64

коко

преди 12 години

Партия ГЕРБ е водещата партия и ще си остане водеща!

63

ив

преди 12 години

ГЕРБ ще победят на изборите. Хората харесват Плевнелиев и Попова и ще ги подкрепят!

62

Анонимен

преди 12 години

Вината за безредиците не е в ГЕРБ, разбира се. По-важното в случая, обаче, е, че хората разбират и правят разлика! Точно затова те отново ще гласуват за Плевнелиев на балотажа!

61

MiroCvetkov

преди 12 години

EI , ne znam koi kakvo si misli ama ako edna partiq vzeme vlasta po dobre da skachame ot visoko s nadolu glavata koqto i da e tq nito GERB nito BSP ne gi e grija za Bulgarskiq narod vseki si pere parite proumeite go sprete da glasuvate i da si mislite shte bude po dobre Nqma da bude nikoga ne e i nikoga nqma da stane po dobre za jivot v Bulgariq dokato uravnicite se izbirat ot negramotnite babi i mrusnite *** koito sa lansirani !!!!!!!!!!!!!!!

60

анонимен

преди 12 години

Плевнелиев няма за какво да се притеснява ,в неделя ще спечели втори тур

59

до 58

преди 12 години

БСП създадоха ДПС. Няма подобен прецедент партия или "движение" на етническа основа да диктува политическите процеси в която и да било държава по света. Отива си БСП и с него си отива сателита му ДПС...или май вече е обратното...Крайно време е Абсурдистан да бъде ликвидиран и всичко ще си дойде на мястото.

58

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е бсп да бъдат изринати от българската политка.Българите трябва да го осъзнаят!Тази партия с кадрите си не е направила нищо градивноза страната ни последните 20 години!

57

elinor

преди 12 години

Каквото и да си говорим, БСП няма интерес да идва на власт. точно сега, когато би трябвало да чисти собствените си повърни.По-добре е някой друг да обере парсата...:D

56

тъп

преди 12 години

да живее,БКП(БСП)

55

elinor

преди 12 години

Това показва, че и децата разбраха, че истинският преход още не е свършил, а ГЕРБ има честта да оправя бакиите и да рине Авгиевите обори на всички предишни "големи политици". Негативите, трупани с годините не могат да се оправят за един мандат, и са нужни крути мерки и здрава ръка. п.п. За сведение на заклетите бе-се-па-ри, които изглежда коментират основно статии в тоя сайт, съдейки по минусите, които получават постовете ми в подкрепа на ГЕРБ- аз съм личност без политически пристрастия.

54

Нели

преди 12 години

Разбира се, че ГЕРБ ще останат на лидерската позиция!

53

jon

преди 12 години

Ама и във форума е като на изборите, хората от селата, неграмотните, ***, те са главните избиратели на БСП. Поне сега това се потвърди и официално. На хората от селата им е простено, че са възрастни и гласуват на база мили спомени.

52

гледащ

преди 12 години

пишете сипък в неделя - плевнелиев хоп и президент не че има значениеважното е чехората без значение кои гласуватбез значение и какважното е че бат серго збогома ще гласува срещу не и запък че има хора дето ще викат за него е без значение щото са толкова грамотни като него щото като него се срамуват и т.н.румба дори на макро равнище да си прав няма как да стане щото БВП няма да излезе справка всеки учебник не че са кой знае какво ама по тях изпитват и по тях готвят бюджета лошо братле

51

Анонимен

преди 12 години

Въобще не си в час девойче. Изборите са манипулирани. Трябва да не са анонимни , да се знае кой за кой е гласувал. И да може да бъде преброено от всеки. А не както сега пълна тайна за всички, и само няколко човека да боравят с вота ни. АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ. ПИШЕТЕ МЕ ДЕЗЕРТЬОР.

50

gogo

преди 12 години

до 41 не са глупави всичко е направено нарочно зада има ниска избирателна активност и да се случи случващото се в момента. Такива са указанията.

49

ZLA

преди 12 години

Жива да не бях!Какво доживях!Пак имаме "вся власт советом"!Така ще е ,защото вие,които бяхте против ГЕРБ,спахте в къщи и не отидохте да дадете един глас против тях!Всички знаехме,че Светльо няма да спечели,но поне взехме малко от гласовете "за" ГЕРБ.Сега ще видите "кон боб яде ли!"

48

do 47

преди 12 години

Първо си неграмотен (не се пише Боко, а Бойко), второ - ако простите са гласували за ГЕРБ, тези дето са гласували за БСП какви са тогава? Сигурно са *** да гласуват за абсолютни крадци и убийци.

47

работещ

преди 12 години

Ако горното писание отразява вярно написаното в "Иконъмист", значи се потвърждава съмнението ми, че това списание отдавна вече е гола вода и разчита САМО на местни, в случая - български, разбирачи. Драсканицата е повърхностна, но основният извод - че повечето (или поне много) българи си харесват управлението, изглежда ТРАГИЧНО ВЕРЕН. Няма нужда да ми го пише британско списание с международен екип, аз и сам го виждам - ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ ХАРЕСВАТ СЕЛСКИТЕ ХИТРЕЦИ БОКО И ГЕРБ, ВИЖДАТ СЕБЕ СИ В ТЯХ!

46

Анонимен

преди 12 години

Браво 43 ! Имам 1 въпрос: предателството национална черта ли е или само на някои прослойки.Няма потенциал ама от Брюксел ще ги научат. На чий гръб ще се обучават?

45

rumen221

преди 12 години

ДЕБАТ ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИ?(от който да направим избор) НЯМА И НЯМА ДА ИМА, защото всички днешни партии (включително и БСП) имат една и съща идеология СВРЪХ-СВРЪХЛИБЕРАЛИЗЪМ(идеологията на свръх-богатите). Всички те мразят народа си, работят само за себе си и срещу българския НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ!1. Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни - "Социалния минимум" е 686лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв.ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!! Това означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в социалните системи!!! - За още по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба, за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...Което означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в бюджета!!!- При такова ДЕМОКРАТИЧНО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ, което е единственото справедливо облагане, ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЩЕ НАРАСТАТ С 2/3, без сътресения за никого