57

Анонимен

преди 12 години

Edna balgarka, линчуването също е човешко, макар и първобитно чувство!

56

Анонимен

преди 12 години

Щели да го погребват на тайно място:)) И защо на тайно питам аз! Хипотезите се две: Или се опасяват, че много хора след шест месеца ще засипат гроба му с цветя, или просто не са го убили:))))

55

Нефтения

преди 12 години

И като са отишли да не би да е било за да ги изтезават в Либийски затвори ве, господинчо? Не ми говори за далаверите на сестрите, нито за валутата, щото по тяхно време тираджийте и моряците въртяха далеч по-големи далавери, а за партийните "другари" по света още се носят легенди. Хората отиваха да работят - с връзки или не, тогава всичко беше така, вкл. да си купиш касетофон и пералня. Така че не се ежи защото "далаверите" на сестрите не са и най-нищожна част от престъпленията на изверга Кадафи.

54

Galeto

преди 12 години

Chovekat e ubit i nezavisimo kakav e bil prijive ,ne e redno da stavame kato nego,a gavrata s trupa mu e prosto nelepa. Kolkoto do sestrite ni- moga da gi obvinia ili onevinq samo ako sam vidiala s ochite si kakvi sa gi satvorili s decata.

53

Анонимен

преди 12 години

А какво ще кажат тези политици по света, които се прегръщаха и целуваха съвсем доскоро с Кадафи? Тогава не знаеха ли какво чудовище е? Защо не ги интервюират? Всъщност, има истински журналисти, които няма да закъснеят с това.

52

Анонимен

преди 12 години

преди два три дни от този весник прочетох, че г-жа Клинтън при посещението си в Триполи наредила да го убият, за мен е поръчано убийство, не знам какво е платила за изпълнението му не беше написано

51

edna balgarka

преди 12 години

Човечеството тотално се изложи пред собствения си уж човешки облик Не съм анализатор та да знам какви ги е вършил Кадафи - ама нали седеше редом до световни лидери Вчерашните кадри показаха падението на човешкия индивид - отвращение . Съд - да . Присъда - да . Вчера света видя собствената си диващина и простотия

50

Анонимен

преди 12 години

42, и в България има някои носители на орден Стара Планина, които с удоволствие бих линчувал!

49

Анонимен

преди 12 години

Какво разследване, бе? Всички видяха какво стана - хванаха го здрав и читав, пребиха го до кръв и, когато излезе от кадър, вече беше ясно, че всичките там амуджи са обезумели и искат жив да го разкъсат. Някакви там, запазили мъничко разум, се опитаха да го качат на една кола и да го отведат, но не са стигнали далеч - тълпата ги е спряла и просто го е линчувала на улицата. На следващия клип Кадафи лежи вече мъртъв на земята и разни хора винеят около него в желанието си да се гаврят с тялото му.

48

Анонимен

преди 12 години

Ха, предполагало се, че е убит без съд! Цял свят видя как го измъкнаха от тръбата и го убиха, а те говорят за съмнения. А иначе - живя като зъл човек, донесе нещастия на много хора - и умря лошо. Възмездие все пак има!

47

357mag

преди 12 години

29-ти нормална е реакцията на медицинската сестра,която беше 5 години в либийски затвори и там е изтърпявала нечовешки мъчения по поръчка именно на диктатора.Тези *** от амнести защитават само и единствено такива престъпници като кадафито,които са платежоспособни.Досега да са се застъпвали за обикновени хора,пострадали от режима на диктатора-май не са.Това е организация,която има за цел да защитава престъпниците и да не позволи те да получат полагащото им се възмездие.

46

Търсете инициатора

преди 12 години

Заповедта за убиването на Кадафи е издадена от Белия дом и оповестена от Хилари Клинтън. На другия ден след оповестяването, Кадафи бе убит. Така че, Амнести интернейшънъл да не се прави на улава, ами да разследва кой даде заповедта.

45

Анонимен

преди 12 години

От военна гледна точка разстрелването на Кадафи беше най-правилното решение, защото така неговите поддръжници ще загубят всякакава надежда да освободят Кадафи!

44

Ванчо

преди 12 години

"Амнести интернешънъл" са утайките на света! Това са банда неграмотни толерасти организирани като *** сектанти...

43

Анонимен

преди 12 години

Браво на НАТО и САЩ - големи мъже стеОще един слънчев ден за " Демокрацията " Дайте още снимки - мозък ,черва , много е интересно да се изкефи народа максимално а вие вече може да крадете петрола спокойно . и един въпрос - каква беше причината да бъде убит тоя човек ? диктатор ? че той е начело на Либия от 30 години ! Вчера гледах по CNN снимки от преди няколко години - Кадафи с Обама в Белият Дом То бяха едни целувки - прегръдки - ръкостискания официални вечери Какво ново се случи от тогава ? От кога стана Диктатор Кадафи ? От както се вдигна цената на петрола ? Добре че живеем в Демокрация и нама смъртна присъда и всеки има право на справедлив процес адвокат и право на думата Щото съм чувал че Сталин например ги убивал ей така без процес без винаАмнести интернешънъл да не се правят на улави а да арестуват 18 годишният пикльо Който го е убил със златния пистолет да го притиснат да каже кой му е шефа От бунтовниците ама идеята не е много добра защото от бунтовник на бунтовник ще се стигне до САЩ и Израел

42

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ДИКТАТОР НЕ БЕШЕ ЛИ НАГРАДЕН ОТ НАШИТЕ КОМУНИСТИ С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА?ПОЗОР!

41

Мен

преди 12 години

"Предполага се".... що за глупост ? Те си го разстреляха маймуните, като куче. А можеше да разкаже много интересни неща.

40

Верно?

преди 12 години

нещо цялата работа прилича като операция на спецчастите. Хванат замаян и хвърлен на 'случайни' бунтовници които 'непреднамерено' са го убили. Да им честита на демокрацията на либийците! Сега вече свободно може да псуват на воля когото си искат за това че ще са голи като дъски под слънцето, след като Сарко, Обаки и друдите разбойици ги одерат и им вземат и петрола и подземните води...

39

Bai-Hui до 24

преди 12 години

Нищо против съд и процес. Но....забелязал (а) ли си подобни на тези "неправителствени" организации кого и как защитават? И дали точно имаш представа как се развиват нещата по време на бойни действия?

38

Трайчо

преди 12 години

Предполага се, боже, тия от Амнести или са ***, или са просто високоплатени ***. И на децата стана ясно, че Кадафито е линчуван като куче. Какво друго, да го съдят ли? И кой съд, този дето съдеше нашите медици ли?