8

нещастните мишки нар

преди 12 години

ечени плъхове, пак са пуснати да вършат геройски дела в чест на посещението на г-жа Клинтън, дето даже мъжа и не я бръснеше за слива. Просто на медиите трябва и някаква съпътстваща новина. Не просто Хилари Клинтън посети Триполи та да преговаря за нефт, неизвестно с кого(ПНС-нямат назначено правителство). Трябва барем с някаква фукня да свържат таз велика визита, без друго че я дават по целио свет. Затова пуснаха талибаните да се снимат в Бени Валид, ама фотаджиите дали са живи кого го е еня?

7

Анонимен

преди 12 години

Ей, нещо се беа умълчали досега, щот ядоха бой в Сирт и демонстрираха в Триполи, само че тогава никой нищо не писа, сега обаче се активизираха, пак убиха Хамис(8път), пак завзеха Бани Уалид(4 път), разделиха Либия-(1път). Доста ще се очудя, ако всички тия добри новини не са свързани с посещението на г-жа Клинтън в Триполи. В който разбира се няма никакви чуждестранни военни, а само охрана брадатковци от АКИМ и ЛИБГ. Абе ясно е кого обслужват всички световни медии барабар с наще мишки..

6

ot Libya

преди 12 години

iskate da znaete istinata? _tuk voinata svarshi i naistina Benulit e svoboden grad.Jivota se normalizira i te za 1-2 godini ste se opravat ,a nie .......................

5

Анонимен

преди 12 години

Поредната лъжа този път на Ройтерс. Снимката въобще не ясно къде е правена и си личи, че това е поредното театрално представление на бандитите от ПНС, подпомогнати в монтажа от техните помагачи - западните помиярски медии. Истината е съвсем друга, но няма как да я разберем от българските слугински сайтове.

4

Кръв и зъби

преди 12 години

Маймунска история. В резултат на жестоките кръвопролитни битки за превземане на стратегическата крепост има ДВАМА загинали?!?!? И то най-вероятно в резултат на стрелбата във въздуха и мощните крясъци:"Аллах Акбар"! Или от "приятелския огън" на хамериканците?

3

Анонимен

преди 12 години

Тия воюват така, както децата играят на бум-бум. Ако не е НАТО да ръси бомбите над редовната армия, цялата тази мародерска *** отдавна да гние в затвора.

2

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Нали правилно ме разбрахте, Изберете си либийски Бойко Борисов, Някаква либийска тиква /анананас/, либийски висаджия,търкач на уши... А да сте живи и здрави...

1

Анонимен

преди 12 години

Е.либийци...демокрация по американски ли си пожелахте? Дупе да ви е яко!