126

Анонимен

преди 13 години

Да се смееш ли, да плачеш ли... *** Тур да се разформирова и да пращат управляващияте я по затворите. Така де - някой дръпна няколко милиона, за сметка на репутацията на страната ни. А ние блеем като овце и плюем по руснаците. Че те какво са виновни? Че са си платили билетите ли? Или че са дошли да си харчат парите при нас? Жалка история. Пълен патос.

125

АгАТА до 126

преди 13 години

научи се да пишеш на български пикльоо, доколкото разбрах и ти си част от крадливите мутри, марш от българия ***.

124

DO TOIA AGATA 124

преди 13 години

KOI SME NIE I KOI STE VIE ......TUKA PLIUEM I PIKAEM KADETO TRIBVA I SME SI VAV DARZAVATA......NA TEBE KATO NE TI HARESVA SABIRAI SE I IZ4EZVAI....IASNO LI E FES....HAIDE SAS ZDRAVE

123

АгАТА

преди 13 години

това е последния шамар на българските мутри, сигорно ще кажете пак ***, абе казвам ви в БГ само мутри и крадци, българина пак се напика в чинията от която яде. кажете пак турците са виновни нали най хубавото което правите е плюене. айде със здраве...

122

гной

преди 13 години

Много ми е хубаво даже, току що се върнах от Гърция, изезе ми 2 пъти по-скъпо, за сметка на това обаче изкарах поне 10 пъти по-готина почивка от тази в бетонните кенефистанските катакомби по морето, мисля повече да не правя грешката да ходя на "почивка" в прекрасната родина. Абсолютно си заслужава разликата в цената на фона на това което получавам тук и там.

121

стига сте спорили

преди 13 години

кой нормален ходи на море в бг? ситуацията тук изглежда така:- обърнал се да се полюбува на морето и ... му откраднали чантата и парите...- дали му фалшиф ваучер за почивка ...- по плажа дебнат джепчии ...- риск да попаднете на хотел пълен с мутри ...- понятието категория на хотел е като пожелание ...- презастоени курорти ...- а, за малко да пропусна - върховен all-inclusive с риск от менте алкохол или скапана храна

120

Анонимен

преди 13 години

Не знам само какъв трябва да си, за да напишеш такава злостна статия, която представя собствената ти родина в лоша светлина. Може да е станал гаф, но адекватната реакция не е да се псуваме взаимно, а да намерим начин да излезем от ситуацията без да се излагаме повече. Някои доста се радват, че руските туристи може да не се върнат, но не се замислят за приходите от туризма и всички хора, които работят в тази сфера.

119

гурбетчия

преди 13 години

Турските комшии могат само да ви благодарят за подарените клиенти!

118

Анонимен

преди 13 години

И пак всичко е на наш гръб. И пак заради алчността на един единствен човек.

117

Килъра

преди 13 години

Еми така е като фирмите са на мутри! Нека фалират тяханата мама крадлива, но лошото е че руснаците ще останат с лоши отношения от братска България!

116

Безпартиен

преди 13 години

Картите са на масата...едата е турска, другата ***, третата европейска, а четвъртата руска...и не е трудно да се познае кой коя карта ще разиграе за наивниците пред изборите...!!!

115

ТТ

преди 13 години

Нека нека. Един турист да не дойде повече. Като всичките хотели и туроператори са на синчета на едновремешните кадри от ДС и приближените им ... така ще е. И на мутряги дето се подписват с кръстче. Един да не стъпи дано. И без това държавата не печели нищо от тях ... ддс-то им 9% ... укриват печалби за милиони ... и за кво ... да се оправят ...

114

Анонимен

преди 13 години

Тази история много намирисва. Може би това е начин да се ликвидират малките фирми на почтените хора, за да останат мутренските. Достатъчно е да изискат някакъв огромен гаранционен фонд. Така направиха в Русия, ако не се лъжа. Да не забравяме кому действително принадлежат двете спорещи фирми. Надали са станали големи, като са заложили апартаментите си.

113

lisygera

преди 13 години

Е вече не е най успешната...

112

Анонимен

преди 13 години

до 105"Алма Тур - БГ АД е една от най-големите и успешни туроператорски фирми в България, специализирана във вътрешния и международен туризъм"

111

gtf

преди 13 години

до 108 ..ми и аз се чудя изобщо ти ходил ли си там, в турция 98% е пазарлък. Можеш да смъкнеш м-у 25 и 50% от цената стига да си настоятелен и нахален. Иначе съм съгласен с теб - определено не е място, където бих почивал...

110

Анонимен

преди 13 години

Крадат насекъде. Във Верона чак като и поисках бележка се сети, че ми е таксувала една голяма бира повече.

109

Анонимен

преди 13 години

Един заземи колата, друг е изми с маркуча и една гъба...------------- Абе, какво значи това "един Е изми"? "Е" е глагол. Какво значи да бъдеш "изми"? Защо си такъв пълен ***, казва се "един Я изми".

108

Елф

преди 13 години

Само като знам,че като не ходя на морето в България,мутрите и олигарсите виждат зор в изплащането на хотелите построени с краденото-направо си почивам идеално.Когато банките им ги вземат-направо е по-хубаво от секс.А когато се самоубият или някой ги утрепе-направо братче ,,нирвана".Божията справедливост и воля!,,Дай пари за паркинг,дай пари за шезлонг,ъ-ъ-ъ-ъ...Вашите картофи със сирене ли бяха?....Какво бяхте поръчали ,че колегата нещо му е станало"Глад за вас,селяни мръсни некъдърни!Аре,чао!

107

Анонимен

преди 13 години

Някой от превъзнасящите турците ходил ли е скоро в Истанбул? Там по един туристически маршрут дюнер се продаваше на различна цена на четиримата българи от групата, при това наредени един след друг на опашката. Наистина мазно ти се усмихват и се правят, че не разбират въпроса. В едно заведение за бързо хранене за поръчка за 16 евра донесоха нещо, което не си поръчал и не струва толкова, но те те убеждават, че ти нещо не си разбрал. Разбира се, с неизменната мазна усмивка.