97

Анонимен

преди 12 години

94 - Румънците претрапеха Чаушеско, а сега гробът му затрупан с цветя:) *** в румъния и поразпитай малко за чаушеско и не говори тъпотии, за събития, които са се случили, когато си бил още в съзнанието на родителите си, че някога ще имат дете:)))

96

ХХХ

преди 12 години

ХАХА,84-ТИ..ВЕРНО ОТСТОЯВА СЕБЕ СИ И ДЪРЖАВАТА МУ..МУ..НАЛИ НЕГОВА БЕШЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ТАЯ ДЪРЖАВА,ЛИЧНО И ЕДНОЛИЧНО НЕГОВА!!ОТГОРЕ ДОДОЛУ! + N на брой ЛИЧНИ милиардчета по света!!:-)) А??? 92-РИ,ХЕМ ПИСКА ЗА МЕДИЦИТЕ,ХЕМ МЪЛЧИ КОЙ ГИ ЗАТВОРИЛ!! НЕ СЪМ КАЗАЛ НЕВИННИ ИЛИ ВИНОВНИ СА..НЕ МИ ТУРЯЙ НАСИЛА ДУМИ В УСТАТА...

95

До 91

преди 12 години

Аиде,аиде--така замазва Уорлик . 100% сьм сигурен ,че ако американците бяха заповядали да бьде заловен жив ,нямаше никои да посмее да го убие , Хильрито малко се поиздьни ,ама изказването и си беше чиста смвьртна присьда и зелена светлина за деиствие...

94

Анонимен

преди 12 години

92 - Остави го! той и в България се държи като бунтовниците в Либия и съм сигурен, че когато му набият канчето ще пищи за права и т.н.:)))) Такива сме ги виждали вече много за повече от 20 години:))))

93

ХХХ

преди 12 години

АРЕ ПОПИШУВАЙТЕ МАЛКО И ЗА ДРУГИЯ ВИ АВЕР-АВЕРА НА КАДАФИНА-ДР.ЖИВКОВ,ДЕ! ПОХВАЛЕТЕ МАЛКО И НЕГО,ДЕ-ПЪК ПОХВАЛЕТЕ МАЛКО И БГ НАРОДА-Т.Е.СЕБЕ СИ-КАК МУ ПОДГЪЗУВАХТЕ НА ТИКВАТА ТОШОВА ДОКРАЙ-ЗА РАЗЛИКА ОТ ГАДНИТЕ ЛИБИЙЦИ НЕБЛАГОДАРНИ!А?? СЛАБО ЗАЩИТАВАХТЕ КАДАФИНА- И ВИЖТЕ КАКВО СТАНА!НО СИЛНО ЗАЩИТИХТЕ ТИКВТА..ВЕ ПАК..ВАША Е! КАТО ВАС Е! И РУМЪНЯСКИТЕ СА ПО-ДОЛУ ОТ ВАС-Я КАК ПРЕТРЕПАХА И ТЕ ДОБРИЧКИЯ ДР.ЧАУШЕСКУ,А?ВИЕ СТЕ НОМЕР ЕДНО..БРАВОС!!:-)) ЩО СЕДЯХТЕ,А НЕ ЗАЩИТИХТЕ КАДАФИНА..СИЛИЦИ НЯМА?!

92

Анонимен

преди 12 години

89 - И кой ги затвори:))) Присъдата прочете дори сегашният ръководител на бунтовниците, барабар с този, който ги измъчваше! А между другото сега двама българи ги затвори в САЩ! Предполагам, че ще твърдиш, че и те са невинни:))))

91

до 89

преди 12 години

С тебе човек да се разправя е все едно да се бори с прасе --няма начин да не се изцапа..не стига дето не си в час ,ами пишеш и с големи букви.

90

ИСТИНАТА

преди 12 години

Ще ви кажа истината.Въпреки ,че способността да разсъждава ,да мисли и чете м/у редовете, трябва всеки сам да има,а не да приема всичко казано по новините за чиста монета.В случващото се винаги има политика,предателство,доносничество,шпионаж,контрашпионаж,лъжи,борба за власт интереси и т.н т.н.Да виждате просто една заслужена смърт на един лош диктатор е наивно и глупаво и дразнещо.Маса пари се хвърли само за да се смени диктатора.Те Американците си мислят,че новия диктатор ще им играе по свирката и ще им дава нефт без пари.Тия от тоя преходен съвет ще се окажат терористите дето сваляха самолети за да предизвикат запада срещу Кадафи и да му вземат столчето и петролчето.Разбира се само времето ще покаже,какъв авто гол си вкараха Американците и колко глупави са ,че се хванаха на тоя номер.Уж имат един куп шпионски сателити,а допуснаха да бъдат подведени много жестоко.Сега когато парите от петрола почнат да влизат при терористите от преходния съвет ,логично тероризма ще се развихри .Защо съм сигурен ли? - Ами само защото Американците колкото и да са Агресори,те искаха да видят Кадафи зад решетки унизен.Така ще покажат величието на САЩ.Самите Американци винаги са се били в гърдите,колко са демократични и никога не биха убили някого толкоз явно и брутално.Когато поръчват убийство ,то никой не разбира,още по малко безумие е да го поръчат по медиите.Тяхното мото е Справедливост изразяващ се в уж честен съдебен процес.Самия факт,че се чакаше някой от президенството или сената да се изцепи ,че иска Кадафи мъртъв за да го убият следващия ден говори ,че през цялото време преходния съвет е знаел точното му местонахождение.Така цял свят сега обвинява САЩ в убийство.Тия либийци са хитри и лъжат като дърти ***,а Американците бяха водени за носа още от случая локърби.Сега Американците никога нямат да имат очи повече да тръгнат срещу така наречения преходен съвет,защото самите те ги издигнаха.И без това са достатъчно очернени като агресор никога няма да признаят грешката си,нали именно заради славата си на агресор се принудиха да използват Саркози за да нападнат,а те да се правят на света вода ненапита,но хората пак не се хванаха.Не е тайна,че вече никой не иска войни,дори американския народ не одобрява вече нападенията над други страни.Жаждата за НЕФТ е толкова очебийна,че няма как да се скрие от обществото и няма как да не бъде осъдена.Наистина съм притеснен от това, което ще последва близките години.Дано някак си тероризъмът не ни засегне.

89

Azz

преди 12 години

предполага се? тия сигруно се шегуват...на кадрите дето ги видя цял свят не се вижда нито един съдия наоколо...или се вижда?

88

ХХХ

преди 12 години

78 УМНИК,И КОЙ ГИ ЗАТВОРИ ТИЯ БГ МЕДИЦИ,БЕ??? ДЯДО ТОРБАЛАН ЛИ?? ГОЛЕМИ КРАТУНИ..ПЛАЧАТ ОЩЕ ЗА БАЙ ВИ ТОШО ТИУКВАТА И ЗА ХУБАВИЯ ВИ КОМУНИЗЪМ,ДЕТО СЕ ГРИЖЕЛ ЗА ВСЯКО ЧОВЕШКО СЕГАШНО И БЪДЕЩО СЪШЕСТВО!!КЪДЕТО НЯКОЙ Е КОНСУМИРАЛ ДОСТА -ЕДНОЛИЧНО-ВЛАСТ-ТАМ ЗА ЛИЛИПУТЧЕТАТ Е НАЙ-ГОТ И НАЙ-СКАЧАТ,ЗАЩОТО И ТЕ ТАКА..И ТЕ ВЛАСТ САКАТ ДА ПОБАРАТ! ТАКА ЛИ Е?? АМА НЯМА ДА СИ ГО ПРИЗНАЕТЕ,ПРАВИСТИ!! СЕГА НАУЧИХМЕ ЧЕ ТОЯ Е БИЛ ЕДИН ОТ СВЕТОВНИТЕ ДОБРЯЦИ И СВЕТЦИ,МДААА...

87

Анонимен

преди 12 години

Сега чакаме благоденствието на либийската нация:) Само след няколко месеца ще се молят за Кадафи:) Египет се освободи и се води почти гражданска война, Тунис - същото, а за демокрациите в Афганистан и Ирак не е нужно да се пиша:)) В Афганистан по последни данни се е увеличил добива на наркотици, а в Ирак им черпят кладенчетата:)

86

Анонимен

преди 12 години

Тея от преходния деистват ,като военно престьпници , не зачитат ни военнопленници ни военни закони ,трябва от Хага да не излезнат...може би военно--престьпници са само тези които водят битка с нато...Едно време фашагите ги изправиха на сьд тоя го влачат по улиците па се и радват ....

85

edna balgarka

преди 12 години

81 не е анонимен - от еdna balgarka e

84

ХХХ

преди 12 години

ХА,МОЖЕЛ ДА ИЗБЯГА!!КОЛКОТО ИЗБЯГАХА ЧАУШЕСКУ,ЖИВКОВ..ПРЕДПОЧЕТОХА ДА СИ СТОЯТ НА ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПРЕПИКАНАТА И МАРКИРАНА ТЯХНА "СОБСТВЕНА" ТЕРИТОРИЯ,ЗАЩОТО СИ ЗНАЕХА-А И БЯХА ГЛАВОЗАМАЕНИ-ЧЕ КАТО "ВЕЛИКИ" ВОЖДОВЕ СА ВЕЛИКИ И МОГАТ НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ СПРАВЯТ НА ТЯХНА,СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ!ДЕМЕК,ТАМ-НА МЯСТО-Е ТЯХНАТА СИЛА И ТОВА Е ТАКА!ПРОСТО ОТ ГЛАВОЗАМАЙВАНЕ ПРЕЦЕНКАТА ИМ ЗА СИТУАЦИЯТА Е ГРЕШНА+ВЕЧНАТА ИМ ВЯРА ЧЕ ЩЕ ПОДЧИНЯТ МАСАТА..ИМ ВЗЕ ГЛАВАТА!ЕСТЕСТВЕНО НА ЖИВКОВ КУКУБГ/НАРОДА ПОДГЪЗУВА ДО ГРОБ..

83

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха! Кеф ми е когато в България за един убит искат присъда, защото така трябвало, а когато някой отстоява себе си и държавата и го убият, това пак било правово:)))))) ***, шизоооо! Българска му работа:)))

82

Анонимен

преди 12 години

PRADPOLAGA SE 4E BIV6IA LIDER E UBIT BEZ SAD MAI4ICE MILA ZA6TO SI ME RODILA CELIA SVQT VIDQ KAK GO UBIHA NA ULICATA CQL SVQT VIDQ VIDEO KLIPA I TIA ABORIGENI SEGA KAZVAT PREDPOLAGA SE 4EE BIL UBIT BEZ SAD NE ZNAM KAKVO DA KAJA TIA O4I LI NQMAT NA STIVI UONDAR BRATOV4EDI LI SA

81

Анонимен

преди 12 години

До 57 : нали претендираме демокрации . за напредък . милиардери - изобщо - цивилизация . та дрънка - отвсякъде . Забранени смъртни наказания - поне показни . И изведнъж - влачене на трупове по улиците ..........Не първобитност - ПАДЕНИЕ .

80

Анонимен

преди 12 години

Сега чакам да чуя коментара на "правовите" държави за убийство без съд и присъда:)) Според тях това е допустимо, защото нефтът е добро ресурче за крадене:))) Аз мисля, че доста западни ръководители заслужават неговата участ, а Бойко не изток е първият:))) Заради него дори човек се взриви заради спрени лекарства!

79

ХХХ

преди 12 години

АРЕ БЕ 65-ТИ,ГЛЕДА КАКВО БИЛ КАЗАЛ-КАДАФИ ИЛИ ДРУГ-А НЕ КАКВА Е СЪЩНОСТТА! МЪЧЕНИК,ЗА НАРОДА,ЗА СТРАНАТА..ЧУВАЛИ СМЕ ГИ..ВИНАГИ ТАКА СЕ ДРЪНКА! НАЛИ Е БИЛ "ВЕЧЕН" ВОЖД..ПУСКА ЛАФОВЕТЕ КОИТО СЕ ИСКА ДА ЧУЯТ,А И ОТ ГЛАВОЗАМАЙВАНЕ СМЯТА ЧЕ И СЕГА ЩЕ ГИ ПОДЧИНИ И ЩЕ МУ СЕ КЛАНЯТ!ЗАЩОТО ЯСНО ЧЕ ВЛИЯНИЕТО МУ Е ОГРОМНО-И ВЛАСТТА-В ЛИБИЯ!И СИ МИСЛИ ЧЕ ПАК Е ЩЯЛ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ,ЗАЩОТО НЯМА СПОР-ЖИЛАВ Е!А ЗА БЯГСТВО НАВЪН-ХАХАХ!ЗНАЕ МН.ДОБРЕ ЧЕ Е МНОГО ПО-РИСКОВАНО, ОТКОЛКОТО ДА ОПИТА НА СВОЙ ТЕРЕН..

78

До 74

преди 12 години

Ти и кьм другите хора ще си сьщия ,неща да те обиждам да не ме банат ,но си много примитивно сьздание пьрвосигнално.....много обьркан човек си поне не се излагаи ,само един дивак може да се кефи на подобни изстьпления... Наще медици като ги затвориха еи така не ни беше добре а като утрепат някои без сьд и присьда ни е голям кеф.....