196

HRISTIANA

преди 13 години

ДА ДОЙДЕ С МЕН, КОГАТО ОТИВАМ СУТРИН НА РАБОТА И ВАЛИ ДЪЖД / ПРОСТО ДА МИ ОСИГУРИ ЛОДКА/ СТАВА ДУМА ЗА ЦЕНТРАЛНИ УЛИЦИ И СВЕТОФАРИ. А КОГАТО НА ВАЛИ ДАЖД, ТРЯБВА ДА СИ С ПРОТИВОГАЗ !!!!!!!!!

195

БоСимеонов

преди 13 години

Това на снимката новото летище на Сливен ли е? Я марш Борисов да му режеш лентата.

194

пипи

преди 13 години

ДО ВСИЧКИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СЛИВНАЛИИ ИЗБИРАМЕ ЛЕЧКОВ ЗА КМЕТ, А СГАНТА ОКОЛО НЕГО ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ....Повярвайте, не е така! Много пари играят на изборите и нищо не зависи от обикновения гласоподавател.Господ да ни е на помощ и след тези избори!

193

Българин

преди 13 години

Явно Лечков прави "услуги" на повечето партии в този град,за да го преизбират.Явно се е съюзил за далаверите които стават в общините,с ОС.Явно има връзки по-нагоре.Не го харесвам,защото не се държи и облича като кмет,поне пред ТВ.С шарени ризи,фланелки,без вратовръзки,без сако.Всяка работа си има и неудобни неща от ежедневието,като врътовръзката.Няма респект,а само власт.Според мене е неуважение постоянно да се обличаш така.Но сливенчани,като го харесват и им е оправил града,да си го преизбират.

192

СЛИВЕНСКА ИДИЛИЯ

преди 13 години

Нов трап се отвори на бул. Братя Миладинови, в непосредствена близост до кръстовището с бул. Хаджи Димитър. Дъждовете от последната нощ са причина за възникването му. Засега няма индикации от страна на общината за премахване на опасната дупка или поне за обезопасяването й. Същата е оградена единствено с найлонова лента и два автомобилни таса, което дава основание да смятаме, че все пак има пострадали от тази дупка. Очакваме от Общината да вземат бързи мерки, с оглед това, че тази огромна дупка представлява опасност за безопасността на движението по булеварда.

191

Анонимен

преди 13 години

Лечков и Цветанов отдавна са го решили, че той ще е кмет дори знае с колко общински съветници ще разполага. Купуването ще е на цели комисии с каракачански пари, а те не обичат да играят на несигурно

190

наблюдател

преди 13 години

Само до преди 10 години Сливен беше спретнат град, с редовен градски транспорт, на когото ние от Шумен завиждахме. Сега явно Сливен се е превърнал в ***.

189

Анонимен

преди 13 години

Лелееее,колко комунистически драскачи са изпълзяли от дупките и пишат,та се късат в този сайт!

188

Алчо

преди 13 години

Искате ли Лечков и крадливата пасмина (виж кои са в листата зад Императора) да присвоят и малкото останала общинска собственост? Искате ли още дълги години Сливен да прилича на турско гробище?Искате ли децата и внуците Ви да плащат заеми за изкрадените пари? Искате ли градът да се обезлюди от липса на поминък, поради рушветчийката политика на кмета и приближените му? Гласувайте за Лечков и ГЕРБ!Това ще осигури на Вас и на децата Ви още 4 години яки грабежи, простотия, кални улици и недоимък !

187

Анонимен

преди 13 години

Бойко,избери си друг кандидат! По гласуванията тук,можеш да разбереш,че ще загубиш изборите в този район.Ако не искаш да си губещ,избери по-подходящ кандидат.Аз лично не съм нито ЗА нито ПРОТИВ Лечков,но не си струва да рискуваш и загубиш.

186

От Брюксел!

преди 13 години

След като мафията си има държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

185

Анонимен

преди 13 години

Съда оправдава всички ИЗМАМИ ЛЕЧКОВ , защото той ги прави коварни , с големи отрицателни последствия и трудно доказуеми . Рано или късно ще си намери майстора , даже и да не е кмет повече . Хора с такова коварство винаги имат един край , но дано да се покая за постъпките си .

184

Анонимен

преди 13 години

Сливналии БЕДЕТЕ НА ЩРЕК ! Всички знаем ,че Лечков няма електорат в СЛИВЕН. Едвали повече ще купува електорат на дребно , много скъпо е и не сигорно. Ако купи членовете на комисиите с по 5 цифрено число ще му е по евтино и много по сигурно . Но Като се знае стила на Лечков който никога не дава пари възможно е да обещае ,че ще им даде по 20 000 лева на човек , и да вземе власта , а след това за обешаното да обяснява измислени истории ,че в момента не можа да плати и т.н.Това е "ИЗМАМА ЛЕЧКОВ" !

183

Вопъл от Сливен

преди 13 години

Не е ясно още колко време хората от Сливен ще продължат да се борят с огромните дупки по пътищата. Преди две години започна разкопаване за подмяна на водопреносната мрежа на града, но заради конфликти работата беше преустановена.Дупките след занемарения ремонт обаче растат с всеки изминал ден. Преди дни работата по проекта трябваше да бъде възобновена. Този път дейностите не започнаха, защото от Министерството на околната среда се усъмниха в нарушения.

182

karabuzoklis

преди 13 години

BAT BOIKO IZLOJISE MNOGO IAKO S TOZI *** LECHKOV..............NIAMA D A GLASYVAM POVECHE ZA GERB

181

а ве,

преди 13 години

*** булгуре, за това сте на тоа хал, оти гласувате за ритнитопкофси, пеливани, кич-***, агенти на кпss, измислени интелэктуалци и кви ли не още крадлювци,шмекери и *** и нагли мегаломани дето и 2 думи на кръст не вързват. Къф народо - такваа и д-вата! Булгурстан - нема такова простотия нигде, ама НИКАДЕ! и у складо немааа...

180

Анонимен

преди 13 години

Циганскааа работаааа

179

Анонимен

преди 13 години

ако купи *** ще спечели те Герб са *** вече

178

Анонимен

преди 13 години

tsiganska rabota

177

Анонимен

преди 13 години

И как ще стане, вижте съседния окръжен град, всеки кмет е открил поне един завод, в Сливен само публични домове!