47

ves666

преди 12 години

ako sa prevzeli neshto zashto kopat transheia ,da se otbraniavat s edno avtomatche ,nikoi dryga katechnica i taia paplach prevzena gradove i kak stava toia rabota s 20 30 avtomobila.

46

АМИ КАТО...

преди 12 години

Ами, като са в " поход ", защо стоят на едно място и се въртят като крастави кучета ?! Да тръгват, но не им стиска на " бунтовниците " без солидната подкрепа на главорезите от Франция, " Велико "британия, САЩ и Израел !!! Пълни смешници са тези !!!

45

любознателен

преди 12 години

Някой знае ли къде е Кадафи? Защото искам да му пиша.Имаше ултиматум от бунтовниците до събота *някоя си събота*, че трябвало да се предаде.И какво стана?Не ми дават адреса на Полковника.

44

37

преди 12 години

do 40: Не е имало референдум. Имало е преврат в Австрия, след който двете държави обявяват съединение (аншлус). Населението е приветствало това, никаква съпротива не е имало. Абсолютно същия случай, както българското Съединение.

43

хахахахаха

преди 12 години

Нефт,нефт.......революция.....нефт,нефт.....*** .......революция......!!!

42

Анонимен

преди 12 години

Това с десетките хиляди либийци на митинг в Бенгази, пак ли е клипче снимано в Катар? Като онова за "превземането" на Триполи с декорите в Катар, дето палмите не си бяха по местата и прозорците бяха повечко отколкото на зеления площад. Натовариха и разни международни "коментатори" на специални полети до Доха, после в закрити бусове да не виждат къде са, "щото било опасно" и снимат ли снимат и рапортуват от "Триполи".

41

korleone

преди 12 години

...и накрая ще дойде горския и ще ги изгони от гората !!!Италианци,испанци,араби едни и същи палавраджии...е тва ЦРУ-то си е..ло майката,евалла !!!Виж, като си плаща човек,как поддържа огъня ,докато му намерят гнезденце... да се приюти с кубинската женска охрана,дали са още с него...можем да дадем по едно рамо...

40

Гергана

преди 12 години

Гергана или Герган. Ако бе така както казваш щеше ли да има вчера десетки хиляди либийци на митинга на бунтовниците на пл. "Тахрир" в Бенгази на който Сарко,председателя на ПНС и Камерън бяха хванати за ръце и хилядите либийци скандираха възхвали на Франция и Англия. Или НАТО вкара в Либия стотици хиляди да бъдат на митинга а ? ........САЩ, преди да окупират Българското правителство и да сложат марионетката си Иван Костов, също бяха изкарали народа на площада. Това става много лесно с "прясно напечатани долари, и с медиите които раборят за тях, като Ройтерс, CNN., Контролираната информация е по лоша от невежеството, защото умишлено заблуждава!!!Затова пък сега си имаме вече Уорлик, и 20 години мизерия!

39

Do 37

преди 12 години

Имало е референдум ! Той ми каза :) все пак Австрия е демократична държава

38

Анонимен

преди 12 години

Положението в Сирт повтори това в Бени Уалид. Хвърлени са спецчасти на НАТО в центъра на Сирт, докато натовски банди настъпват към града отвън. Както стана в Бени Уалид, настъпващите банди към Сирт бяха разгромени, а спецчастите на НАТО в града са обкръжени и в момента загиват един по един. Бунтовниците тихо свършват разпръсвайки се и биейки се помежду си. Очаква се нова дезинформация - филмчета с ликуващи бандити в Сирт.

37

Анонимен

преди 12 години

29, НАТО бомбардира военни цели. около военните съоръжения нямат място цивилни хора. Освен това Кадафи няма работа да се завира в град и да ползва града като заложник.

36

Анонимен

преди 12 години

Хитлер също е бил посрещнат радостно в Австриа по случай "аушлус" но преди нацистка Германия да ги окупира са били против :) как изведнъж са станали ЗА ? ------------------- А на теб кой ти е казал, че ПРЕДИ са били против? Против са били славянските малцинства и евреите, но не и етническите германци.

35

До 333

преди 12 години

И аз се кефя на подобни същества като теб !. Защото ако някога не сме в настроение винаги ще се успокояваме че има хора които са по зле и от нас. Ти си типичен пример за отхвърления индивид, индивида с празно животче,без радост,без смисъл.......Но все пак си един щастливец затова че нямаш никакъв умствен потенциал. Защото ако имаше поне мъничко веднага би прекратило жалкото си и безрадостно съществуване......Горкичкото......Но ти не си виновно,ти си жертва на съдбата и природата.

34

За кой ли път

преди 12 години

Малейййййй, Кадафито пак го обкръжиха. Кво ли ще прави сега, горкичкия ... ще смени крачола.

33

Омерзен

преди 12 години

Онзи ден двамцата "освободители" Сарко и Камерънчо отидоха да си нагледат новата рая. Раята пък беше строена и инструктирана да вика, пляска и се радва безмерно като *** на банан. Баш бунтовника който преди десетина години му бяха забранили визи за която и да е бяла държава (същия тоя дето беше правосъден министър на Кадафи) покрай атентата над Локърби сега бива възлюбен и обилно целуван от Сарко-гнома и Мазньо-Камеръна. На това му се вика световна политика.

32

333

преди 12 години

до 24Много се кефя на такива като тебе. Има плам в думите ти, гняв, неспособност да се ориентираш как да реагираш, слабонервие и слабодушие. Малка душа си ти Иване досущ като Костов ... живей си мир и дерзай

31

до 31

преди 12 години

Хитлер също е бил посрещнат радостно в Австриа по случай "аушлус" но преди нацистка Германия да ги окупира са били против :) как изведнъж са станали ЗА ?

30

До Гергана

преди 12 години

Гергана или Герган. Ако бе така както казваш щеше ли да има вчера десетки хиляди либийци на митинга на бунтовниците на пл. "Тахрир" в Бенгази на който Сарко,председателя на ПНС и Камерън бяха хванати за ръце и хилядите либийци скандираха възхвали на Франция и Англия. Или НАТО вкара в Либия стотици хиляди да бъдат на митинга а ?

29

Гергана

преди 12 години

Шепата актьори представяни за бунтовници имат за задача само да размахват автомати във въздуха и да дават интервюта. Уж бяха бунтовници, пък сега са професионално въоръжени от НАТО и ЕС....?! Така и не разбрахме срещу кого и за какво се бунтуват тези ,бунтовници ? Колкото пък до тяхното въоръжение лесно се вижда че, това не са класически, спонтанни бунтовници излезли с тояги, ножове и ловджийски пушки или камъни , както например са палестинските деца и младежи! Тези бунтовници са с пикапи-натоварени със: зенитни установки, оръдия и супер модерни картечници и танкове !!! Маймунизираните въстанници сами си казват че НАТО им помага и ги ръководи. Представителите на НАТО отричат! Защо така станаха на маймуни тия съюзници? Много просто, т.нар. въстанници знаят че нищо не струват, хвалят се с НАТО, за повече авторитет, за респект пред либийския народ. За това още щом се докопат до медии, веднага почват да се фукат че НАТО е зад гърба им. Западняците фашисти пък лъжат че либийския народ е с въстанниците и против Кадафи!!! За това сега коалиционните партньори са в такова маймунско положение!!!Всички криминални в Либия вече са политически затворници , че и политици ще станат утре!!! Бунтовниците са шайка мародери които САЩ обявява за легитимни представители на либийския народ! На тия безумци сега Кадафи ще им се стори като майка Тереза в сравнение с анархията която ще залее Либия!

28

ЗЛАТОЛИСТ

преди 12 години

За последните 10 дни НАТО е убило над 1600 човека със своите безразборни бомбардировки над либийският град Сирт. Населението на Сирт е 100000 човека. 1600 убити - това е голяма загуба за града - почти 2%. Това е все едно да убиеш 6000000 в Америка или 40000000 в Китай. Всеки ден НАТО убива по 160 човека в Либия. НАТО извършва геноцит с мълчаливото съгласие на ООН и под прикритието на " грижата си" за мирното население. Каква е тази грижа ако постоянно загиват мирни жители в това число жени и деца. Алчните империалисти от сега си разпределиха богатствата на тази суверенна страна и радостно потриват ръце. Франция ще контролира 35% от петрола на страната..!!!САЩ, Англия и Италия навярно 60%. За Либийците остават 5% . Това господа е империалистическата щедрост и справедливост!!! Да забравих още нещо, замразените авоари на богатата в миналото страна също ще бъдат "справедливо " разпределени. С тях ще бъдат покрити всички разходи на западните сили по време на агресията срещу Либия. Излиза, че либийците сами ще платят за своето унищожение, за своето заробване, за разграбването на богатствата им. Хората са притиснати и окупирани в собствените им домове, в тяхните си държави. После са главни обвиняеми че са терористи! В коя държавна политика се намесиха арабите? Докато, затова пък САЩ, няма държава на която да не указват натиск и агресия! Кланетата на невинни жени и деца ги правят бунтовниците на терористичните ***, наричащи се Демократите от НАТО-САЩ и ЕС които трябва да бъдат наказани най-жестоко един ден! БОГ гледа: ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!! Нека го знаят това брадатите плешиви евреи!!! Съд заслужават не тези които превърнаха Либия в цветуща държава с висок жизнен стандарт, а тези които превърнаха Либия в руини и избиха хиляди невинни деца, жени и безащитни старци!!!