24

Томас

преди 12 години

3Пешеходците също са участници в движението - да им измислят и за тях книжки - ***.

23

Томас

преди 12 години

Тия са *** - велосипед приравнен към моторни превозни средства - що за малоумия?Само гледат как да заробят хората и да вземат пари от тях.

22

gypsy

преди 12 години

Tiq sa ludi

21

guvmi

преди 12 години

Една друга пък беше забременяла в басейн на слънчев бряг....

20

до 19

преди 12 години

Да така трябва да е ама, трябва да има и пътища с маркировка, трябва да се оправят светофарите, трябва да има съд за корумпираните ченгета, трябва да има затвор за хората сгазили пешеходци, трябва да има глоби за неправилно пресичане, трябва да има както едно време в училище часове, в които се учи правилника в часта за пешеходците. Много неща трябва да има! А тази си е била къркана. Аре не се сещам как пък точно колоездачка ще спрът за проба, тази с колето са я видели до 10 км, че е поркана.

19

случаен

преди 12 години

Чувате ли за какви проценти говорят по света ,а у нас-2цяло,3 цяло....Ужас!!!Така трябва да е за всички и всичко на пътя-да не забравяме и каруците!

18

Анонимен

преди 12 години

Както биха казали Комиците по БТВ- буквояди ***, *** ама са по добре от нас, е по добре са по добре са от нас ама да ***. ***, *** ама си се мислят за върхът на сладоледа. Имат мафия, ама имат и закони, които спазват и социални придобивки имат, и добри заплати и пенсии, а ние имаме на Марко чадъра....

17

Анонимен

преди 12 години

Зайка 3 и Школник попадат ли в категория Б или са под 50 кубиковите?

16

3

преди 12 години

Що пешеходците да не би да не са участници в движението :))). Тия верно са по-*** от Цуци и Боко. Току виж почнали да проверяват с дрегери и пешеходците и как си гаврътнал една бира айде глоба и без книжка

15

Анонимен

преди 12 години

Е кво...двегодишнитш на триколката имат ли книжка...а. Баси ***

14

шофера

преди 12 години

В Германия е същото. Има хайки както за коли така и за велосипедисти проверяват с дрегер или ти светят с фенерче в очите да разберат дали не си дрогиран. Хванат ли те в неадекватно състояние дори и сколело да си го отнасяш така както и с кола да си.Иначе ако нямаш книжка за автомобил се разминаваш само с глоба,но ти забраняват да караш колело за определен срок за колкото е трябвало да ти вземат книжката.Ако те хванат през това време пак да караш може и в затвора да влезеш.

13

Анонимен

преди 12 години

В Италия се случва да те глобят и,ако караш велосипед без ръце,също така могат да ти отнемат точки от шофьорската книжка,ако извършиш нарушение с колелото.Сега не ме питайте,какво ще стане,ако нямаш книжка.Отговорът е не знам.

12

Samodiva

преди 12 години

обичам го този сладкиш , бих се опиянила пак :) наистина е само ликьор и захар.

11

Maraba

преди 12 години

до 2Цецо,не се пени-нито ти отива на годините,нито имаш акъл.Само се излагаш.А и мърсиш нета...Както и живота,де ама това е друга тема:-))

10

Балкан

преди 12 години

Тези крачета сутринта ми беха на рамената...

9

son

преди 12 години

Велосипедиста не е участник в движението ???? Не може винаги шофьорите да са виновни за всичко. А ?

8

Анонимен

преди 12 години

Хареса ми коментарът на местната преса, те си знаят на какъв хал са и какво безумие е това. А като се има предвид и факта, че в Италия рядко, ама много рядко те спират за проверка си мисля, че полицаят може да е харесал мацката и да е написал акт, за да завърже разговор. Говорим за италианци, все пак, там всичко е възможно в името на "любовта" )))

7

spica

преди 12 години

Това е страшно безумие. Дали са и издали книжка за велосипед?

6

До 2

преди 12 години

Няма по *** комунист от теб - велосипеда е участник в движението - както и пешеходците - хората са го измислили само че твойта кратуна е замъглена от изборите на БКП-БСП-ГЕРБ и не вдяваш смисълаСравни броя на ПТП в Италия и броя на ПТП в БулгаристанДаже ако беше тука щеше да даде 50лв на катаджията и да се оправи или като е българка - да *** *** за книжкаЛапаш *** имаш книжка - не *** *** нямаш книжка - българска народна поговорка

5

Катър

преди 12 години

Ей тая вече ми надигна Хустроението.