17

Медиите

преди 12 години

Лидерът на британските лейбъристи прави следното изявление по адрес на Ротшилд : Тази шайка кръвосмучещи *** се явяват основната причина за неизчислими беди и страдания в Европа през този век и натрупват своите огромни богатства главно чрез разпалване на войни между държави, които не би трябвало никога да се карат! Всеки път когато има проблеми в Европа, навсякъде където слуховете за война се разпространяват и човешките умове се изпълват от ужас от възможността за промяна и катастрофа, вие трябва да бъдете сигурни, че кривоносковците Ротшилд играят своите игри близо до този регион на безпорядък. Коментари като този всяват тревоги в Ротшилдите и затова те купуват агенция Ройтерс, за да имат контрол над медиите!!!Контролираната информация е по лоша от невежеството, защото умишлено заблуждава!!!Демократите, силно обезпокоени от робските условия на живот на народите от Близкия Изток, решиха да им помогнат и съдействат за сваляне диктаторските режими на Садам, Мубарак, Кадафи и Асад. Не искат нищо в замянаизродите, освен контрол над петролните залежи!

16

Мародерите

преди 12 години

Бойци на опозицията изнасят ценни вещи от вилите на Кадафи:Триполи. Либийските бунтовници изнасят с камион ценните вещи от вилата на Саади Кадафи, съобщава в-к Дейли Телеграф. Опозиционерите са изнесли множество украшения, дизайнерски дрехи, оръжие, украсено със скъпоценни камъни. В края на акцията камионът е бил пълен догоре. Вилата на Саади, един от синовете на Муамар Кадафи, се намира на едва около пет километра от резиденцията на либийския лидер, за която продължават да се водят боеве, въпреки че няма яснота дали самият Кадафи още се намира в укрепения комплекс. Интересно. Тези ми приличат повече на някаква шайка мародери и разбойници отколкото на бойци за свобода!!!

15

Сейф ал Ислам

преди 12 години

"Според него западните държави разполагат с технологии, които им позволяват да изпращат къси текстови съобщения до жителите на Триполи с твърдението, че режимът бил свален. "Това е война на технологиите и медиите", заявил Сейф ал Ислам."

14

Патилан

преди 12 години

Синът на Кадафи Сейф ал Ислам не бил арестуван:Синът на Кадафи Сейф ал Ислам бил арестуван!Синът на Кадафи Сейф ал Ислам НЕ бил арестуван!На всеки кръгъл час, палачинката се обръща точно на 180 градуса. Истински холивудски екшън! Да живей прогресивната общественост!!!Да-а-а, прав е бил мъдрия първи германски канцлер фон Бисмарк - "Най-много се лъже по време на лов, по време на избори и по време на война".......!!!Хилъри се ядоса! :Насмитай ги тези некадърници около теб, че нито с оръжие могат да се бият, нито информационна война могат да водят. А трупат гигантски разходи за бюджета! Кой плаща......ааа???

13

Патилан

преди 12 години

Един от арестуваните синове на Кадафи е успял да избяга:Всичко е МАСИРАНА дезинформация, водена от западните медии + Ал Джазийра и Ал Арабия. Истински холивудски екшън се разиграва!!! Аз си мислих, че филмът свърши пък той продължава. Хайде сейр драги зрители, тия ни взеха за мезе. Това там война ли е или театрална постановка?

12

Патилан

преди 12 години

Кой ще обедини Либия, ако Полковника падне: Да, НАТО естествено са все добри хора и едва ли ще оставят братския либийски народ да се мъчи сам с петрола си!Сега либийците са свободни да решават своето собствено бъдеще. Само ако се съобръзяват със САЩ, НАТО и ЕС... ...и с Билдербергерите и илюминатите!

11

jhdgrt

преди 12 години

До 5Точно казано. Англичаните, французите и тяхните отрочета ***, наречени "американци" са най-гадната, вредна, надменна, алчна, безчовечна и т.н. пасмина, която е в състояние да затрие хората в целия свят. А кои ги управляват ? Шалом Израел !

10

Анонимен

преди 12 години

До 10"СТРАНДЖАТА"Кой на кого вярва, си е негова работа. Този "СТРАНДЖАТА" отдавна ми станал много любим *** в сайта. Винаги пише пълни простотии и ме кара да си губя времето с него. Откъде ти хрумна *** да си прикачиш такъв псевдоним. Ако "Странджата" беше реална личност отдавна да те е затрил от света заради безумните, антибългарски и античовечни коментари. Ти си срам за българите, но какво ли ти пука. Абсолютно ДИВАНЕ.

9

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 7Ти си нещо по-лошо от ужас... - щом вярваш на този ***...

8

Мдааааааа!

преди 12 години

Сражават се 6 милиона срещу 600 милиона , вече 6 месеца ! С такава ефективност , Втората Световна Война щеше да завърши през втората половина на 16 834 година .

7

Анонимен

преди 12 години

То е ясно и на кокошките че ако не са тези с аеропланите да разчистват пътя на бунтовниците ,до сега да са се споминали по жалките пикапи накичени с картечници.Ама и другото е вярно,че този *** *** Кадафито така и не разбра че купона за него е свършил.Е това с демокрацията е тинтири-минтири естествено.

6

ужас

преди 12 години

А най- ме потриса като чета по форуми и под статии коментари на хора, които се радват на ситуацията и края на Кадафи. Абе хора, вие *** ли сте или да?? Вярвате ли им на Нато и компания, че го правят за народа?! В момента там е безразборна стрелба и не войниците на Кадафи воюват срещу народа, а наемници и чужди окупатори правят това. Ужас...колко невинен народ е загинал вече, заради алчността на Америка, Франция и други подобни. Кадафи е цвете пред тях

5

Лицемерно

преди 12 години

И това ако е опазваща а не нападателана акция!Нали щяха само да пазят хората?С такава резолюция тръгнаха натовците.

4

ЛИАМ ФОКС

преди 12 години

Лиам Фокс- министър на отбраната на "Велико"британия- " части на Кадафи воюват срещу либийския народ"- по- нагло и перверзно изказване от тия " демократични" британци- не бях чел ! Тези заслужават да бъдат съдени в Хага, а не Муамар Кадафи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

A1

преди 12 години

"Tornado" RULLS!!!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Световния жандарм и тука иска да посее от неговата демокрация с бомби и убийства и после да може да "жъне" петрол!

1

Анонимен

преди 12 години

Нали края на Кадфи дойде какви са тези плейофи?