14

JANA

преди 12 години

***SKORO TOJ I VSJKO NASILIE PO SVETA SHE SPRE***IDVA 2012 GODINA ILI SHE TRJBVA SAMI DA SE PROMENIM ILI SHE NI PROMENJT***STIGA NASILIJ I VOINI***VSEKI MOJE DA JIVEE DOBRE***NEKA DA SE OBEDINIM VSI4KI XORA PO SVETA I DA SPREM NASILIETO I VOINITE***

13

dimi

преди 12 години

Бани Уалид. Силите на либийското временно правителство отстъпваха в хаотично бягство от град Бани Уалид, след като се оказа неуспешен и този опит за щурм на последните бастиони на лоялните на сваления либийски лидер Муамар Кадафи сили, пише Ванкувър сън.

12

НАТО

преди 12 години

Има либийци -има проблем, бомбичка, ракетка, няма либийци - няма проблем

11

Китай срещу НАТО

преди 12 години

Това всъщност не е война на Кадафи. Всичко започна с 30 000 китайци които пристигнаха за да разработят залежите на петрол в източна Либия. Кадафи щеше да получи през Септеври доставка на Китайски оръжия и щеше да стане недосегаем и да укрепи Африканския съюз. Щеше да създаде една единна Африка, което дразни богатите еврофамилии. Сега китайците са премахнати, Африкански съюз без Либия никога няма да има, а *** са и ще си останат роби на Европа. Китай срещу НАТО. А кой ще победи?

10

Ха Ха

преди 12 години

100 000 + NATO и танкове, и даже се хвалят. Все едно да кажеш 1000 човека биеме един. И го убихме и сме горди с това. И му взехме петрола и златото разбира се, но в защита на мирното население.

9

Анонимен

преди 12 години

Aбе много ми е чудно кой им дава на такива тапунгери като 3 да пишат толкова дълги постове. По темата, браво на бунтовниците и браво на НАТО за адекватната реакция.

8

Анонимен

преди 12 години

Това е защото мързеливите либийци дремат докато им гласят к..а , ще реват за Кадафи, както мързеливите иракчани реват сега за Садам.

7

Анонимен

преди 12 години

преходното правителство много бързо ще си ходи....Кадафито само трябва да почака някъде на сигурно три-четри години "демократите" да се наядат и либийците сами ще си го върнат да почисти след тях...

6

Иван

преди 12 години

Най- много ми хареса финала на статията "Панарабският канал съобщи, че има много жертви сред войниците на отстранения от власт либийски лидер. Десетки камиони с тежки оръжия и танкове са движат по пътя към града. Силите на преходното правителство са превзели летището и го контролират, посочва БТА." Свършено е с Гадафа окончателно,и в момента десетки танкове и хиляди бунтовници се придвижват към Сирт от Бенгази и Мисрата за доликвидиране на наемниците на сатрапа мъртвец.

5

Видяхте ли ?

преди 12 години

Гледахте ли вчера кадрите от грандиозния ,многохиляден митинг в Бенгази от площад "Тахрир". Сарко, в средата лидера на ПНС на бунтовниците Джалил и премиера на Великобритания Камерън хванати за ръце :). Десетките хиляди либийци развяваха Английски и Френски знамена и скандираха "Победа " " Да живе Франция , Да живее Англия". Този митинг ме върна 20-на години назад от митингите на СДС. А през това време "Царя на Африка" Кадафи се е скрил като мишка,прогонен и безпомощен !

4

мнооого любознателен

преди 12 години

Някой знае ли къде е Кадафи? Защото искам да му пиша.Имаше ултиматум от бунтовниците до събота *някоя си събота*, че трябвало да се предаде.И какво стана?Не ми дават адреса на Полковника.

3

Анонимен

преди 12 години

За последните 10 дни НАТО е убило над 1600 човека със своите безразборни бомбардировки над либийският град Сирт. Населението на Сирт е 100000 човека. 1600 убити - това е голяма загуба за града - почти 2%. Това е все едно да убиеш 6000000 в Америка или 40000000 в Китай. Всеки ден НАТО убива по 160 човека в Либия. НАТО извършва геноцит с мълчаливото съгласие на ООН и под прикритието на " грижата си" за мирното население. Каква е тази грижа ако постоянно загиват мирни жители в това число жени и деца. Алчните империалисти от сега си разпределиха богатствата на тази суверенна страна и радостно потриват ръце. Франция ще контролира 35% от петрола на страната..!!!САЩ, Англия и Италия навярно 60%. За Либийците остават 5% . Това господа е империалистическата щедрост и справедливост!!! Да забравих още нещо, замразените авоари на богатата в миналото страна също ще бъдат "справедливо " разпределени. С тях ще бъдат покрити всички разходи на западните сили по време на агресията срещу Либия. Излиза, че либийците сами ще платят за своето унищожение, за своето заробване, за разграбването на богатствата им. Хората са притиснати и окупирани в собствените им домове, в тяхните си държави. После са главни обвиняеми че са терористи! В коя държавна политика се намесиха арабите? Докато, затова пък САЩ, няма държава на която да не указват натиск и агресия! Кланетата на невинни жени и деца ги правят бунтовниците на терористичните ***, наричащи се Демократите от НАТО-САЩ и ЕС които трябва да бъдат наказани най-жестоко един ден! БОГ гледа: ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!! Нека го знаят това брадатите плешиви евреи!!! Съд заслужават не тези които превърнаха Либия в цветуща държава с висок жизнен стандарт, а тези които превърнаха Либия в руини и избиха хиляди невинни деца, жени и безащитни старци!!!

2

МУАМАР КАДАФИ !

преди 12 години

Хайде, че да ви го НАМУАРАМ !!!

1

Муамар Кадафи

преди 12 години

Ке ме барате за шнуро!