20

VALERI

преди 12 години

MAINATAMU NA TOVA *** DA MREEEEEEEEEEEEEEE.TOI SE PRAVE6E NA MNOGO XITAR I IZNUDVA6E,*** GADEN MNOGO E PROST A MOGE6E DA SE ZAPAZI NO UMSVENIA MU BAGAG NE STIGNA

19

Анонимен

преди 12 години

Абе момчета, сменете я вече тази новина;) Човека по няколко телевизии се появи за да си каже че слуховете за пленяването му са малко преувеличени. Вие какво чакате, лично да ви се представи?

18

Акъла Бръм

преди 12 години

Пак ли го хванаха, чи защо са го пускали сле като преди го хващаа.

17

^3DAttack

преди 12 години

сега поне този *** ще спре да ръси глупости а на този под мен .. незнам дали с него са "милярдите" :) ама за какво са му "милярдите" ако неможеш да ги изхарчиш ;) помисли върху това

16

to

преди 12 години

Кадафи ще го намерят през крив макарон. С него е златото на Либия и милярдите.

15

Dani

преди 12 години

"Велика държава Америка", нападат и плячкосват целия свят с уж умиротворителна мисия, а колко невинни хорица са загинали заради тази амбиция. Къде е химическото оръжие на Ирак което уж заплашваше света... просто равносметката е 10 години точене петрола на Ирак без пари и всяване на терор в близкия изток, така че нормално е 1 л бензин в САЩ да струва 1.50 лв с включени екотакси и всички налози!Кой ще обедини Либия, ако Полковника падне: Да, НАТО естествено са все добри хора и едва ли ще оставят братския либийски народ да се мъчи сам с петрола си!Сега либийците са свободни да решават своето собствено бъдеще. Само ако се съобръзяват със САЩ, НАТО и ЕС... ...и с Билдербергерите и илюминатите!Един от арестуваните синове на Кадафи е успял да избяга:Всичко е МАСИРАНА дезинформация, водена от западните медии + Ал Джазийра и Ал Арабия. Истински холивудски екшън се разиграва!!! Аз си мислих, че филмът свърши пък той продължава. Хайде сейр драги зрители, тия ни взеха за мезе. Това там война ли е или театрална постановка? Синът на Кадафи Сейф ал Ислам не бил арестуван:Синът на Кадафи Сейф ал Ислам бил арестуван!Синът на Кадафи Сейф ал Ислам НЕ бил арестуван!На всеки кръгъл час, палачинката се обръща точно на 180 градуса. Истински холивудски екшън! Да живей прогресивната общественост!!!Да-а-а, прав е бил мъдрия първи германски канцлер фон Бисмарк - "Най-много се лъже по време на лов, по време на избори и по време на война".......!!!Хилъри се ядоса! :Насмитай ги тези некадърници около теб, че нито с оръжие могат да се бият, нито информационна война могат да водят. А трупат гигантски разходи за бюджета! Кой плаща......ааа???Сейф ал Ислам"Според него западните държави разполагат с технологии, които им позволяват да изпращат къси текстови съобщения до жителите на Триполи с твърдението, че режимът бил свален. "Това е война на технологиите и медиите", заявил Сейф ал Ислам."Бойци на опозицията изнасят ценни вещи от вилите на Кадафи:Триполи. Либийските бунтовници изнасят с камион ценните вещи от вилата на Саади Кадафи, съобщава в-к Дейли Телеграф. Опозиционерите са изнесли множество украшения, дизайнерски дрехи, оръжие, украсено със скъпоценни камъни. В края на акцията камионът е бил пълен догоре. Интересното е че: Тези приличат повече на някаква шайка мародери и разбойници отколкото на бойци за свобода!!!

14

Анонимен

преди 12 години

Бунтовниците са го фанали завалията,преоблечен като жена!Дано поне му е излязъл късмета в караманелата,да разказва в мемоарите си дали е било хубаво.

13

Анонимен

преди 12 години

Да, фанали са го. Да припомня, че тия същите фанаха и Сейф Ал Ислам, Мухамад, Аиша, убиха около 10 пъти Хамис. Кой че го остави М.Ибрахим така да бега с колата си;). Тва да не е холивудски екшън. И защо не казват нашите медии какво се случи с главнокомандващия щурма на Бани Валид. С град ли го издухаха Кадафистите или самите натовци го перна с някоя високоточна бомба? На българските кандидат-палачи, които се вдъхновяват от гледане на зъби и теглене на бой над беззащитни хора-жалки и нелепи сте!

12

Анонимен

преди 12 години

Дано Полковника се окаже толкова глупав като Саддам, че да го хванат (макар, че тази история с Хюсеин и дупката от която го измъкнаха ми направи кефа докрай))Как зъболекаря с ръкавици и фенерче ровеше из брадата..))

11

Анонимен

преди 12 години

"А дали е така, кой, кой ще ми каже"

10

253789

преди 12 години

В този сайт се следи всичко. Знае се кой какво пише, откъде е и т.н. Искам да им кажа на тези любопитковци (вярно така са им наредили), които са се заели с тази мръсно-весела задача, че всичките им действия водят до едно - здравословни проблеми в семейството им и то на "най-любимите" им хора. Аз нищо няма да направя. Те си го правят. Това е закона на Карма.

9

Анонимен

преди 12 години

Никаква информация нямаше за това,че Гадафи -Кадафи е тероризирал народа си, че е извършвал мъчения над хора или че ги е хвърлял по затвори по политически причини.Например, в Сирия е ясно какво става - но тук президентът не е избивал мирни жители, нямаше такова нещо.Тогава -срещу какво са се бунтували тези бунтовници? Не стана ясно.

8

6879

преди 12 години

Дано Полковника не се окаже толкова глупав като Саддам, че да го хванат (макар, че тази история с Хюсеин и дупката от която го измъкнаха ми се струва неправдоподобна)

7

gkilll

преди 12 години

Това, което ще дойде от Либия, ще удари целия свят. Полковникът не си хвърля думите напразно. Той каза, че готви отмъщение. Има абсолютно право да го направи, защото западняците се подиграха с него. Той им даваше много. Даваше огромни петролни полета от шелфа на Либия. Договори се с тях. Каза им, че старите истории с нападението на Рейгън, "Локърби" и т.н. ги оставя в миналото.Истината за заразяването със СПИН в болницата в Бенгази е, че западняците извършиха това престъпление, като отмъщение за "Локърби" и хвърлиха вината върху нашите медицински сестри.

6

Кадафи

преди 12 години

Това е уловка на големия полковник. Замислил е нещо Муамар.

5

Nikolla

преди 12 години

Аре бе,сериозно?Ми нали уж щеше да се бие "до последна капка кръв"?Добра новина за днес.

4

bobix

преди 12 години

Как нато налага резолюцията за забрана на полети над Сирт. не че има самолети..youtube/watch?v=fIa5LPIIldw&feature=relatedИ истината за Либия от журналистката ни Румяна Угърчинска:temanews/index.php?p=tema&iid=659&aid=15233

3

Анонимен

преди 12 години

Я по добре не мисли чак толкова - болшинството хора в Либия бяха на страната на Кадафи, тая "гражданска" война няма нищо общо с това какво искат хората, първоначалната вълна "възстранници" бяха шайка терористи дошли от ирак и афганистан, чрез пропаганда успяха да заблудяд по-младите да е включат и да избият маса и народ, само да си сменят диктатора с цяла пасмина диктатори. Либия тепърва ще се събужда за реалноста и последствията, както се случи и при нас пред 22 години

2

www

преди 12 години

Сага, като са го заловили, па да му дръпнат един бой, па да го поразприказват, па да си каже де е аджеба Кадафито. Оттам една операция а'ла Осама в Пакистана и пред народа на Либия. Не да ми го лигавят по Европата две-три години за престъпления против човечеството. Директно пред тези, които е унищожавал.Когато либийският народ иска справедливост (както и всеки друг народ), нормално е да му помогнем да я постигне, не да му я отнемаме.Така поне си мисля аз!

1

ОТИШЪЛ Е...

преди 12 години

Отишъл е да предаде на " бунтовниците " " любезното " послание на МУАМАР КАДАФИ !