32

Анонимен

преди 12 години

Преди месец ядох там миди и после за малко да умра :))

31

M

преди 12 години

Предишните коментиращи са прави. Положението на "Дълбока" край Каварна е меко казано смехотворно. Почиват на стари лаври. Някога може и да е било добро, но в момента когото и да питам да е ходил наскоро е разочарован. Честно казано мидите им са направо смехотворни сравнени с повечето заведения на плажаната алея във Варна. Малки порции, скъпо и мръсно. Жалко за готиното място и гледката, но там не стъпвам повече.

30

Костов

преди 12 години

До goodmood :Нищо лично, съжалявам.Но се дразня много когато ако някой се опитва да си свърши работата това се възприема като поръчково.А това, че са ти поднесли храна, която е била с добър вид и вкусно приготвена не означава, че са спазени технологичните правила на съхранение на продуктите от различните хранителни видове, че в кухнята( не в залата за клиенти) се спазва необходимата хигиена, че тези хора работещи там са здрави и с дрехите с които готвят не ходят с тях и в тоалетната.

29

Кирил

преди 12 години

Положението на въпросната Дълбока край Каварна е същото. Да идат да проверят и там !

28

Анонимен

преди 12 години

Тия явно не са дали пари на Герберите и затова ги затварят ако някой ми каже в центъра на софия дори и при кмета дали някой въобще ги спазва тия неща здраве му кажи . И моето заведения го затвориха в Добрич щото им отказах кинти

27

морски фен

преди 12 години

Рибената чорбица е също уникална. Особенно сутрин на болна глава ти влиза като елексир за душата.

26

освен това...

преди 12 години

..освен това не е имало телефонно обаждане "..Поех ангажимент да не закачат мидената ферма и аз не съм Първанов...като съм обещал че няма да го закачам, няма да го закачам"...........

25

Анонимен

преди 12 години

"Рибите и морските деликатеси в ресторанта били с неизвестен произход без етикетировка и маркировка." Е как ще са със не известен произход това е ферма отглеждат се там на място, на 100 тина метра на вътре в морето имат специална ферма за миди с дълбочина около 20-30 метра.ВСе едно тия инспектори да отидат в *** ферма и да кажат - свинете ви са с неизвестен произход ще ги изгорим.Интересно от кога почнаха да се маркират рибите в морето.

24

Боцко

преди 12 години

до Лили: Не не съм против. Знам, че тези продукти са много опасни, ако не се съхраняват правилно. Просто нека проверяващите да не инспектират избирателно, а това да важи за всички заведения, които не спазват нормите. Ама това трудно ще стане.

23

goodmood

преди 12 години

До Костов:Не е много възпитано да пожелаваш подобни неща на непознати. На теб да съм ти направил нещо или да съм те обидил случайно?!Коментарът ми е съвсем резонен и - ходил съм в Дълбока не веднъж и знам, че изключително държат на качеството на храната и обслужването. А това, че моментално информацията е стигнала до медиите е просто гаранция, че има активно мероприятие зад цялата работа. А затова какво са имали и нямали работещите там можеш да говориш само ако си бил там тогава. Бил ли си?

22

Buck Satan

преди 12 години

Коментара на номер 1 кърти:)))))))))))))))))))))))))))))))))

21

до отидете до каварн

преди 12 години

И на мен ми се случи същата случка. Като си поръчахме салати и миди по бургаски чакахме повече от час, а после дойде сервитьорката и ни каза че .... ориза бил свършил !!! и затова нямало миди по бургаски. къде са викам салатите ами имало много работа и затова да сме почакали още малко и затова обслужване патувахме от шумен до каварна. Отношението на персонала е направо отвратилено а кухнята ... порцииките мизерни и предратилно направени абе тъжна картинка.

20

Любомирчо

преди 12 години

Абе а зщо са я затворили а не са направили предписания за отстраняването им и не са им дали срок. Освен това за първи път виждам и името на ресторанта да бъде споменато . Не съм любител на мидите (вкусът им не ми харесва) но всички мои познати винаги са казвали че Дълбока е най-доброто място за миди. Освен това скоро чух че това е едиственият ресторант в който мидите се карат от там макар че всички ресторанти в София се хвалят че им карат мидите от Дълбока. Това беше от собственика казано

19

морски фен

преди 12 години

Да и аз съм доволен от морската им храна. Браво за проверката, след като го пуснат ще хапна отново там. Най ми харесват мидените шишчета, уникални са.

18

Анонимен

преди 12 години

Работел едва от три месеца ...!!!Там от доста време си има ресторант, ходил съм там и хич не беше лош. Сега не знам точно от кога го прекръстиха на Мидената ферма, а от статията разбирам, че това било станало от преди три месеца.

17

местен

преди 12 години

тея мишлета цените ги немаха за нищо..некои им го е турил!

16

малии

преди 12 години

Преди месец бях в каварна - кофти място ,не ми хареса както и да е.Ходихме и на мидената ферма - беше прекрасно,и храната и всичко беше вкусно,приготвено много добре и аз толкова миди не съм ял в живота си.Изненадах се от това,което чета,но в БГ е така,когато нещо почне да носи доходи - се прецаква и оаква

15

Анонимен

преди 12 години

Костов е виновен!

14

Отидете до каварна

преди 12 години

До 4. " Честно казано бях възхитен от качеството на обслужване и от самата храна, не зная защо така са се издънили тук... " Аз не зная дали наистина сте ходили в ресторанта в "Дълбока" в гр.Каварна. От това заведение е останал само мит че е с хубава храна и т.н. Аз съм от Варна и две години подред ходих в това заведение - по лошо обслужване никаде няма. Бяхме три семейства с деца и чакахме да донесат 5 порции миди по бургаски и вино 40 минути. сервитьорките са нацупени и зли. поръчката не дойде

13

Костов

преди 12 години

До goodmood : Дано ти се случи на теб да посетиш такъв ресторант.Ама тогава ще ревеш, че държавата е скапана и никой не си върши работата.Ами работещите там са нямали работно облекло и здравни книжки.Каква поръчка?!