стигна до москва

43

Патриот

преди 12 години

2-3-4 хиляди за колкото стигнат парите на Сорос сега и другите 'правозщитни организации ' парвани на ЦРУ ,малко но от сърце дет се вика!

42

Анонимен

преди 12 години

Тоест платените американски агенти са само стотици?Тоест те са нищожна част от населението?Тогава от какъв зор ни занимавате с тях, освен ако не се занимавате с антируска пропаганда?Тук в България, в момента протестиращите против ГЕРБ и г-н Борисов са стотици, дори хиляди пъти повече. Защо не се захванете с анализ на това събитие, вместо да ни будалкате с нещата в Русия? Там миналата година същия този Путин вдигна петорно пенсиите и 1,67 пъти заплатите. За 2012 по план +25%

41

Анонимен

преди 12 години

Щом Асошиейтед прес казва 10 хиляди, значи са били 5 хиляди. И да са 10 хил, за 10 милионна Москва това е като да събереш 100 човека на площада пред Ал. Невски. Гоуема опозиция, нема що! хахаха!

40

Митя

преди 12 години

Хаха... шепата реститути и проамерикански *** на Явлински и Немцов са руският еквивалент на псоледните мохикани на Костов у нас. Както Костов може да изкара 200-300 пенсии на митинг, така и руската "опозиция" може да вдигне 5-6 хиляди да врякат под прозорците на путин Отвсякъде бита карта, ама се опитват да си заслужат разкладката от Сорос или ЦРУ.

39

Анонимен

преди 12 години

САЩ СА МНОГО "обезпокоени" че дамгосания горбачов не можа да победи ПУТИН ,които изкара страната си в първите две места на икономиката в света.

38

БАЧКАТОР

преди 12 години

Близо 400 комунисти излязоха да протестират срещу Путин? От над 8 -милионен град само толкоз ли червени останаха . По-добре да не бяха излизали да се излагат:)))

37

Анонимен

преди 12 години

Това са 1000% провокатори от вън Р У С И Я.

36

Анонимен

преди 12 години

Скотове сте вие, невиждате кой ви опоска държавата ама Руснаците ви виновни. 22 години още ви правят на маймуни с комунизъм, тероризъм и незнам какво още. Като сте толкова велики и отворени що не си зададете въпроса, защо сме най-бедните, защо всичко е разруха, защо ...А да, Руснаците са ви ограбили...Жалки полу-*** сте.

35

Анонимен

преди 12 години

Ало, "демократите" много сте кресливи бе, дразните с граченето си. Вие докато не вземете лопатата у главата нема да мирясате да грачите. Гладни въшки.

34

до 36

преди 12 години

Не говори лошо за турците, защото точно твоята партия БСП си има турски клон - ДПС

33

Анонимен

преди 12 години

Ох колко турци и нещастници дето плюят всичко славянско има тук....Кой ви плаща бе клоуни..Крепостни селяни, бедяци...Алоооо, вие май никога несте били в Русия охлюви. Идете в който и да е голям град сега да ви видим колко сте богати и отворени. Има да ви гледат презрително какви *** сте и само гледате ол инклузиф да има щотото сте ***. Няма Българин да мрази Руснаци, всички плюещи са турци и провокатори на заплата...Те и *** са на заплати..

32

до Позитано 20

преди 12 години

ДРУГАРИ ИЗПЕДЕРАСТЕНИ ***,ДОБРЕ ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА И ВИЖТЕ, ЧЕ КОГАТО УПОТРЕБЯВАТЕ ИЗМИСЛЕНИ ХИПЕРБОЛИ КАТО: - ПОЛИЦЕЙЩИНА - ГЕНОЦИД - ДИКТАТУРА ВСЪЩНОСТ ТЕЗИ ИЗПРАЗНЕНИ ПРИ ВАС ОТ СЪДЪРЖАНИЕ ДУМИЧКИ ВАЖАТ ЗА ХОРА КАТО *** КОМУНИСТА, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ЗА ГЕРБ И БОЙКО, ПРИ КОЙТО ИМАТЕ СВОБОДА ДА ГО ПЛЮЕТЕ, ПРОТЕСТИРАТЕ И ПРАВИТЕ КАКВОТО ПОИСКАТ ДОЛНИТЕ ВИ ИЗПЕДЕРАСТЕНИ ДУШИЧКИ. ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА, ВЪПРЕКИ ЧЕ СТЕ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ПО НАТУРА...

31

ronin

преди 12 години

В България е същия режим, положението е по-зле от Русия, но народът си мълчи, не протестира.По-големи *** не съм виждал!

30

Анонимен

преди 12 години

скоро очаквайте и в бг да стане така, стотици смачкани след протест срещу правителството.

29

qze

преди 12 години

руасснаците имат едни от най-дебелите глави, също като електората на бсп.

28

Анонимен

преди 12 години

Славянска му работа.