20

някой

преди 12 години

До: номер 8Да, наистина Георги, както правилно ти предложи номер 10, надявам се че с радост би отишъл в една уредена диктаторска държава като Куба, където ще можеш да се радваш на "чудесната" минимална работна заплата от 6 ЕВРО МЕСЕЧНО!!! Правилно съм го написал: ШЕСТ ЕВРО! Не на ден или седмица, а на месец! Като ги похарчиш през останалото време ще ядеш киселец - както всички останали кубинци.А за Северна Корея не знам колко им е минималната заплата - не казват. Сигурно е дъжавна тайна!

19

iran next!

преди 12 години

Kolkoto po-skoro prikliu4i operaciata na NATO v libiq+izbiraneto na prezident republikanec na USA,tolkova po-skoro 6te doide reda i na iran!

18

Анонимен

преди 12 години

И като свърши разследването какво? Ще издадат присъда ли? СМЕШНИЦИ!!!

17

Георги

преди 12 години

N 13-ще започнат да си ги плащат като новата власт лапне банките!

16

Анонимен

преди 12 години

ООН да резследва зверствата на Кадафи и комунистическата му терористична партийна върхушка върху изстрадалия либийски народ! След като се установи истината и след като си изтърпят наказанията всички комунистически изверги от обкръжението на Кадафи И ТЕХНИТЕ ДЕЦА, тогава някой може и да се позабавлява с разследване на убийството на комунистическия терорист Кадафи. Иначе самото разследване би било цинично и нечистоплътно.

15

съд

преди 12 години

За прститутката килъриклинтън-за подстрекателство за убийство!

14

Анонимен

преди 12 години

Убийствена американска демокрация. Петрол, долари и смърт.

13

Бил е убит

преди 12 години

Бил е убит от британски части, съобщиха по Втора германска телевизия. По тази причина НАТО си трае, за да не създаде антибритански настроения!

12

сдф

преди 12 години

Номер 2, защо обиждаш ***, сравнявайки ги с либийците?!*** наш'те *** са направо цвете в сравнение с либийската ***!Кадафито им строеше безплатни ферми, оборудвани, с трактор и т.н. и не успяваше да намери кандидати да ги ползват.Най-тачената "личност" в едно от селата което посетих преди време бе мискинина -просяка който нищо не работи и нищо няма и се гордее с това.Сега ще го видят дебелия, когато корпорациите или ислямистите им вземат петрола и вече ще трябва да работят (О ужас!)

11

До 7 добавен от: реа

преди 12 години

Уж реалист, ама не точно.Какво да ми е жал за Либия??? Роби наричали чужденците си... ми не ми е жал за робовладелци. Жал ми е за Локърби! Жал ми е за нашиде медици! Жал ми е за репресираните либийци! Кадафи си играеше с целия свят. Не е жалко, а напротив.

10

Анонимен

преди 12 години

Георги, като толкова мразиш тези демократични общества защо не се преселиш в Северна Кореа, Куба или Белорусия! Там ще си щастлив граждинин на някой диктатор!

9

Анонимен

преди 12 години

ОНН, НАТО и включително всички български граждани (като граждани на страна членка на НАТО) бяхме съучастници в линчуването на Кадафи...

8

Георги

преди 12 години

Кадафи беше убит понеже не можеше да бъде пионка на така наречените демократични общества.

7

реалист

преди 12 години

Жалко за Либия. Макар и при жестока диктатура,това беше страната с най-добре живеещо население в Африка. А сега не ми се мисли какво ги очаква либийците,свикнали 40 години да им работят "бели роби" както самите те си наричаха чужденците от Европа.А сега ги очакват глад, мизерия, кръвни отмъщения за над 20 хилядите избити поддръжници на Кадафи, племенни войни а и не е изключено и отделяне на част от Либия в отделна държава,а пък и огромната част от "бунтовниците" са крайни ислямисти,та ша рИват!

6

Кирилов

преди 12 години

Ха ха ха!!! Голям смях. И какво ще разследват??? Значи трябва да треснат една присъда на Хилъри Клинтън за поръчител на убийство. Тя май преди няколко дни каза, че го иска жив или мъртъв, но прозвуча като мъртъв или мъртъв.

5

osata

преди 12 години

И какво като има разследване? Ще възкръсне ли? Мирише ми малко на лицемерие и псевдозагриженост, защото още със задълбочаването на конфликта в Либия логически беше ясно, че Кадафи ще бъде убит! Беше въпрос на време, защото той ясно заяви, че ще се бори докрай, но няма да се предаде.

4

Анонимен

преди 12 години

КИЛЪРА БАРДАК МАИМУН ОБАМА НАГРАДЕН С НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР ДОКАЗВА КАКВО СЕ НАРИ4А ПИР ПО СВЕТА,ПРЕДСТОИ НАГРАЖДАВАНЕТО МУ С НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА ПРАВАТА НА 4ОВЕКА ПО СВЕТА .

3

чичо Митко

преди 12 години

Битият бит, ебаният ***...за умрелия да не говорим.

2

Анонимен

преди 12 години

Кога смятат да започнат да ги разоръжават тия неконтролируеми ***.

1

Анонимен

преди 12 години

ООН иска разследване на смъртта на Кадафи...ДА ЗАПО4НАТ РАЗСЛЕДВАНЕТО С КИЛЪРА КЛИНТЪН, МАИМУНАТА ОБАМА И БЕЛИЯ ЕВРЕИСКИ ДОМ .