177

fiko

преди 13 години

kato *** samo dava pouzi na mediite.

176

анонимен

преди 13 години

Бойко се справя отлично

175

Анонимен

преди 13 години

Това е един алтернативен начин на бърза комуникация. Поздравления!

174

рибаря

преди 13 години

Браво на Бойко, не се притеснява да ги юрка когато е нужно.Точно такъв премиер ни трябваше!

173

Copy&Paste

преди 13 години

Което и да е правителство да го направи, заслужава поклон! Гледах документалния филм за Естония и благородно им завидях, че са 50 години пред нас. Над 800 административни услуги, безплатно онлайн, без опашки и без да гледаш сърдити лелки зад гишето. Електронният бюрократ няма държавна здравна и пенсионна застраховка. Не иска да му се изплащат отпуски със задна дата. Непрекъснато е услужлив и в добро настроение. Не взема пари на ръка и си плаща данъците. Обслужва по-бързо. Не е назначен и от вуйчо си, владиката. И не те лъже в очитеНай-хубавото е, че въобще не го срещаш и си вършиш нещата без да напуснеш офиса или дома си. Така пести парите на всички. КОЙ ОТ ВАС НЕ ИСКА ТОЧНО ТОВА ? НАй-вероятно севата икономика от лобиращия министър до черноработника без договор и осигуровки. Аз по-скоро бих попитал В ЧИИ ДЖОБОВЕ са похарчените досега два милиарда за 10те години, откогато се планира изграждането на електронно правителство? Кой взе консултантските премии за несвършенатата работа някави "експерти" от типа на Доган ли? Обществото трябва да съди такива за пропуснати ползи!

172

Иван

преди 13 години

Сигурен съм, че електронното правителство ще заработи в срока, даден от Бойко!

171

ето

преди 13 години

Standard & Poors повиши във вторник дългосрочния рейтинг на естонските държавни облигации в чуждестранна и местна валута с две степени до АА-, съобщи "Блумбърг".

170

маринова

преди 13 години

Борисосв каквото каже се изпълнява!

169

REAL

преди 13 години

Премиерът Бойко Борисов поставя срок най-късно до година да заработи електронното правителство.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------От другата година компютърните конфигурации в България по 100 лв .Интернета максимално 5 лв./м.А курсовете за обучението по двете дисциплини се поемат от "правителството".

168

Прос' въпрос

преди 13 години

Туй ел.правитлство ще го давате ли на концесия - я на ЕОН, я на ЧЕЗ, па що не и на Софийска вода?

167

Спецсъдия

преди 13 години

168, искаш да разстрелваш хора ли? Нямаш проблем, скоро почваме дела срещу политически несъгласните с управлението на ГЕРБ! И ще възстановим смъртната присъда за политзатворниците, обещаваме!

166

teofil1964

преди 13 години

Ало ,167...Незнам по статистика колко още има такива червени червей ,но не сте много.Навремето пропуснаха разтрела по стадионите и затова сега имате глас.Следващият път няма да е ДЕМОКРАТИЧЕН преход.Либия ще бъде и във България.

165

Анонимен

преди 13 години

Вижте му само физиономията,нагъл и безскрупулен тип.Той е в състояние да прегази всеки,който не е съгласен с него.Егото му е толкова голямо,че не го интересува нито партия/ГЕРБ/, нито народ,той просто иска да докаже само себе си.Бил е член на БКП и на БСП,а сега им е най-големият противник,че дори се изкара и репресиран.Гласувайте отново за ББ!

164

стоян

преди 13 години

Ей,Винету хайде най после вземи да научиш английски и после това ел.правителство,но така както го казваш май е електрическо правителство.А твоя лаптоп сигурно ще е с два клавиша за да можеш да се оправяш,но не знам,трудно ще ти е да си мишеш имейли с Маджо.

163

Доцент д-р ББ

преди 13 години

Колега д-р о.р.генерал, грешите, че "Естония е държава от нашата черга, а много бързо го въведоха...". Нашата черга е тъкана банкянска шевица, по-различна е от естонската и на шарка и на табиет по-различни сме, и кучетата държим гладни на строг нашийник с къс повод, и матрялът ни не става, и...та Гербеландия и Естония, не сравнявай, колега.

162

Анонимен

преди 13 години

а лидерството на баш-шебек с космато туловище и бичи врат си е просто стадна йерархия.

161

танкист

преди 13 години

бойко бре чети, бойко не чете,бойко бре чети, *** мас и картофи сади. еми за какво му е на бойко да чете, то за рекетиране не се иска граматика, също и за охрана, също и за кражби, е сега малко е трудно сигурно като подписва нещо с асимилирането на текста ама какво да се прави и амко е излагащо като го дават по телевизията, аама той толкова е готин и е пич че му е простено. само незнам как ще пише мемоари ама , чукча писател не читател, ей това втория мъж в бг след *** ловец на козли.

160

Пфф...

преди 13 години

"Естония е държава от нашата черга...". Пфуууу *** с тъпанара ти... заради тебе скоро Зимбабве ще стане държава от нашата черга..

159

танкист

преди 13 години

Московски, от мое име, само искам да ми кажеш, ако някъде някой ревниво нещо не прави, затова министър ще си отиде мигновено, ако дойдеш и ми кажеш: този, три дена ходят експертите, ето го, веднага ще си отиде, гарантирам ви. В 21 век да обясняваме, че електронното правителство е хубаво! Дето се вика, МВР се отвори. Е НЯМА ТАВА ИСТИНА. абе бойко, абе момче, абе не се излагай бе , ходи на уроци ако тярбва, прочети пак букваря, винету прочети, ама не може така тоя е за смях на света бе .

158

Хитрото мишленце

преди 13 години

Дипломат - това е човек, който два пъти премисля, а после нищо не казва. /Уинстън Чърчил/За първи път да изберем премиер, който да е пълното олицетворение на народа - необразован, ***, ***, гледа само как да изкопчи някой лев, вместо да го заработи! Винаги ме обзема срам когато този нискочел разбойник ходи по света и се прадставя за министър-председател! Какво ли си мислят нормалните хора за нас, българите? Щом можем да им изпратим този шебек да разговаря с тях.Попитали радио Ереван- възможно ли е да си ***, но да не си ***; да лъжеш, но да не си лъжец; да крадеш, но да не си крадец? Радиото отговорило- възможно е , разбира се, но само ако си роден в България и се казваш Бойко Борисов.